• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon)
  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon)
  1 799 890 Ft
  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon)
  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon)
  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon)

  Cikkszám: 185955
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  380 mm-es hosszúság,
  3.3 kilogramm,
  Képstabilizátoros,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  1 799 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 500mm f/4 Sport DG OS HSM (Nikon) részletes leírása

  Kihívást jelentő felvételekhez kimagasló optikai teljesítmény társul.

  Támogatás a kalandra vágyó fotós számára: minden funkció rendelkezésre áll, ami az extrém körülmények közötti fotózáshoz kell.  Ideális az összes sport fotó elkészítésére: madarak, állatok, más természeti témák, repülőgépek és vonatok, motorsport portrék és még sok minden máshoz.


  Továbbfejlesztett por és cseppálló felépítés, elérhető SIGMA Protector LPT-11

  Úgy tervezték, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa még az extrém nehéz körülmények között is, a SIGMA 500mm F4 DG HSM | Sport kiváló por és cseppálló felépítésű. A front lencse víz és olaj lepergető bevonattal van ellátva, így a vizet könnyedén le lehet söpörni róla és segít megóvni, hogy olaj ragadjon a felszínére. Ez a funkció különösen hasznos szitáló ködben, vagy óceánhoz közeli fotózáskor. Ez az objektív kompatibilis a SIGMA Protector LPT-11-el (külön vásárolható), mely hatékonyan segíti a sérülések megelőzését fotózás és karbantartás közben.


  Bevonat nélkül

  Bevonattal

   

   


  Magnéziumötvözet váz

  Annak érdekében, hogy csökkentsék a hyper telefotó objektív tömegét, a vázat magnézium ötvözetből gyártották. Egyszerre könnyű és kemény, ez az ötvözet hozzájárul az SIGMA 500mm F4 DG HSM | Sport objektív kiváló kezelhetőségéhez.


  Por és fröccsenő víz ellen védő felépítés

  Ez az objektív nagyon hatékony por és fröccsenő víz ellen védő felépítéssel rendelkezik a bajonettnél, az élességállító gyűrűnél, a zoom gyűrűnél és a frontlencsénél, ami minden időjárásban lehetővé teszi a munkát.


  Szénszálas lencse védő

  A lencse védő szénszálból készült, ami könnyű és erős. Tény, hogy az egész objektívet úgy tervezték, hogy az könnyű legyen és kiemelkedő teljesítményt kölcsönözzön a nehéz körülmények között is.


  Nagy precizitású, strapabíró réz bajonett

  A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.


  Állványgyűrű 90 fokos állítási lehetőséggel

  Mivel a fotósok szívesebben használják a hyper telefotó objektíveket egy vagy három lábú állvánnyal, ez az objektív egy nagy és extrém stabil állványgyűrűt biztosít számukra. Az antisztatikus nikkel bevonatú aljzat fokozza a minőséget és használhatóságot. A 90 fokonkénti forgatás pedig könnyűvé teszi a váltást a függőleges vagy vízszintes fotózás választásakor. A megállítás pozíciója finoman hangolható egy gombbal, így manuálisan is lehet állítani az objektív pozícióját. Az objektív fel van szerelve egy külön pánttal is, hogy egyszerűbb legyen hordozni és mentesüljön a fényképezőgép objektívnyílása a nem kívánt terheléstől.

  * Az állványgyűrű nem távolítható el az objektívről * A pántot tartalmazza.


  Figyelmeztetés: az állványtalp az Arca Swiss foglalattal kompatibilis.

  Ez a termék az Arca Swiss rendszerrel kompatibilis. Kérjük, hogy használat előtt ellenőrizze, hogy az objektív rögzítése megfelelően stabil-e. Ez a termék nem használható gyorscseretalppal. Egyes, a piacon kapható alternatív rögzítési megoldások nem nyújtanak kellően stabil rögzítést – kérjük, ilyen esetben legalább két biztonsági csavart használjon (csavarok mellékelve) annak érdekében, hogy az Arca Swiss rögzítés ne engedjen el.


  Nikon elektromágneses blende mechanizmust is tartalmaz

  Az objektív a Nikon fényképezőgépeknél használt elektromágneses blende mechanizmust is tartalmazza, mely képes fogadni a fényképezőgép váz megfelelő jeleit. Ez a funkció biztosítja a pontos fényrekesz szabályozást és stabil Automatikus Expozíciós (AE) teljesítményt biztosít a folyamatos felvételkészítés közben.


  Legmagasabb szintű optikai teljesítmény

  A keresztirányú kromatikus aberráció, mely a telefotó objektívek egyik problémája, ennél a típusnál sikerült hatékonyan minimalizálni.

  Ez az objektív kettő FLD és egy SLD lencsetagot tartalmaz, míg az optimalizált elosztásuk segítségével minimalizáltuk a szférikus és axiális kromatikus abberációt. Az optikai rendszer szintén hatékonyan csökkenti a keresztirányú kromatikus aberrációt, melyek hatása a kép széleken jelenik meg. E mellett a képminőség továbbra is kivételes, ha az objektívet a SIGMA Tele Konverterrel (külön megvásárolható) használják.


  Becsillanás és szellemkép csökkentés

  Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A SIGMA Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is. A mellékelt napellenző felszerelhető, hogy kiszűrjük a nem kívánt külső fényeket, melyek negatív hatással lehetnek a teljesítményre.


  Lekerekített blende

  A 9 lemezes blende vonzó elmosást eredményez a fókusztávolságon kívüli képnek.


  Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg

  A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként” ismert. A második spektrum minimalizálására – amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél –, a SIGMA objektívjeiben három féle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F” Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a SIGMA objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.


  Funkciók, melyek eleget tesznek a profi fotósok igényeinek.

  Valódi használhatóságra fejlesztettük ki ezt az objektívet a Sport szériához.


  A maximálisan kidolgozott funkciók, melyek kiváló optikai teljesítményt és kezelhetőséget biztosítanak.


  Beépített kapcsoló két manuális mód kiválasztásához

  Azon kívül, hogy AF/MF üzemmóddal rendelkezik, az egyik üzemmód a MO (Kézi Felülbírálás) kapcsoló. Az MO üzemmódot használva, átvált manuális fókuszálásra a fókusz gyűrűt forgatva, még folyamatos AF közben is. AF üzemmódban hagyományos, teljes értékű manuál fókusz érhető el. A SIGMA USB DOKKOLÓVAL lehetséges, hogy az MO üzemmód érzékenységét személyre szabhassuk.


  AF funkció kapcsoló, előre beállított AF módokkal

  Az AF funkció kapcsoló lehetővé teszi, hogy saját autófókuszt adjunk meg. Az objektív képes emlékezni a fókusz pozícióra, vagy ki is kapcsolhatja az AF-et amíg arra nincs szükség.

  Megjegyzés: A kép a SIGMA bajonettel ellátott objektívekre vonatkozik. Az elérhető kapcsoló funkció eltérhetnek a különféle bajonetteken.


  Intelligens OS (kép stabilizátor) funkció, frissített algoritmussal

  Az OS (kép stabilizátor) funkció a gyorsulásmérő szenzort használja, hogy nagy pontosságot érhessen el. Kettő képstabilizáló mód áll rendelkezésre: A Mode 1 az általános kép stabilizátor funkciókra alkalmas, míg a Mode 2 ideális a svenkelő fényképezéskor motorsportoknál, stb. A Mode 2 használatával a gyorsulásmérő szenzor együtt működik az Intelligens kép stabilizátorral és a frissített stabilizálásért felelős algoritmus hatékony stabilizálást eredményez amikor a fényképezőgép függőlegesen, vízszintesen vagy átlósan mozog – függetlenül az objektív pozíciójától. Ez a funkció biztosítja a hatékony pásztázást és a kiemelkedő mozgó témájú felvételek készítését.


  Gyorsabb és halkabb "Optimalizált AF”

  A HSM (Hyper Sonic Motor) teszi lehetővé a gyors sebességű és halk autófókuszálást. A tovább fejlesztett AF algoritmust összehasonlítva a korábbi modellekkel a folyamatos AF (AF-C) javítja a fókuszálás hatékonyságát.


  Minta képek

  © Satoru Korenaga

  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Méret
  144.8 mm x 380.3 mm
  Tömeg
  3310 g (3,31 kg)
  Felépítés
  16 lencsetag/11 csoport
  Fényerő
  f/4 fix
  Zoom tartomány
  500mm fix
  Rekesz tartomány
  4-32
  Szűrőméret
  46mm
  Képstabilizátor
  igen
  Minimum fókusz távolság
  3.5 m
  Maximum nagyítás
  0.15x
  Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Nikon F
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Nikon tükörreflexes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  AF-vezérlés
  Hyper-Sonic Motor
  Por-/nedvességálló
  igen
  Gyári napellenző
  tartozék
  Bejelentés dátuma
  2016. szeptember
  Cikkszám
  185955
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár