Philips Series 2000 NanoCloud párásító (fekete) (HU4813/10) (2 év garancia)

Vissza a párásítók kategóriába
41 990 Ft
33 063 Ft + áfa
 • Budapesti kiszállítás még ma!
  Rendelje meg ezt a terméket 15:00-ig és válassza a Kiszállítás a mai napon Budapest területére opciót!
 • 2 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap
 • Beszállítónál: Raktáron

Higiénikus párásítás

NanoCloud technológia

Akár 44 m2-re

99%-kal kevesebb baktériumot szór szét

Automatikus páratartalom-beállítások

Természetes párologtató folyamat
A higiénikus és természetes párologtató folyamat optimális teljesítményt biztosít. A száraz levegő áthalad a párásítón. A párásító vízpárát ad a levegőhöz, és a párás levegőt kijuttatja a környezeti levegőbe. A NanoCloud technológia olyan természetes párologtató folyamatot használ, amely beszívja a száraz levegőt, vízmolekulákat ad a levegőhöz, és a párásított levegőt kibocsátja a szobába.
Megakadályozza a nedves foltok vagy fehér por kialakulását
360°-os kialakításának köszönhetően a párásító egyenletesen oszlatja szét a párásított levegőt a helyiségben, megakadályozva a nedves foltok kialakulását a padlón vagy az asztalon. A NanoCloud technológia csökkenti annak kockázatát, hogy az ásványi anyagok elterjedjenek a levegőben, ezáltal megakadályozza, hogy a bútorokon és más felületeken fehér porréteg alakuljon ki.
Könnyen tisztítható kivitel
A kerek és minimalista kivitel könnyű tisztítást tesz lehetővé. A párásító nem rendelkezik fűtőlappal, ezért nincs szükség vízkőmentesítésre.
Könnyen utántölthető tartály
Töltse fel egy pohár segítségével vagy tartsa a csap alá a víztartályt. A „max” jelzés egyértelműen mutatja, hogy a tartály mennyire van tele. Ha a tartály kiürült, a párásító automatikusan kikapcsol, és a kijelző jelzi, hogy töltse fel a készüléket.
Csendes készenléti üzemmód
Készenléti üzemmódban a párásító minimális zajszint mellett működik - és a sebességjelzőt leszámítva - az összes fény ki van kapcsolva. Ezzel a beállítással biztosíthatja a kívánt páratartalom fenntartását még akkor is, amikor alszik.
99%-kal kevesebb baktériumot szór szét
A víz elpárologtatása során a vízmolekulák olyan kicsik, hogy a vízpára emberi szemmel nem látható.A vízmolekulák kis méretük miatt kevesebb baktériumot tudnak kiengedni a levegőbe. Laboratóriumi tesztjeink megerősítik, hogy a NanoCloud technológia 99%-kal kevesebb baktériumot szór szét, mint a vezető ultrahangos párásítók.
Forró víz nélküli technológia
A párásító használatával elkerülhetők a forró víz vagy gőz által okozott sérülések. A NanoCloud technológia nem melegíti fel a vizet, így megelőzhetők a forró víz vagy gőz által okozott sérülések.
Időzítő
Az időzítő használata során a párásító megadott számú órán át működtethető, és automatikusan kikapcsol, ha a beállított idő letelt. Válasszon 1, 4 vagy 8 óra közül.
Automatikus páratartalom-beállítások
Tartson fenn állandó páratartalmat az automatikus páratartalom-beállítások segítségével. Válassza ki az elérendő páratartalmat: 40%, 50% vagy 60%, és a párásító automatikusan be- és kikapcsol a kívánt páratartalom elérése érdekében. Az intelligens páratartalom-érzékelő révén a készülék pontosan szabályozza a páratartalmat.
Nagyfokú vízfelszívódási és párologtatási hatékonyság
A Philips párásító 2 ventilátorsebességgel rendelkezik, és a párásítás mértéke 300 ml/h a legmagasabb beállított értéken. Tökéletes a ház közepes méretű, akár 44 m2-es helyiségeinek párásítására.

A termék tulajdonságai:

GyártóPhilips
KivitelSzabadonálló
Színfekete
JellemzőkVentilátorsebesség: Készenléti, automatikus
-Vezetékhossz: 1,6 m
Feszültség: 220 V
Víztartály kapacitása (liter)2 L
Max. párásítási kapacitás (ml/óra)300 ml/ó
Zajszint34, dB (A)
Ajánlott szobaméret44, m²
Méret249 x 249 x 339 mm
TípusPárásító

Ár

41 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor