Philips EssentialCare HP8661/00 levegős hajformázó

Vissza a hajformázók kategóriába
Eredeti ár:9 490 Ft
Akciós ár:7 890 Ft
Csak a készlet erejéig!

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap
  • Beszállítónál: Raktáron

Könnyed hajformázás minden hajhosszhoz

800 W-os formázó teljesítmény a gyönyörű végeredményért

800 W-os légárammal ellátott Air Styler a kíméletes szárításhoz és formázáshoz. A mindennapos szépség elérése érdekében

ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

A ThermoProtect hőmérséklet-beállítás optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.

Három hőfok- és sebesség-beállítás a jobb irányíthatóság érdekében

A sebesség és a hőfok könnyedén állítható a tökéletes végeredmény érdekében. A három különböző beállítás maximális vezérelhetőséget biztosít a precíz és egyénre szabott formázáshoz.

38 mm-es ThermoBrush a sima és a hullámos frizurákhoz

A ThermoBrush extra széles, 38 mm-es átmérővel rendelkezik. A henger szélessége miatt tökéletes eszköz a sima és a hullámos frizurákhoz.

22 mm-es ThermoBrush kefe a könnyű göndörítéshez

A ThermoBrush kicsi, 22 mm-es átmérővel rendelkezik. A henger szélessége miatt tökéletes eszköz a könnyű göndörítéshez.

Koncentrált légáramot biztosító keskeny fúvócső

A keskeny fúvócsővel koncentrált légáramot alakíthat ki a pontos formázáshoz és igazításokhoz.

Hideglevegő-beállítás a kíméletes szárításhoz

A hideglevegő-beállítás alacsony hőfokon, kíméletesen szárítja a haját. Különösen hasznos finomszálú, száraz vagy sérült haj esetén.

A termék tulajdonságai:

GyártóPhilips
MegnevezésHajformázó
JellemzőkSzárítás és formázás egyszerre - az új Philips Essential Care levegős hajformázó segítségével gyönyörű, természetes hatású frizurát készíthet, miközben óvja is a haját. Három tartozéka hosszú és rövid hajhoz egyaránt használható.
-A termo hajkefe extra széles, 38 mm-es átmérővel rendelkezik. A henger szélessége miatt tökéletes eszköz a sima és a hullámos frizurákhoz.

A 800 W-os hajszárító optimális légáramlást és kíméletes szárítóerőt biztosít a gyönyörű eredményért, minden nap.

A legjobb szárítási hőmérséklet a ThermoProtect hőmérséklet-beállítással
A ThermoProtect hőmérséklet optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.
-Hideglevegő-beállítás az extra kíméletes szárításhoz
A hideglevegő-beállítás lehetővé teszi a haj szárítását viszonylag alacsony hőmérsékleten, hogy minimális legyen a hajkárosító hatás. Ez különösen megfelelő a vékony szálú, száraz és sérült haj esetében. És egyben tökéletes beállítás a forró nyári hónapokban!

Három hőfok- és sebesség-beállítás a jobb irányíthatóság érdekében
A sebesség és a hőfok könnyedén állítható a tökéletes végeredmény érdekében. A három különböző beállítás maximális vezérelhetőséget biztosít a precíz és egyénre szabott formázáshoz.
-Akasztó az egyszerű és kényelmes tároláshoz
A gumírozott akasztó a fogantyú alján helyezkedik el, és további tárolási lehetőséget biztosít, ami rendkívül kényelmes az otthoni, illetve a hotelben történő használat során.

Koncentrált légáramot biztosító keskeny fúvócső
A hajszárító fúvócsöve a nyíláson keresztül a kívánt területre irányítja a légáramot. Ez precíz hajformázást tesz lehetővé, és kiválóan alkalmas a végső igazítások elvégzésére.
Tulajdonságok
Teljesítményfelvétel800 W
Hőmérsékletfokozatok3
Sebességfokozatok3
Hideglevegő fúvásIgen
Szín/felületfekete
Henger átmérője22 mm
Vezetékhossz1,8 m

Ár

7 890 Ft

A termék vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor