• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  1 299 890 Ft
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Sony Alpha 7CR váz (fekete)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sony Alpha 7CR váz (fekete)

  Cikkszám: ILCE7CRB
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  61MP FullFrame Exmor R BSI érzékelő,
  BIONZ XR képfeldolgozó processzor,
  Akár 8 fps sorozatfelvétel, ISO 50-102400,
  240,8 MP Pixel Shift Multi Shooting fotó,
  10 bites teljes képkockás 4K/60p videó,
  S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, felhasználói LUT-ok,
  7 lépéses testen belüli képstabilizálás,
  693 pontos fázisérzékelős AF, 79%-os lefedettség,
  2,36 millió pixeles OLED elektronikus kereső,
  3"-os 1,03 millió pixeles, változtatható szögű LCD érintőképernyő,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1

  Kiemelt promóciónk:

  Termék oldali kép 1 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 2 - Promóciós ajánlat
  Raktáron
  1 299 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sony Alpha 7CR váz (fekete) részletes leírása

  α7CR, Kompakt méret, extrém felbontás

   
  Lélegzetelállító felbontás

     Páratlan felbontás egy kompakt és könnyű vázban

  Megdönti a várakozásaidat. A kategóriaelső Exmor R 61,0 MP Full-Frame érzékelő, akárcsak az elismert α7R V-ben, mostantól az α7C sorozatú kompakt vázban is megtalálható. Ne hagyj ki egyetlen részletet sem, az α7CR mindenhová veled tart.  Full Frame 61,0 megapixeles Exmor RTM képérzékelő

  BIONZ XR képfeldolgozó processzor

  A hátsó megvilágítású érzékelő zajcsökkentése, a résmentes on-chip objektívek, a tükröződésmentes optikai bevonat, az általában az érzékelő előtt elhelyezett optikai aluláteresztő szűrő kiküszöbölése és más eredeti technológiák nagy felbontást, nagy érzékenységet, alacsony zajszintet és széles dinamikatartományt biztosítanak.

  A legújabb BIONZ XR képfeldolgozó processzor a feldolgozási teljesítmény növelésével minimalizálja a késleltetést, és természetes árnyalatokat, valósághű színeket, alacsony zajszintet, kiváló képminőséget és gyors menüválaszt biztosít.


  Nagy érzékenység és nagy dinamikatartomány alacsony zajszint mellett

  Egyenletesen pontos expozíció és színreprodukció

  A fejlett technológia 100 és 32 000 közötti ISO-beállításokat tesz lehetővé állóképek és videók esetén. A dinamikatartomány alacsonyabb érzékenységnél 15 fokozatú5, így a mély árnyékoktól a világos részekig valósághű átmenetet biztosít.

  A fejlett MI-feldolgozóegység akkor is pontos fehéregyensúlyt biztosít, ha a téma árnyékban van. A bőrtónusok, a lombozat és más anyagok természetes színekkel jelennek meg szinte bármilyen megvilágításban, élethű gradációval, például a portréknál csúcsfényátmenettel.


  Fejlett optikai öttengelyes képstabilizálás

  A képponteltolásos fényképezés jól reagál a változásra

  A képstabilizáló egység ábrája. Fejlett optikai öttengelyes képstabilizálás. A nagy precizitású képstabilizáló egység, a fejlett giroszkópos érzékelők és az optimalizált képstabilizáló algoritmusok hatékonyan, 7,0 lépésben korrigálják a rázkódást, segítve a kézi felvételkészítést. [1] Lengés [2] Elfordulás [3] Billenés

  A képponteltolásos többszörös fényképezés a precíziós, vázba épített képstabilizáló rendszert használja a képek rögzítésére, amelyeket PC-n összeállítva lenyűgöző felbontást ér el. 16 képből álló, kb. 240,8 millió képpontos (19 008 x 12 672 képpont) kompozitot lehet előállítani az adatokból, ami kb. 963,2 millió képpontnak felel meg.


  Villódzásmentes felvétel

  A készülék automatikusan észleli a mesterséges fényből származó villódzást, és a mechanikus vagy elektronikus zár időzítésének és sebességének szabályozásával minimalizálja annak hatásait.

  Választható RAW-képméretek és HEIF

  A veszteségmentes RAW tömörítés három mérete (L/M/S) között az M és S azonos felbontást (26 MP/15 MP) ad a Full Frame és az APS-C mérethez, a zökkenőmentes utómunka érdekében. A JPEG- és HEIF-képek Light üzemmódja könnyen megosztható képeket készít.

  Kreatív megjelenés a különféle kifejezésmódokhoz

  A Kreatív megjelenés funkció 10 előzetes beállítást kínál, amelyeket változtatás nélkül vagy szerkesztve használva létrehozhatók különféle "kinézetek", melyekkel az alkotók finomhangolhatják az állóképek vagy videók hangulatát a kamerán.


  Fejlődés AF-fel

     AI feldolgozó egység a fejlett témafelismeréshez

  Az MI-alapú feldolgozóegység támogatja az emberek felismerését a megtanult alak- és pózadatokkal, valamint a nem emberi alanyok, például állatok, rovarok és járművek felismerését is. Ez javítja a valós idejű felismerő AF és a valós idejű követés teljesítményét, a Fast Hybrid AF témarögzítést és követést pedig nagyobb területen pontosabbá és megbízhatóbbá teszi.


  Az emberi póz becslése csontvázalapú modell segítségével

  Innovatív, MI-alapú feldolgozóegységének köszönhetően az α7CR a téma adatait felhasználva pontosan felismeri a mozgást, jelentősen javítva az emberi szem felismerését. Az emberi póz becslése nemcsak a szemek, hanem a test és a fej helyzetét is nagy pontossággal felismeri. Ez lehetővé teszi, hogy a fényképezőtől elforduló, vagy például sisakkal vagy napszemüveggel részben eltakart arcú alanyokat is kövesse.


  Több dolgot ismer fel

  Az MI-feldolgozóegység több téma felismerését támogatja, így többféle legelő állat, kisállat és madár szemét is. Az új kombinált állat/madár beállítás kiküszöböli a váltogatást. Az autók/vonatok és repülőgépek egészét vagy elejét, valamint a rovarok fejét is felismeri.


  Megbízható valós idejű követés

  Az MI-alapú valós idejű követés a téma megadásával és az exponálógomb félig történő lenyomásával aktiválható. A készülék automatikusan követi a témát, így a képkivágásra és a kompozícióra koncentrálhatsz. A témafelismerés teljesítménye és a követés megbízhatósága jelentősen javult nagyon sokféle felvételi helyzetben.


  Széles, nagy sűrűségű AF megbízhatóan rögzíti a témákat

  A BIONZ XR processzor és a frissített algoritmusok jelentősen javították a Fast Hybrid AF teljesítményét. Az akár 693 fázisérzékelési pont lefedi a képterület kb. 79%-át, így még kis témánál is pontosan fókuszál. Az α7CR fázis- és kontrasztérzékeléses AF funkcióval is rendelkezik, amely gyors és stabil fókuszálást biztosít még egyszeri AF (AF-S) módban is.


  Precíz AF még sötét jeleneteknél is EV -4,0 értékkel

  A legújabb AF-algoritmus lehetővé teszi az AF-felvételt gyenge fényviszonyok, EV -4,0 (AF-S, ISO 100 egyenérték, F2.0 objektív) mellett sötét jeleneteknél és beltérben is, és egy Fókuszprioritásos módot is tartalmaz.

  Folyamatos DMF

  Amikor AF-C vagy AF-S autofókusszal készítesz állóképeket, az objektív fókuszgyűrűje elforgatható, így bármikor azonnal manuális fókuszmódra válthatsz. Ez megkönnyíti a menet közbeni fókuszváltást egy másik témára.

  Expozíciósorozat a legjobb felvételért

  A fényképező automatikusan akár 299 képet készít egymás után eltolt fókuszpontokkal, a felhasználó által megadott időközönként és sorrendben. Válaszd ki a tökéletes felvételt, vagy dolgozd fel utólag a felvételeket, hogy kreatív kompozitokat készíts.


  AF/AE sorozatfelvétel akár 8 fps-sel

  A sorozatfelvétel AF/AE követéssel akár 8 fps-sel is lehetséges mechanikus zárral, vagy 7 fps-sel csendes felvételkészítéskor, rögzítve az apró mozdulatokat vagy arckifejezés-változásokat is. A BIONZ XR teljesítménye több mint 1000 JPEG kép sorozatfelvételét teszi lehetővé, így minden fontos pillanatot megörökíthetsz.


  Nagy felbontású videofelvétel

     Mobilitás a nagyfelbontású videofelvételhez

  Az α7CR rendkívül részletes 4K filmfelvételt kínál 6,2 K túlmintavételezéssel, és biztosítja a gimbalra vagy drónra szerelt felvételekhez szükséges mobilitást is. Ezenkívül rendelkezik S-Cinetone™ funkcióval a mozifilmes megjelenésért, Log-felvétellel, valós idejű követéssel fejlett témafelismeréssel, Aktív mód képstabilizátorral, látószögváltozás-kompenzációval és még sok más finomítással.


  Full frame 4K 60/50p felvétel

  6,2k túlmintavételezett videó, a lenyűgöző 4K-képekhez

  A legújabb BIONZ XR processzor és a frissített algoritmusok jelentősen jobb képminőséget eredményeznek a videóknál. A fókusztámogatás mellett a fényképező fejlett Mi-feldolgozóegysége segíti a pontos fehéregyensúly elérését még olyan trükkös helyzetekben is, amikor a téma árnyékban van. A bőrtónusok, a lombozat és más anyagok szinte bármilyen megvilágításban egyenletesen természetes színekkel jelennek meg, és a portréknál a csúcsfényátmenet is rendkívül élethű.

  4K videofelvétel Full Frame és Super 35 mm-es formátumban is lehetséges. A képponteldobás nélküli kiolvasással a szükséges adatok kb. 2,6-szorosa sűríthető 4K-ra, nagy felbontással és részletességgel, minimális moiré-val és egyenetlenséggel.


  Az S-Cinetone mozifilmes látványvilágot teremt

  Log-felvétel és LUT

  A Sony S-Cinetone képprofilja hitelesebb színvisszaadást és bőrtónusokat ad természetes középtónusokkal, valamint lágy színekkel és gyönyörű csúcsfényekkel, így mozifilmes látványvilágot kapunk színgradáció nélkül.

  Az α7CR S-Log3 gammagörbéje maximalizálja a több mint 14 fokozatú terjedelmet23. Az S-Gamut3 és S-Gamut3.Cine színskála beállításai is rendelkezésre állnak az ellenőrzéshez, és a kiválasztott LUT-okkal (Look Up Table) megnézhető, hogyan fog kinézni a feldolgozott felvétel.


  Az Aktív mód támogatja a kézből történő videofelvételt

  A valós idejű követés támogatja a fókuszálást videofelvétel közben is

  Az Aktív mód precíz stabilizációt biztosít a videofelvételeknél a fejlett giroszkópos érzékelőkkel és optimalizált algoritmussal. A kompatibilis objektívek által kínált, és a vázzal szinkronban biztosított stabilizációval a rendszer kompenzálja a rázkódást.

  Az MI-alapú valós idejű követés drámai javulást biztosít a valós idejű követési teljesítményben, automatikusan felismeri, követi és fókuszálja a megadott alany szemét.


  Kiváló csatlakoztathatóság

     Egyszerű, stabil átvitel okostelefonra

  Egyszerű, kiváló minőségű live streaming

  Sokat javult a kapcsolat stabilitása a fényképezőről az okostelefonon futó Creators’ Appba történő átvitelkor. Az átvitel akkor is folytatódik a háttérben, ha az okostelefon kijelzője alszik, vagy ha egy másik alkalmazás elindul

  USB-n keresztül PC-hez vagy okostelefonhoz kapcsolva az α7CR 4K- (2160p) webkameraként is működhet. A nagy blendés objektívek, a szűk mélységélesség, a bokeh, valamint a fejlett AF funkciók nagyszerűen használhatók az online megbeszélések és az élő közvetítések során.


  Creators' Cloud

  A Creators' Cloud a felvételtől az utómunkáig támogatja a kreatív munkát a Sony fejlett kameratechnológiája és a felhőalapú mesterséges intelligencia kombinálásával. Ezenkívül a felfedezésnek és a világ más alkotóival való együttműködésnek is teret ad. Fedezd fel a hatékony felvételkészítést és utómunkát biztosító webes, mobil és PC-alapú appokat.


  Mintaképek


  ObjektívFE 24mm F1.4 GM
  Záridő1/100 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság24 mm

  ObjektívFE 24mm F1.4 GM
  Záridő1/160 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság24 mm

  ObjektívFE 50mm F1.4 GM
  Záridő1/4000 sec.
  RekeszF1.4
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság50 mm

  ObjektívFE 70-200mm F2.8 GM OSS II
  Záridő1/2500 sec.
  RekeszF2.8
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság70 mm

  ObjektívFE 16-35mm F2.8 GM II
  Záridő1/80 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság35 mm
  Adatok
  Gyártó
  Sony
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  124.0 x 71.1 x 63.4 mm
  Tömeg
  430 g
  Bajonett típus
  Sony E
  Érzékelőlapka típusa
  Exmor R CMOS sensor
  Érzékelőlapka mérete
  35.7 x 23.8 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Effektív pixelek száma
  61 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Sony
  ISO Érzékenység
  Állóképek: ISO 100 - 32000 (kiterjesztett ISO 50 - 102400) Film: ISO 100 - 32000 (ISO 100 - 12800 választható alsó és felső limit)
  Felbontások
  35mm full frame L: 9504 x 6336 (60 M), M: 6240 x 4160 (26 M), S: 4752 x 3168 (15 M)
  Veszteségmentes formátum
  RAW (Sony ARW 4.0 format compliant)
  Tömörített formátum
  JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, MPF Baseline compliant), HEIF (MPEG-A MIAF compliant)
  Automatikus élességállítás
  Fast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)
  Élességállítás módja
  Állóképek: Max. 693 pont (fázisérzékelős AF)
  Film: Max. 693 pont (fázisérzékelős AF)
  Stabilizátor
  Érzékelőeltolódási mechanizmus 5 tengelyű képstabilizálással (A kompenzáció az objektív adataitól függ)
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Digitális zoom
  2x (Clear Image Zoom)
  Képernyő méret
  7.5 cm (3.0") típusú TFT LCD
  LCD kijelző felbontás
  1 036 800 pixel
  Érintőképernyő
  Igen
  Kihajtható LCD
  igen, nyitási szög: kb. 176°, elforgatási szög: kb. 270 °
  Kereső
  1.0 cm (0.39") EVF (XGA OLED) 2 359 296 pixel
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp (elektronikus zár), 1/4000 mp (mechanikus zár)
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Expozíció korrekció
  +/- 5.0 EV (1/3 EV, 1/2 EV lépés választható)
  Fénymérés
  1200 zónás értékelési fénymérés
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  igen, vakupapucs (Sony Alpha System vaku kompatibilis a Multi Interface Shoe-val, csatlakoztassa a vaku adaptert az Auto-lock tartozékpapuccsal kompatibilis vakuhoz)
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160
  Egyéb videó formátumok
  Film felvételi formátum: (XAVC HS 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 10bit) (kb.)

  59.94p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps)
  50p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps)
  23.98p (100 Mbps / 50 Mbps / 30 Mbps)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit) (kb.)

  59.94p (200 Mbps / 100 Mbps)
  50p (200 Mbps / 100 Mbps)
  23.98p (100 Mbps / 50 Mbps)

  Film felvételi formátum: (XAVC S 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 8bit) (kb.)

  59.94p (150 Mbps)
  50p (150 Mbps)
  29.97p (100 Mbps / 60 Mbps)
  25p (100 Mbps / 60 Mbps)
  23.98p (100 Mbps / 60 Mbps)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit) (kb.)

  59.94p (200 Mbps)
  50p (200 Mbps)
  29.97p (140 Mbps)
  25p (140 Mbps)
  23.98p (100 Mbps)

  Film felvételi formátum (XAVC S HD)

  1920 x 1080 (4:2:0, 8bit) (kb.)

  119.88p (100 Mbps / 60 Mbps)
  100p (100 Mbps / 60 Mbps)
  59.94p (50 Mbps / 25 Mbps)
  50p (50 Mbps / 25 Mbps)
  29.97p (50 Mbps / 16 Mbps)
  25p (50 Mbps / 16 Mbps)
  23.98p (50 Mbps)

  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit) (kb.)

  59.94p (50 Mbps)
  50p (50 Mbps)
  29.97p (50 Mbps)
  25p (50 Mbps)
  23.98p (50 Mbps)

  Film felvételi formátum (XAVC S-I 4K)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit) (kb.)

  59.94p (600 Mbps)
  50p (500 Mbps)
  29.97p (300 Mbps)
  25p (250 Mbps)
  23.98p (240 Mbps)

  Film felvételi formátum (XAVC S-I HD)

  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit) (kb.)

  59.94p (222 Mbps)
  50p (185 Mbps)
  29.97p (111 Mbps)
  25p (93 Mbps)
  23.98p (89 Mbps)
  Videó maximális hossza
  kb. 95 perc (Kereső) / kb. 100 perc (LCD-monitor) (CIPA szabvány)
  Memóriakártya foglalat
  SD Slot SD/SDHC/SDXC (UHS-I/II kompatibilis) memóriakártya számára
  Memóriabővítés jellege
  SD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II kompatibilis)
  Wifi
  Wi-Fi kompatibilis, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz-es sáv/5 GHz-es sáv)
  Bluetooth
  4.2
  NFC
  nincs
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  Igen (microHDMI), D-típusú
  HDMI típus
  micro HDMI
  Külső mikrofon csatlakozó
  3,5 mm-es sztereó mini jack
  3,5 mm Jack
  3,5 mm, sztereó mini csatlakozó
  Állványmenet
  van
  Egyéb csatlakozások
  Mass Storage / MTP (PC interfész)
  Akkumulátor
  1 db Lítium-ion (NP-FZ100)
  Akku kapacitás
  2280 mAh
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  kb. 490 felvétel (Kereső) / kb. 530 felvétel (LCD-monitor) (CIPA szabvány)
  Töltés módja
  az akku a gépben marad
  Doboz tartalma
  Sony Alpha 7CR váz
  Sony NP-FZ100 újratölthető akkumulátor
  Sony vállpánt
  Sony vázsapka
  Sony tartozékaljzat-sapka
  Sony markolattoldat
  Bejelentés dátuma
  2023. augusztus 29.
  Cikkszám
  ILCE7CRB
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár