• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Micro 4/3) (fekete)
  Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Micro 4/3) (fekete)
  49 890 Ft
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Micro 4/3) (fekete)

  Cikkszám: 33B963
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Egyéb változatok
  f/1.4 (C) DC DN
  Tartozék napellenző,
  61 mm-es hosszúság,
  Nincs beépített képstabilizátor,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Raktáron
  64 890 Ft
  (-23%)
  49 890 Ft
  Árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára: 64 890 Ft
  Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
  Megtakarítás: 15 000 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 30mm f/2.8 DN Art (Micro 4/3) (fekete) részletes leírása

  Megújult Sigma fejlesztések

  DN széria a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez.Teljesen megújult széria kiemelkedő kifejezőerőt kínál.

  Kiemelkedő optikai teljesítmény és funkcionalitás. A Sigma eredeti fejlesztései most letisztultabbak és kifinomultabbak, mint bármikor korábban.

  A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek (MILC) rendkívül népszerűek kompakt vázuk, egyszerű működtethetőségük és hordozhatóságuk miatt. Olyan kiemelkedő optikai teljesítménnyel felvértezve, amely megfelel a fotósok elvárásainak, a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez készült DN széria a Sigma eredeti fejlesztéseit kínálja olyan formában, amely kifinomultabb és letisztultabb, mint bármikor korábban. A Művészet széria jellemzőire kiváló példaként a DN széria új tagjai egy alap objektív, egy széles látószögű és egy középtávú teleobjektív, amelyek teljesen új belépő modell kollekció. Ezek az objektívek egy új világ lehetőségeit képviselik, segítve a fotósoknak megtalálni a művészet mélyebb lényegét, segítve önmaguk kifejezésének lehetőségét.

  A Művészet (Art) termék koncepció teljes megtestesülését tarthatja kezében és élvezheti saját szemével

  A kifinomult optikai teljesítményt és a hataljas kifejező erőt szem előtt tartó tervezés új Művészet objektív vonalunkat a képminőség csúcsára emeli. Páratlan kifejezőképességükkel ezek az objektívek megfelelnek a művészi, kreatív hajlamú fotósok legmagasabb igényeinek is. Tájképek, portrék, csendéletek, közelképek és rendezvényfotók mellett tökéletesek minden olyan fotózáshoz, amelyek szabadjára engedik a belső művészt. Ideálisak stúdiófotózáshoz, de elegendő kifejezőerejük van az építészethez, a csillagos égbolthoz és víz alatti fotózáshoz is.

  Nagyteljesítményű, nagylátószögű objektív tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez

  A látószög a Mikró NégyHarmados (Micro Four Thirds) rendszerbenmegfelel a 60 mm-es, az E-mount rendszerben a 45 mm-es gyújtótávolságnak(35mm-es rendszerre vetítve).

  Ez a nagyteljesítményű széles látószögű objektív a Mikró NégyHarmados (Micro Four Thirds) rendszerben megfelel a 60 mm-es, az E-mount rendszerben a 45 mm-es gyújtótávolságnak (35mm-es rendszerre vetítve). Dupla oldalas aszférikus lencse biztosítja mindenféle torzítás kiváló korrekcióját. A belső fókuszáló rendszer javítja a torzítások változását, a képminőséget függetlenné téve a fókusztávolságtól. A Sigma Szuper Többszörös Tükröződésgátló Bevonata csökkenti a bevillanásokat és szellemkép kialakulását, és biztosít nagy kontrasztot a képeken. Jelenleg a Sigma frissített DN szériája a SIGMA 60mm F2.8 DN középtávú teleobjektívjét, a SIGMA 30mm F2.8 DN alap objektívjét és a SIGMA 19mm F2.8 DN széles látószögű objektívjét tartalmazza, kiterjesztve a fotósok számára a kiváló képminőség lehetőségeit a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekre is.

  Kiemelkedő képminőség a kép középpontjától egészen a széléig

  torzítások minimalizálásával ez az objektív kiemelkedő képélességet és tisztaságot nyújt.

  Ezt a nagyteljesítményű objektívet a SIGMA DP2 Merrill ihlette, az a nagy felbontású kompakt digitális fényképezőgép, amelyben a 46 megapixeles Foveon X3 közvetlen képérzékelő található. Ebben az objektívben két öntött üvegből készült aszférikus lencsét alkalmaztunk, amelyből az egyik egy kiváló minőségű dupla oldalas aszférikus lencse, amelyek kiválóan korrigálják a képtorzításokat. A belső fókuszáló rendszer javítja a torzítások változását, a képminőséget függetlenné téve a fókusztávolságtól. A kiemelkedő optikai tervezés biztosítja a kép egészére kiterjedő kiváló képminőséget.

  Lekerekített blende

  Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy egy test felületén lévő víz tükröződése a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó BOKEH effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

  Teljesen új, prémium széria

  Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában,a Sigma szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

  A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A Sigma objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Objektívjeink teljesítményét hagyományos érzékelőkkel is mérjük, de emellett kifejlesztettük saját szabadalmaztatott A1* MTF (modulációs átviteli funkció - modulation transfer function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek a használatával minden egyes objektívet az Aizu gyárunkban ellenőrzünk, saját gyártási telephelyünkön. Ezzel még a korábban észrevehetetlen nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva a folyamatosan magas objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (full frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is.

  46-megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

  Ténylegesen 46 megapixeles (4800 x 3200 x 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 x 3136 x 3 réteg) biztosító 23,5 x 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezett szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell alul áteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín három dimenziós érzést nyújt.

  Kiemelkedő precizitás és minőség - teljes egészében Japánban gyártva

  Integrált gyártási rendszerünk minőségének optimalizálásával a Sigma arra összpontosít, hogy a feladatokat helyesen végezzük el, saját kezűleg, saját technikánkkal. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk lényege, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Sigma termékeink valódi minősége miatt büszkék vagyunk magunkra, ami a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink szerte a világon kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit , mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

  Objektív tervezés, amely ideális a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez

  A legkifinomultabb anyagok, használhatóság és funkcionalitás.A fotóst szem előtt tartó kifinomult és integrált tervezés.

  Egyszerű formájú fókuszgyűrű, változó felületek, amelyek kiemelik az objektív részeit, elegánsan gravírozott márkanév, a külső részek fém alapanyaga, a fényvédő különleges tervezése - ezek a dizájnelemek teszik ideálissá a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekhez. További adalékként a fotós választhat a fekete vagy ezüst kivitel közül, illeszkedve kedvenc felszereléséhez. Az alapkoncepció azonban nem tér el más Sigma objektívekétől: megfelelni a fotósok szándékainak és alapvető funkciókat nyújtani a lehető legmagasabb szinten. Az objektív belsejében egy csendes és erőteljes lineáris motor dolgozik, míg a réz foglalat ötvözi a nagy pontosságot a tartóssággal. Hosszú használatra tervezve ezt az objektívet a kezelt felületek, a fokozott ellenálló képesség és a konstrukció lehető legmagasabb színvonala jellemzi.

  Lineáris autófókusz motor

  Ebben az objektívben egy lineáris autófókusz motor dolgozik, amely a lencséket külön szerelvények vagy mechanikai részek nélkül képes mozgatni. Ez a rendszer pontosságot és csendes fókuszálást biztosít, kiválóvá téve az objektívet videofelvételekhez és fotókhoz egyaránt.

  Nagy precizitású, kezelt felületű réz bajonett

  A réz bajonett a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Bevillanás és szellemkép csökkentés

  Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A Sigma Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.

  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  40.5 mm x 60.8 mm
  Felépítés
  7 lencsetag/5 csoport
  Fényerő
  f/2.8
  Zoom tartomány
  30mm
  Rekesz tartomány
  2.8-22
  Szűrőméret
  46mm
  Képstabilizátor
  nem
  Minimum fókusz távolság
  29.97 cm
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  50.7°
  Optimális szenzorméret
  Micro 4/3
  Bajonett
  Micro Four Thirds
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik MFT MILC vázra feltehető
  Gyári napellenző
  tartozék
  Cikkszám
  33B963
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár