Philips Series 2000i AC2729/51 2 az 1-ben levegőtisztító és párásító (2 év garancia)

Vissza a légtisztítók kategóriába
Eredeti ár:139 990 Ft
Akciós ár:123 190 Ft
Csak a készlet erejéig!

  • Budapesti kiszállítás még ma!
    Rendelje meg ezt a terméket 15:00-ig és válassza a Kiszállítás a mai napon Budapest területére opciót!
  • 2 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • Beszállítónál: Raktáron


Series 2000i

2 az 1-ben légtisztító és párásító AC2729/51

Lélegezze be a különbséget

A levegő minőségének vizuális kijelzése és szabályozása - bárhol, bármikor. A 2 az 1-ben légtisztító és párásító kiegyensúlyozottan biztosítja két funkcióját a legfeljebb 30 m2 méretű helyiségekben, szembeszállva a szennyeződésekkel, a száraz levegő okozta kellemetlenségekkel, a káros gázokkal és részecskékkel, valamint a baktériumokkal és vírusokkal.

Eltávolítja a szennyeződés 99,97%-át, enyhíti a száraz levegő kellemetlenségét

Eltávolítja a 3 nm-es részecskék 99,97%-át

Levegőminőség- és páratartalom-kijelző

Akár 60 m2/645 négyzetláb területen

Automatikus, alvó üzemmód és alkalmazás

Valós idejű digitális kijelző a beltéri PM2,5-szint jelzésére
A professzionális szintű, AeraSense technológiájú érzékelő pontosan észleli a levegő részecsketartalmának legkisebb változását, és azonnal reagál rá, így kínál a valós idejű PM2,5 visszajelzéssel együtt tökéletes nyugalmat.
Az IAI kijelző a beltéri allergének kockázati szintjét mutatja
Az AeraSense technológia észleli a beltéri levegőben megtalálható allergéneket, és egy 1-től 12-ig terjedő skálán megjeleníti a levegő allergénjeinek potenciális kockázati szintjét.
3 automatikus üzemmód: normál, allergén és alvás üzemmód
A termék 3 automatikus tisztítási beállítással rendelkezik: normál üzemmód, rendkívül érzékeny allergén üzemmód és alvás üzemmód. Alvás üzemmódban a kijelző fényei halványabbak, a ventilátor pedig a legalacsonyabb fokozatra kapcsol. Válasszon az igényeinek megfelelő módot a teljesítmény optimalizálására.
Különösen csendes, így nem zavarja az éjszakai pihenést
Az egyedülálló aerodinamikus kivitel minimális zaj mellett maximális teljesítményt tesz lehetővé. Alvás módban szinte teljesen hangtalanul működik, hogy Ön alvás közben tisztább, egészségesebb levegőt lélegezhessen be.
Energia- és költséghatékony, kevesebb mint 1 kWh naponta
A termék energia- és költséghatékony, fogyasztása kevesebb mint 1 kWh naponta.
Nyomon követés, megfigyelés és ellenőrzés az okostelefonos alkalmazás segítségével
A Clean Home + alkalmazás segítségével bárhonnan, bármikor szabályozhatja a légtisztítót. Az alkalmazásban ellenőrizheti a levegő minőségét, megbizonyosodhat róla, akárhol is van, és összehasonlíthatja otthona levegőminőségét a kültéri levegő minőségével. Az alkalmazással a ventilátorsebességet is módosíthatja, és a szűrők állapotát is ellenőrizheti.
Kis mérete és görgői egyszerű mozgathatóságot biztosítanak
Helyigénye másfél darab A4-es papírlapnál is kisebb; könnyen helyet talál neki kis terekben is. Négy görgővel van felszerelve, így a mozgatása még egyszerűbb.
Eltávolítja a baktériumokat és vírusokat
Az optimalizált tisztító funkció hatékonyan észleli és csökkenti a baktériumokat és vírusokat, például a H1N1-et (influenzát) a tisztább levegő és az egészségesebb otthon érdekében.
Válassza a 2 az 1-ben vagy a Csak légtisztító módot
Egy gombnyomással válthat a 2 az 1-ben vagy a Csak légtisztító mód között. Száraz időszakokban válassza a 2 az 1-ben módot a tisztább, de nem száraz levegőért. A Csak légtisztító mód kikapcsolja a párásító funkciót, ha nincs arra szükség.
4 előre beállított páratartalomszint
Tartson fenn állandó páratartalmat az automatikus páratartalom-beállítások segítségével. Válassza ki a cél páratartalmat: 40%, 50% vagy 60%, és a párásító automatikusan be- és kikapcsol majd a kívánt páratartalom elérése érdekében.
Higiénikus párásítás akár 500 ml/h teljesítménnyel
A NanoCloud technológia természetes és higiénikus párologtató folyamatot használ az akár 500 ml/h-es teljesítmény érdekében. Amint a víz elpárolgott, a vízpára láthatatlanná válik, a kisebb molekulák pedig kevésbé hajlamosak baktériumokat a levegőbe juttatni. Laboratóriumi tesztjeink megerősítik, hogy a NanoCloud technológia 99%-kal kevesebb baktériumot szór szét, mint a vezető ultrahangos párásítók. Emellett a nedves foltok és a fehér por kialakulását is megelőzi.
Valós idejű digitális kijelző a beltéri páratartalomszint jelzésére
A digitális kijelző az intelligens páratartalom-érzékelő segítségével valós idejű adatokkal szolgál a szoba relatív páratartalmáról, valamint előbbi segítségével a készülék automatikusan kezeli a páratartalom szintjét.
Eltávolítja az egészen apró, 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át
A legkorszerűbb VitaShield IPS tisztító technológia bizonyítottan 99,97%-kal csökkenti az egészen apró, mindössze 0,003 mikron méretű (a PM2,5-nél 800-szor kisebb) részecskék számát - ilyenek a vírusok, a baktériumok, a pollen, a por és a kisállatszőr. Kimagasló részecskemegkötő és tiszta levegőt biztosító teljesítménye (CADR) 250 m3/h-ás. Egy 30 m2-es szobában kevesebb mint 17,3 perc alatt képes megtisztítani a levegőt.

A termék tulajdonságai:

GyártóPhilips
KivitelSzabadonálló
Színfehér
-Teljesítmény:

- CADR (Részecske) 250, m3/h
- Ultra finom részecskék eltávolítása 99,97%, akár 3 nm
- Kiszűri a H1N1 vírust 99,9, %
- Kiszűri a baktériumokat 99,9, %
-- VitaShield IPS
- AeraSense technológia
- Visszajelzés a levegőminőségről: Számozás szerint
- PM2.5 érzékelő
- Módok: 3 automatikus üzemmód
- Aerodinamikus kivitel: Hátsó bemenet
- Ventilátorsebesség: 4 manuális sebességfokozat
- Gyermekzár
- Egészséges levegő zárolása és figyelmeztetés
Motoregyenáram
Ajánlott szobaméretmax. 30 m²
Időzítő1 - 12 óra
Méret396 x 230 x 580 mm
TípusLégtisztító

Ár

123 190 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor