• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  NIKON Z6 III

  Hivatalos bejelentés hamarosan! Részletek >>

  Sigma 150-600mm f/5-6.3 (C) DG OS HSM Contemporary (Nikon)
  Sigma 150-600mm f/5-6.3 (C) DG OS HSM Contemporary (Nikon)
  399 890 Ft
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sigma 150-600mm f/5-6.3 (C) DG OS HSM Contemporary (Nikon)

  Cikkszám: 745955
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  259 mm-es hosszúság,
  Képstabilizátoros,

  Bérelhető is!

  A termékből egy bérelhető példány is rendelkezésünkre áll. Tudj meg többet fotós eszköz bérlési szolgáltatásunkról!

  Részletek >>

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Raktáron
  399 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 150-600mm f/5-6.3 (C) DG OS HSM Contemporary (Nikon) részletes leírása

  Kiváló specifikációjú, felhasználói igényekhez alkalmazkodó objektív.

  Az első kompakt, pehely könnyű, szuper telefotó zoom objektív a Contemporary szériánkból.

  A mindössze 1830g súlyú objektív ideális a kézi fotózásra. Az összes alapvető jellemzőt hordozza,mint a mi hasonló lencsénk, a professzionális Sports szériából, ez az objektívhihetetlenül kompakt és könnyű konstrukcióval büszkélkedhet.A rendkívül kompakt, könnyű változata a 150-600 F5-6.3 DG OS HSM | Sports termékvonalunkból. Miután leválasztottuk a fényképezőgép vázról, könnyen hordozható. Az állványmenetet is lecsatolhatjuk és helyére egy védőburkolatot helyezhetünk, hogy tovább csökkentsük a súlyát és még könnyebb, kényelmesebb használatot kapjunk. Ez az objektív egy optimális választás azoknak, akik szuper telefotó funkcióra vágynak, plusz súly nélkül.

  A kiemelkedő optikai teljesítményt példázva a Contemporary szériánkhoz tartozó objektív, szintén magas optikai teljesítményt kínál, könnyű csomagolásban és ideális számos fotós témához.

  A SIGMA 150-600mm F5-6,3 DG OS HSM | Sports szériájába tartozó objektív alapvető specifikációt megtartva, ez az objektív könnyű szerkezetű és kompakt felépítésének köszönhetően alkalmas a kézből történő fotózáshoz. Hangsúlyozva az optikai teljesítményt, ez az objektív FLD ("F" Low Dispersion), SLD (Super Low Dispersion) és más egyéb kiváló lencsetagokat tartalmaz. A hyper-telefoto objektívünk telefotó vége felé eső optikai aberrációkat minimalizáltuk a teljes zoom tartományra. Hogy megkönnyítse a fotózást, por és cseppálló bevonattal láttuk el és egy levehető állványmenettel a még könnyebb kézből történő fotózást szem előtt tartva. Ez az objektív a könnyű súlyával, kimagasló teljesítményével kínál kiváló használhatóságot.

  ContemporaryKompaktság és magas optikai teljesítmény legújabb technológiája. Magas teljesítmény, ami megfelel a különböző fényképezési helyzetekben

  A SIGMA az alábbi három termékvonalába szervezi át az összes objektívét: Contemporary, Art és Sports. A három közül, a Contemporary egy nagyteljesítményű széria, mely magában foglalja a legújabb technológiát, így lehetővé téve a magas optikai teljesítményt és kompaktságot számos fényképezési szituációban. A SIGMA megoldotta azt a nehéz problémát,hogy a méretet és a súlyt alacsonyan tartsa, anélkül, hogy lemondjon az optikai teljesítményről és funkcióról követve a legújabb technológiát.

  Az állványmenet leszerelhető, így teszi lehetővé az objektív könnyebb szállítását. Leszerelést követően egy védőburkolat illeszthető a helyére, az objektív így is csak 1830g súlyú, könnyebben vihető.. Az állványmenet nélkül az objektívnek alig van kiálló része, így könnyen szűk helyeken is tárolható. Ezen túlmenőleg az állványmenet magnéziumból készült, mely könnyű és erős.

  A robusztus felépítés, jól irányíthatóságot és használhatóságot kínál.

  Miközben könnyű, ez a modell széles körű fotózási témák megvalósítására kínál lehetőséget.Az eredmény, kiemelkedő teljesítmény.

  Ezt a könnyű objektívet könnyű hordozni és használni számos fotózási témánál. Ugyanakkor, elvárhatjuk a nagyteljesítményű Contemporary szériánkhoz tartozó objektívtől, hogy az összes alapvető funkciókat tartalmazza, melyek szükségesek a fotózás során, úgy mint a csepp és porállóság, zoom lockolás melyet bármekkora fókusztávolságon megtehetünk, víz és olajaszítő frontlencse bevonat, könnyen hozzáférhető AF/MO/MF kapcsolók és az újonnan fejlesztett állványmenet. Ez az objektív szintén kompatibilis a SIGMA újonnan fejlesztett telekonvertereivel (külön megvásárolható), melyek AF-et is kínálnak egészen F8-ig.

  Por és cseppálló bajonett

  Mint a SIGMA 150-600mm F5-6,3 DG OS HSM | Sports objektívünk, ez az objektív is tartalmaz gumi tömítést, hogy megvédje a bajonettet a por és vízcseppektől.

  Intelligens OS megújult algoritmussal

  Az OS (kép stabilizátor) egy gyorsulásmérő szenzort használ, hogy nagy pontosságot érhessen el. Két állás van. A Mode 1 az általános kép stabilizátor funkciókra alkalmas, míg a Mode 2 ideális a svenkelő fényképezéskor motorsportoknál, stb. A Mode 2 használatával a gyorsulásmérő szenzor hatékonyan működik, csökkenti blur effektet fotózás közben, úgy hogy érzékeli ha a fényképezőgép függőlegesen vagy vízszintesen mozog.Megj.: Ezt az objektív nem használható a filmes tükörreflexes fényképezőgépekkel, kivéve a Nikon F6, Canon EOS-1V.

  Beépített kapcsoló két manuális mód kiválasztásához

  Azon kívül, hogy AF/MF üzemmóddal rendelkezik, az egyik üzemmód a MO (Kézi Felülbírálás) kapcsoló. Az MO üzemmódot használva, átvált manuális fókuszálásra a fókusz gyűrűt forgatva, még folyamatos AF közben is. AF üzemmódban hagyományos, teljes értékű manuál fókusz érhető el. A SIGMA USB DOKKOLÓVAL lehetséges, hogy az MO üzemmód érzékenységét személyre szabhassuk.

  Víz és olajtaszító bevonat biztosítja a kényelmes fotózást

  Az elülső és hátulsó lencséket érinti a víz és olajtaszító bevonat, mely lehetővé teszi, hogy a víz könnyedén letörölhető legyen és megóvja az olaj és zsíros szennyeződések lerakódásától még a kihívást jelentő körülmények között is. Ugyanakkor a lencse karbantartása is könnyebbé válik.

  Gyorsabb és halkabb „Optimalizált AF”

  A HSM (Hyper Sonic Motor) teszi lehetővé a gyors sebességű és halk autófókuszálást. A tovább fejlesztett AF algoritmust összehasonlítva a korábbi modellekkel, folyamatos AF-t (AF-C) biztosít, és körülbelül 5%-al javítja a fókuszálás hatékonyságát

  A zoom rögzítés bármely fókusztávolságon alkalmazható

  Az új zoom rögzítő kapcsoló lehetővé teszi, hogy a zoom gyűrűt bármilyen fókusztávolságon lezárjuk. A fotós által szükségesnek vélt fókusztávolságon rögzíthető, mely lehetővé teszi a stabil exponálást akkor is, ha az objektív felfelé vagy lefelé irányul. Továbbá segíti a hosszú záridejű fotózást is.

  TSC (hőstabil műgyanta)

  Hagyományosan a fém és polikarbonát minősége határozza meg a fényképezőgép és objektív szerkezetét. Az iparágban először a SIGMAobjektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC)*, amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához.

  *A TSC (hőstabil műgyanta) az alumíniumhoz hasonló hőtágulási karakterű. A TSC-ből készült alkatrészek kevésbé deformálódnak, lehetővé téve a kiemelkedően magas precizitású objektív konstrukció létrehozását. Az általában használt 20% üveget tartalmazó polikarbonáttal összehasonlítva a TSC körülbelül 70%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva pedig 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. (Az összehasonlítva más SIGMA gyártású komponensekkel.)

  Nagy precizitású, kezelt felületű réz foglalat

  A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Ez az objektív jobb használhatóságot és kiváló optikai teljesítményt kínál a Contemporary szérián belül.

  A keresztirányú kromatikus aberrációt minimalizáltuk, köszönhető az FLD és SLD lencsetagok használatának

  Ez az objektív 1db FLD („F” alacsony fénytörésű) lencsetagot tartalmaz, melyek teljesítménye azonos a fluoritéval és 3 SLD lencsetagot is tartalmaz, hogy minimálisra csökkenjen a kromatikus aberráció. Különösen az alacsony fénytörésű lencsetagok segítik csökkenteni a keresztirányú kromatikus aberrációt, mely a telefotó végállása felé jellemző és nem csökkenthető a fókuszállítással.

  • FLD lencse a legjobb minőségű alacsony fénytörésű lencse ami csak elérhető, rendkívül nagy fényáteresztő képességgel. Ennek az optikai üvegnek azonos a teljesítménye a fluorit üvegével, melynek alacsony fénytörési indexe és alacsony szórásképe van, a hagyományos optikai üvegekhez képest. Ez szintén előnye a rendellenes szórásképnek. Ezek a jellemzők kiváló korrekciót kölcsönöznek a maradék kromatikus aberráció (másodlagos spektrum) eltávolításához, melyeket a hagyományos lencsék nem tudnak javítani és nagy felbontású, kontrasztos képet biztosítanak.

  Bevillanás és szellemkép csökkentés

  Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A SIGMA Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.

  Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg

  A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként” ismert. A második spektrum minimalizálására - amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél -, a SIGMA objektívjeiben háromféle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F” Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a Sigma objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.

  Lekerekített blende

  Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy a víz felszínén visszaverődés a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó bokeh effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

  MTF karakterisztika

  Distortion

  Vignetting

  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  104.1 mm x 259.1 mm
  Tömeg
  1930g
  Felépítés
  20 lencsetag/14 csoport
  Fényerő
  f/5-6.3
  Zoom tartomány
  150-600mm zoom
  Rekesz tartomány
  5-22
  Szűrőméret
  95mm
  Képstabilizátor
  igen
  Minimum fókusz távolság
  2.80 m
  Maximum nagyítás
  1:5
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  16.4° - 4.1°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Nikon F
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Nikon tükörreflexes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  Hyper-Sonic Motor
  Gyári napellenző
  tartozék
  Gyártói cikkszám
  745955
  Cikkszám
  745955
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár