Sony Alpha 1 váz (ILCE-1) (3 év garancia)

Vissza a milc fényképezőgépek kategóriába
Új!
Elismeréseink:
SOny Pro Partner
2 799 890 Ft
2 204 638 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Rendelésre
 • Boráros tér: Rendelésre
 • Szeged: Rendelésre
 • Kiszállítás: Rendelésre
 • FOXPOST: Rendelésre
 • Pick Pack Pont: Rendelésre

-->
A terméket a hivatalos, magyarországi Sony képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Előrendelhető: Várható érkezés 2021 március
 • FullFrame méretű szenzor
 • CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka
 • 50 MegaPixeles felbontás
 • 3" méretű képernyő
 • 1,440,000 pixel felbontású kijelző
 • Kihajtható LCD kijelző
 • HDMI videó kimenet
 • Wi-Fi csatlakozás
 • NFC csatlakozás
 • Érintőképernyős vezérlés
 • Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás
 • Manuális blende és zársebesség beállítási lehetőségek
 • Lithium-Ion akkumulátor
 • SD memóriakártya kompatibilis
 • CF memóriakártya kompatibilis
 • 8K videó felbontás

Sony Alpha 1- Full-Frame Cserélhető objektíves kamera

30 fps állókép rögzítés, 50.1 Megapixel, Valós idejű autófókusz, 8K videó, 4k120p video

Alpha 1: Az egyedülálló

A Sony áthágja a hagyományos képalkotási eszközök határait a minden eddiginél kiválóbb felbontást és sebességet, továbbá intuitív működést kínáló innovatív technológiával. Az α1 a képalkotási teljesítmény új dimenzióját és hatékony munkafolyamatot kínál, kreatív szabadságot biztosítva a felhasználónak.

Az Alpha küldetése

Az Alpha küldetése olyan eszközt adni az alkotóknak, amellyel megvalósíthatják álmaikat. Az α1 mindennek az eddigi legnagyobb teljesítményt kínáló megvalósulása.

50 megapixel, 30 képkocka/mp

A legújabb Sony technológia minden eddiginél gyorsabb sebességet és nagyobb felbontást kínál az új kreatív lehetőségek és munkafolyamatok támogatására.

50,1 megapixel, 30 képkocka/másodperc sebességnél

Az α1 a nagy felbontás és a lélegzetelállító sebesség kiváló ötvözetét kínálja. A villámgyors 50,1 megapixeles érzékelő 30 képkocka/mp sebességű sorozatfelvételt is lehetővé tesz AF/AE-követéssel, elektronikus zárral. Ideális például sportokhoz, ahol a kritikus történés egy pillanat alatt véget ér.

Elsötétedésmentes a zavartalan megtekintéshez

A téma zavartalan, elsötétedésmentes megtekintése lehetőséget ad az azonnali és zökkenőmentes reakciókra. Az EVF 240 képkocka/mp sebessége csökkenti a késedelmet a sorozatfelvételeknél.

(A) Elsötétedésmentes fényképezés

(B) Fényképezés elsötétedéssel

Csendes, vibrációmentes zár
A csendes elektronikus zár kiváló lehetőséget kínál például a sportfotózásra, ahol nem tolerálható a képzaj. A vibrációmentes működés hozzájárul a kiváló képminőséghez.
Torzításmentes zár
Az érzékelő adatkiolvasása minimálisra csökkenti a fotók torzítását az elektronikus zár használatakor. A BIONZ XR motor és a nagy puffer 1,5-ször kisebb a torzítást kínál, mint az α9 II.
[1] Hagyományos elektronikus zármegoldás
[2] Torzításmentes zár
Villódzásmentes elektronikus és mechanikus zárak
Szintén világelső megoldás: villódzásmentes elektronikus és mechanikus zárak. Villódzásmentes lesz a felvételkészítés fluoreszkáló/mesterséges megvilágításnál, az elektronikus zár összes előnyével.
Villódzásmentes [1] BE [2] KI

Full Frame, rétegelt 50,1 MP Exmor RS CMOS-érzékelő, memóriával

A hátsó megvilágítású 50,1 megapixeles Full Frame képérzékelő rétegelt szerkezete hozzájárul a nagy felbontáshoz és sebességhez. A különálló pixel- és áramkör-rétegek, valamint a fejlett A/D konverzió gyorsabb feldolgozást tesz lehetővé.

Új szerkezet és BIONZ XR képfeldolgozó processzor

Az új BIONZ XR motor fejlett architektúrája 8-szor nagyobb feldolgozási teljesítmény biztosít. Kiváló képminőséget és jobb kamerainterfész-választ eredményez.

Speciális vakufunkciók a még kreatívabb kifejezésmódhoz

A vaku szinkronizálása az elektronikus zárral

Az Alpha kameráknál elsőként van lehetőség az elektronikus zár és a vaku szinkronizálására a rétegelt CMOS-érzékelő nagy adatolvasási sebességének köszönhetően. Az elektronikus zár összes előnye rendelkezésre áll a vakuval készített felvételeknél.

Kettős zár a vaku szinkronizálásához akár 1/400 másodperccel.

A világon egyedülálló kettős meghajtású zárrendszer lehetővé teszi a vaku szinkronizálását akár 1/400 másodperccel, megkönnyítve a dinamikus akció rögzítését, és ezzel új távlatokat nyitva a kreativitás kibontakoztatásához.

Lélegzetelállító felbontás és képminőség

Az új 50,1 megapixeles Exmor RS CMOS érzékelő nagy felbontást és érzékenységet kínál alacsony zajjal, és akár 15 lépéses dinamikatartománnyal. Az új képfeldolgozó processzor az előző modellekhez képest még jobb színhelyességet kínál.

Széles ISO 100~32000 érzékenységi tartomány

Az érzékelő nagy pixelszáma ellenére az érzékeny, hátsó megvilágítású struktúra résmentes, chipre szerelt objektívvel és AR-bevonatú érzékelőüveggel szabványos ISO 100~32000, illetve ISO 50~102400 értékre bővíthető tartományt tesz lehetővé.

Pixel Shift Multi Shooting

A precíz, beépített képstabilizálással készült akár 16 képből számítógéppel kombinálva akár 199 millió pixeles fotók is létrehozhatók a kivételes felbontás, szín és hangulat megteremtéséhez.
[1] Normál felvétel
[2] 16 képes, pixeleltolásos multi felvétel

Kreatív megjelenés a különféle kifejezésmódokhoz

A Kreatív megjelenés funkció 10 előzetes beállítást kínál, amelyeket változtatás nélkül vagy szerkesztve használva létrehozhatók különféle „kinézetek”, melyekkel az alkotók finomhangolhatják az állóképek vagy videók hangulatát a kamerán.

Beépített 5 tengelyes optikai képstabilizálás, 5,5-lépéses előnnyel

A precíziós stabilizáló egység, a giroszkópos érzékelők és a legújabb képstabilizálási algoritmusok 5,5-lépéses zársebesség-előnyt biztosítanak, maximalizálva a nagy felbontású képek minőségét.
[1] Lengés
[2] Billenés
[3] Elfordulás

Valós idejű Eye AF madarakhoz

A magas szintű témafelismerő technológia segítségével a Sony Valós idejű Eye AF funkciója képes követni a madár szemét és fókuszban tartani, akkor is, ha a madár felröppen vagy változik a keretezés. Ez az innovatív funkció megoldást kínál a madárfotózás számos kihívására.

Javított valós idejű Eye AF állatokhoz

Az elsődlegesen macskákhoz és kutyákhoz tervezett funkció fejlett témafelismerő technológiát alkalmaz az állatok szemének megbízható követéséhez és fókuszban tartásához. Még akkor is működik, ha az állat fejjel lefelé van.

Valós idejű Eye AF funkció

Az α1 modellben rejlő, legfejlettebb MI-technológiát és a legújabb Fast Hybrid AF algoritmusokat ötvöző Valós idejű Eye AF kb. 30%-kal pontosabban követi és tartja fókuszban az emberi szemet, mint az α9 II.

Valós idejű követés

Válassz ki egy témát, nyomd le félig a zárat, és a kamera automatikusan elvégzi a követést és a fókuszban tartást. Kapcsold be az Arc-/Szemprioritás AF-nél funkciót az emberek, állatok vagy madarak szemének MI-alapú követéséhez.

Széles látószögű, gyors, precíz AF-es követés

Az α1 fókuszsíkfázis-érzékeléses AF funkciója érzékeny, gyors és precíz. Az 50,1 megapixeles érzékelő és a BIONZ XR motor 759 kiválasztható fázisérzékelési pontot kínál, lefedve a kép kb. 92%-át.

Új generációs 8K 30p felvétel

Az α1 új képérzékelője és BIONZ XR motorja 8K 30p videofelvételt tesz lehetővé, lenyűgözően valósághű minőségben. A 4K-nál négyszer nagyobb felbontás Valós idejű követés és Valós idejű Eye AF funkcióval. A 8K felvétel a rugalmas 4K szerkesztéshez is ideális.

4K-film kiemelt, 120 kép/mp képkockasebességgel

Az α1 támogatja a nagy, akár 120 kép/mp képkockasebességgel történő belső 4K-filmfelvételt a zökkenőmentes lassított lejátszáshoz, akár 5-szörös lassításnál is. A 10 bites 4:2:2-es színtömörítés használható a Long-GOP vagy az Intra (All-I) tömörítéssel a kiváló képminőséghez, az új képérzékelő és a BIONZ XR motor pedig minimálisra csökkenti a torzítást.

Képponteldobás nélküli 4K; 5,8K-s túlmintavételezés

Super 35 módban a QFHD 4K-hoz szükséges adatmennyiség kb. 2,3-szorosa rögzül képponteldobás nélküli, Full Frame adatolvasással a gyönyörűen részletgazdag képekért.
(A) 2,3-szoros adatmennyiség

10 bites 4:2:2-es színtömörítés

10 bites mélység, 4:2:2-es színtömörítés, kiváló hatékonyságú MPEG-H HEVC/H.265 kodek, képen belüli kódolás és egyéb funkciók támogatják a rugalmas szerkesztést és a különféle végformátumokat.

Valós idejű Eye AF és követés a videókhoz
BIONZ XR motor jelentősen fejlettebb észlelést kínál, pontosan követve az emberi szemeket a különféle szögben tartott fejeknél. A 8K és 4K 120p felvételhez is rendelkezésre áll.
Tájkép alacsony és magas kontrasztú részekkel
S-Log a profi kamerákkal való kompatibilitáshoz
S-Log2 és S-Log3 is elérhető. Az S-Log3 kiegyenlített, 10 bites gradációt és 15+ lépéses dinamikatartományt kínál. S-Gamut, S-Gamut3 és S-Gamut3. A Cine színtartományok támogatottak.
10 bites 4:2:2 HLG (Hybrid Log-Gamma)
A magas dinamikatartományú HLG-videók támogatják a széles tartományú BT.2020 színteret, és lejátszhatók HDR (HLG) kompatibilis tévén. 10 bites HLG-felvételek finom gradációval és részletekkel.
[1] Igény szerint rendkívül rugalmasan finomhangolható képek (fényelés szükséges) [2] Azonnal kiváló minőségű kép (nem szükséges fényelés)
16 bites RAW-kimenet
Az α1 lehetővé teszi a 16 bites RAW-kimenetet egy külső felvevőre HDMI-n keresztül a még nagyobb utómunkálati rugalmassághoz. A HDMI-n keresztüli RAW-kimenet elérhető, miközben 4K rögzítés történik a belső adathordozóra.
Digitális audiointerfész a kiváló hangzáshoz
A digitális audiointerfész kiváló hangminőséget biztosít a multifunkciós aljzattal csatlakozó, kompatibilis audioeszközökkel. Kiváló digitális hang közvetlenül a kamerán.
Hőelvezető struktúra a hosszabb felvételekhez
Az új fejlesztésű hőelvezető struktúra megakadályozza a túlhevülést a folyamatos rögzítés során, anélkül, hogy megnövekedne a váz mérete. Folyamatos 8K/30p vagy 4K/60p videofelvétel akár 30 percen keresztül.

Moziszerű S-Cinetone színek

Az α1 ugyanazt az S-Cinetone színmátrixot kínálja, amely a gyönyörű színekért és bőrtónusokért felelős a VENICE, FX6 és egyéb Cinema Line kameráknál. Az S-Cinetone természetes középtónusokat biztosít, amelyek elengedhetetlenek az egészséges bőrszín visszaadásához, a finom színárnyalatok és a mesés kiemelések pedig a még kifejezőbb mélység iránti igényt hivatottak kielégíteni.

"Aktív mód" képstabilizálás

A videofelvételhez kínált új Aktív mód kiemelten hatékonnyá teszi az 5 tengelyes optikai képstabilizálást a kézből történő felvételkészítéshez. A BIONZ XR motor valós idejű feldolgozási képességét kihasználva optimális kompenzációt alkalmaz az összes formátumban, beleértve a 4K-t. Mindez az Alpha System kompakt méretének és hordozhatóságának megtartásával valósul meg.

Kiváló teljesítményű elektronikus képkereső

Az α1 modell 9,44 millió képpontos (kb.) OLED-képkeresője jelenleg a legnagyobb felbontást kínálja az iparágban. 0,90-szeres nagyítás és 41°-os látószög a tiszta, széles nézethez, és frissített struktúra a 25 mm-es betekintési ponthoz. Szintén világelső a 240 képkocka/mp-es frissítési arány UXGA látószöggel a gyors akciók tiszta képéhez.

Pásztázó felvételek elektronikus zárral

Az elektronikus zár alacsony zársebesség melletti használata csökkentheti a kijelző válaszidejét, nehezítve a gyorsan mozgó témák követését. Az [Alacsony képk. seb. korlát] BE kapcsolásával javul a kijelző válaszideje, és elérhető a pásztázás.

Sima váltás a Full Frame és az APS-C között

Az M és S méretű képek azonos pixelszámmal és AF-területtel rendelkeznek a Full Frame és az APS-C módban, így simán válthat a Full Frame [M:21MP] és az APS-C [M:21MP] között ugyanazon jelenet rögzítése közben.
[1] Full Frame
[2] APS-C

Külön beállítások az álló- és mozgóképekhez
Mostantól a beállítások egy alcsoportja módosul a kiválasztott mód fényében. Ez ideális megoldás, ha eltérő blendét, zársebességet és egyéb beállításokat szeretnénk használni az álló- és mozgóképekhez.
Új menüstruktúra
A profi fotósok és videósok által igényelt további funkció: átdolgozott menüstruktúra a könnyebb navigációhoz és érintéses menükezelés az intuitívabb vezérléshez.
Testreszabható funkciók
164 funkció társítható 17 egyedi funkciógombhoz, valamint az első és a hátsó tárcsához. Egymástól független funkciókat lehet beállítani: állóképekhez, videókhoz és lejátszáshoz.
Érintéses menüvezérlés
Érintéses fő- és funkciómenük, a kijelző bal oldalán lévő menülapfülek, és a jobb oldalon elhelyezett kapcsolódó paramétercsoportok és paraméterek gondoskodnak a könnyű navigálásról és a követés vezérléséről.
Rendkívül megbízható mechanikus zár
Minimálisra csökken a zár rezgése, ugyanakkor elérhető a sorozatfelvétel akár 10 képkocka/mp sebességgel. A fejlett motorral, fékkel és csillapítókkal felszerelt új záregység több, mint 500 000 ciklust bír.
Két CFexpress Type A-kompatibilis adathordozó-hely
Két adattároló-aljzat támogatja az UHS-I és UHS-II SDXC/SDHC kártyákat, valamint az új CFexpress Type A-kártyákat a nagyobb teljes kapacitáshoz és a gyorsabb olvasási/írási sebességhez.
Z sorozatú akkumulátor a még hosszabb felvételhez
Egy töltettel akár 530 állókép készíthető. Az alkatrészek és az áramkörök kialakítása szintén segíti az optimális energiafelhasználást. Növelhető a kapacitás két Z sorozatú akkumulátorral a VG-C4EM markolatban.
Még jobb por- és nedvességálló kialakítás
A váz összes illesztékénél és az akkumulátor fedelénél is biztosított a tömítés. Az adathordozó-nyílások csúsztatható dupla fedéllel és zárral rendelkeznek, védve a kamerát a nedvességtől. Az objektívet lezáró gomb és a tartó kipárnázása is segít.
Tartós magnéziumötvözetből készült ház
A könnyű, nagy merevségű magnéziumötvözet javítja a felső, az elülső és a hátsó fedelek, valamint a belső váz tartósságát. Az objektív rögzítéséhez használatos 6 csavar további erőt és masszivitást biztosít.
Iparágelső beépített Wi-Fi funkció, 2x2 MIMO-val
A beépített vezeték nélküli LAN lehetővé teszi a kommunikációt a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sáv között, az utóbbin 2x2 MIMO-támogatással (IEEE 802.11a/b/g/n/ac). Kettős antenna biztosítja a megbízható kommunikációt.
SuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2) Type-C csatoló
Az USB Type-C csatlakozó támogatja a gyors USB 3.2 SuperSpeed USB 10 Gb/s sebességű adatátvitelt, és elérhetővé teszi a gyors PC távoli (összekötött) adatátvitelt a nagyobb fájlok zökkenőmentes kezeléséhez.
1000BASE-T Ethernet a gyors kommunikációért
A vezetékes 1000BASE-T csatlakozáshoz szükséges beépített csatlakozó gyors és stabil adatátvitelt tesz lehetővé gigabites sebességgel. Az FTPS támogatott, így lehetséges az SSL vagy a TLS titkosítás a nagyobb fokú biztonsághoz.
Sokoldalú FTP-kapcsolódás
Az állóképek és videók FTP-s feltöltése, valamint a kamera távoli vezérlése vezeték nélküli LAN, gyors vezetékes LAN, illetve USB-vel összekötött okostelefon segítségével történhet. Megadhatók a fájltípusok az átvitelhez.
Állóképek és videók FTP-s átvitele
Az állóképek és videók átvihetők FTP-kiszolgálóra vezeték nélküli LAN, gyors vezetékes LAN, illetve összekötött okostelefon segítségével. A vezeték nélküli adatfolyam kb. 3,5-ször gyorsabb, mint az Alpha9 II esetén.
Sokoldalú távoli (összekötött) felvételi funkciók
Az Imaging Edge asztali "Távoli" alkalmazással lehetőség van PC távoli (összekötött) felvételre vezeték nélküli LAN vagy fizikai USB-csatlakozással. Szintén lehetőség van mobileszközről történő távoli vezérlésre.
Veszteségmentes tömörített RAW
Az α1 hatékony veszteségmentes tömörítést kínál a tömörített és tömörítetlen RAW mellett.
Új "Könnyű”"JPEG-méret
Az új "Könnyű" JPEG-mérettel kisebb fájlok jönnek létre, mint a "Szabvány" beállítással, gyorsabb továbbítást lehetővé téve azoknak a hír- és sportfotósoknak, akiknél elsődlegesen fontos a sebesség.
10 bites HEIF a simább gradációhoz
A HEIF-formátum kiegyenlített, 10 bites gradációt kínál az égbolt és a portréalanyok valósághűbb visszaadásához. A fejlett tömörítés csökkenti a fájlméretet a munkafolyamat hatékonyságának növelése érdekében.

Számos hasznos támogatási alkalmazás

Imaging Edge mobilra
Az Imaging Edge Mobile mostantól lehetővé teszi a RAW-fájlok és a veszteségmentes tömörítést alkalmazó fájlok átvitelét. Emellett távoli vezérlést kínál az érintéses követéshez és az érintéses fókuszhoz a kényelmes AF-működtetés érdekében.
Transfer & Tagging add-on
A Transfer & Tagging add-on ( 1.3 vagy újabb verzió) automatikusan átalakítja a képfájlokhoz csatolt hangjegyzetet szövegfelirattá, illetve elvégzi a fájlok átvitelét FTP-kiszolgálóra a mobileszközről.
Remote Camera Tool
A kamera beállításainak távoli módosítása, valamint felvételkészítés LAN-kábellel csatlakozó számítógépről. Számos finomítás történt az α1 modellnél: gyorsabb átvitel, érintéses válasz, két kártyanyílás, HEIF-támogatás stb.

Mintaképek:

Tulajdonságok

Ez a MILC
Hasonló MILC Fényképezőgépek

Sony Alpha 1 váz (ILCE-1)

Canon EOS R5 váz

Panasonic Lumix G DC-GH5SE-K váz

2 799 890 Ft

1 699 000 Ft

739 890 Ft

Általános
GyártóSonyCanonPanasonic
KategóriaTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves vázTükör nélküli cserélhető objektíves váz
Váz jellegekönnyű, nagy merevségű magnéziumötvözetMagnéziumötvözet ház és váz üvegszálas
polikarbonátból készült összetevőkkel
SzínfeketefeketeFekete
Tömeg737g (akkuval és kártyával)kb. 650 g (kártyával és akkumulátorral: 738 g)660 g
Méretek128,9 x 96,9 x 80,8 mm (128,9 x 96,9 x 69,7 mm (Markolattól a monitorig))135,8 x 97,5 x 88 mm138.5 x 98.1 x 87.4 mm
ProcesszorBIONZ XRDIGIC X
Érzékelő
Érzékelőlapka típusaExmor RS CMOSCMOSLive MOS
Érzékelőlapka mérete35,9 x 24,0 mm36 x 24 mm17.3 x 13 mm
Érzékelőlapka pixelszáma50,5 megapixel47,1 megapixel11.93 Megapixel
Effektív pixelek száma50,1 megapixel45 megapixel10.28 Megapixel
Érzékelőlapka gyártójaSonyCanonPanasonic
Érzékenység ISOFotók:
ISO 100-32000
(az ISO-érték az ISO 50-től ISO 102400-ig állítható a bővített ISO-tartományban),
AUTO (ISO 100-12 800, állítható alsó és felső határérték),
Videók: ISO 100-32000 értéknek megfelelő, AUTO (ISO 100-12800, állítható alsó és felső határérték)
Automatikus 100-51 200 (1/3 vagy 1-es lépésekben)
Az ISO-érzékenység L: 50, H1: 102400 értékig
bővíthető
Auto, 160-51200 (Extended Mode: 80-204800)
Felbontások3:2

35 mm Full Frame
L: 8640 x 5760 (49,7 M), M: 5616 x 3744 (21 M), S: 4320 x 2880 (12,4 M),
APS-C
M: 5616 x 3744 (21 M), S: 4320 x 2880 (12,4 M)

4:3

35 mm Full Frame
L: 7680 x 5760 (44,2 M), M: 4992 x 3744 (18,6 M) S: 3840 x 2880 (11 M),
APS-C
M: 4992 x 3744 (18,6 M) S: 3840 x 2880 (11M)

16:9

35 mm Full Frame
L: 8760 x 4864 (42 M), M: 5616 x 3160 (17,7 M) S: 4320 x 2432 (10,5 M),
APS-C
M: 5616 x 3160 (17,7 M) S: 4320 x 2432 (10,5 M)

1:1

35 mm Full Frame
L: 5760 x 5760 (33 M), M: 3744 x 3744 (14 M), S: 2880 x 2880 (8,2 M),
APS-C
M: 3744 x 3744 (14 M), S: 2880 x 2880 (8,2 M)
JPEG/ HEIF:
3:2 - (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872,
(S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600
1,6x (kivágás) (L) 5888x3392, (S2) 2400x1600
4:3 - (L) 7280x5464, (M1) 5125x3872, (S1) 3712x2784,
(S2) 2112x1600
16:9 - (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344,
(S2) 2400x1344
1:1 - (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784,
(S2) 1600x1600
4:3 3680x2760(L) / 2592x1944(M) / 1824x1368(S) / 3328x2496(4K PHOTO)
3:2 3840x2560(L) / 2736x1824(M) / 1920x1280(S) / 3504x2336(4K PHOTO)
16:9 4016x2256(L) / 2816x1584(M) / 1920x1080(S) / 3840x2160(4K PHOTO)
1:1 2752x2752(L) / 1936x1936(M) / 1360x1360(S) / 2880x2880(4K PHOTO)
Képarány3.2, 4:3, 16:9, 1:14:3, 3:2, 16:9, 1:14:3, 3:2, 16:9, 1:1
Képalkotás
Veszteségmentes formátumRAW (Sony ARW 4.0-kompatibilis)RAW: RAW, C-RAW 14 bit (14 bites mechanikus zárral és elektronikus 1. Redőnnyel, 13 bites A/D átalakítás elektronikus zárral, Canon eredeti RAW 3. verziója)RAW (14-bit / 12-bit)
Tömörített formátumJPEG (DCF 2.0, Exif 2.32, MPF Baseline-kompatibilis), HEIF (MPEG-A MIAF-kompatibilis)JPEG: 2 tömörítési opció
HEIF: 10 bites HEIF elérhető HDR felvételkészítési módban, ha a [HDR PQ] beállítása [Enable/Engedélyezve] Megfelel az Exif 2.31 és a Design rule for Camera File system 2.0 előírásainak Megfelel a Digital Print Order Format [DPOF] 1.1 előírásainak
JPEG (Exif 2.31)
Tömörítési fokokJPEG (extra finom / finom / normál / könnyű), HEIF (4:2:0 / 4:2:2) (extra finom / finom / normál / könnyű)Fine, Standard
Optika
Tartozék objektívnincsnincsNincs
StabilizátorÉrzékelőeltolódási mechanizmus 5 tengelyű képstabilizálással (A kompenzáció az objektív adataitól függ)Érzékelőeltolásos képstabilizálás, akár 8 fokozatú képstabilizálás a használt objektívtől függőenNincs
Automatikus élességállításFast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)Dual Pixel CMOS AF IIKontrasztérzékelő AF
Blende előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isVan, teljes manuális is
Záridő előválasztásvan, teljes manuális isvan, teljes manuális isVan, teljes manuális is
LCD
Méret3,0"3,15"3.2"
Felbontás1,440,000 pixel2 100 000 képpont1.620.000 pixel
ÉrintőképernyőigenigenIgen
Kihajtható LCDigen (Felfelé kb. 107 fokban, lefelé kb. 41 fokban állítható dőlésszög)igen, Változtatható szögű LCD-érintőképernyőIgen
Működés
Kereső1,6 cm-es (0,64-es típusú) elektronikus képkereső (színes), 9 437 184 képpont, Kb. 0,90 x-os nagyítás (50 mm-es objektívvel, végtelen állásnál, -1m)0,5 hüvelykes OLED színes, elektronikus kereső
5,69 millió pont (1600x1200)
Van (elektronikus, OLED Live View Finder 3,686,000 pixel, 100% lefedettség, 0.76x nagyítás)
Fehéregyensúly állításAutomatikus / Nappali fény / Árnyékos / Felhős / Izzólámpa / Fénycső / Villanófény / Víz alatti / Színhőmérséklet (2500-9900 K) és színszűrő / EgyéniAutomatikus fehéregyensúly-beállítás a
képérzékelőve

Beállítások:

AWB (Környezet-előválasztás/Fehér-előválasztás),
Napfény, Árnyékos, Felhős, Volfrám-izzó, Fehér
fénycső, Vaku, Egyedi, Színhőmérséklet-beállítás
Fehéregyensúly-kompenzáció:
1. Kék/sárga +/-9
2. Magenta/zöld +/-9
AWB / AWBc / Daylight / Cloudy / Shade / incandescent / Flash / White Set 1, 2, 3, 4 / Color temperature setting 1, 2, 3, 4
Leghosszabb záridő30 mp30 mp
Legrövidebb záridő1/8000 mp (gyári alapbeállítás)
1/32000 mp (elektronikus zár)
1/8000 mp
Expozíció korrekció+/- 5,0 Fé (választható lépésköz: 1/3 Fé, 1/2 Fé) (expozíciókompenzációs tárcsával: +/- 3 Fé (1/3 Fé lépésköz))+/ 3 Fé 1/3 vagy 1/2 lépésekben (AEB-vel együtt használható).1/3 EV lépésben, ±5 EV (±3 EV mozgókép esetén)
Időzítő2, 5, 10 mp2 vagy 10 mp10 s, 3 kép / 2 s / 10 s
Sorozatfelvételigen, 30 kép/mp-es sorozatfelvétel-készítés AF/AE-követésselMax. kb. 12 képkocka/mp mechanikus zárral vagy 20 kép/mp elektronikus zárral, a sebesség 350 JPEG vagy 180 RAW kép rögzítéséig tarthatóAE-sorozat: 3, 5, 7 kép 1/3, 2/3 vagy 1 EV lépésben, max. ±3 EV, egyszeri/sorozat

Blendesorozat: 3, 5 vagy összes pozíció 1 EV lépésben

Fókuszsorozat: 1-999 kép, 10 szintre állítható fókuszlépés

Fehéregyensúly-sorozat: 3 expozíció a kék/sárga tengely vagy a magenta/zöld tengely mentén, színhőmérséklet beállítása
Vaku
Beépített vakunincs
Külső vakucsatlakozás fajtájaElővillantásos TTLigen, vakupapucsTTL külső vaku
VakumódokVaku ki, Automatikus vaku, Derítővaku, Kis sebességű szinkronizálás, Hátsó vaku szinkronizálása, Vörösszem-effektus csökkentése (ki/be kapcsolható), Vezeték nélküli, Nagy sebességű szinkronizálásE-TTL II automata vaku, manuális fénymérésAutom., Autom./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig be, Mindig be/vörösszemhatás-csökkentés, Lassú szinkr., Lassú szinkr./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig ki Csak iA és iA+ módban.
Videó
Videó maximális felbontása7680 x 43208192 x 43204096x2160
Egyéb videó formátumokFilmfelvevő rendszer (XAVC HS 8K)

7680 x 4320 (4:2:0,10 bites,NTSC) (kb.): 30p (400 Mb/s / 200 Mb/s),24p (400 Mb/s / 200 Mb/s),7680 x 4320 (4:2:0,10 bites,PAL) (kb.): 25p (400 Mb/s / 200 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC HS 4K)

3840 x 2160 (4:2:0,10 bit,NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s),60p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s),24p (100 Mb/s / 50 Mb/s / 30 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:0,10 bit,PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s),50p (150 Mb/s / 75 Mb/s / 45 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s),60p (200 Mb/s / 100 Mb/s),24p (100 Mb/s / 50 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s),50p (200 Mb/s / 100 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S 4K)

3840 x 2160 (4:2:0,8 bit,NTSC) (kb.): 120p (200 Mb/s),60p (150 Mb/s),30p (100 Mb/s / 60 Mb/s),24p (100 Mb/s / 60 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:0,8 bit,PAL) (kb.): 100p (200 Mb/s),50p (150 Mb/s),25p (100 Mb/s / 60 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 120p (280 Mb/s),60p (200 Mb/s),30p (140 Mb/s),24p (100 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 100p (280 Mb/s),50p (200 Mb/s),25p (140 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S HD)

1920 x 1080 (4:2:0,8 bit,NTSC) (kb.): 120p (100 Mb/s / 60 Mb/s),60p (50 Mb/s / 25 Mb/s),30p (50 Mb/s / 16 Mb/s),24p (50 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:0,8 bit,PAL) (kb.): 100p(100 Mb/s / 60 Mb/s),50p (50 Mb/s / 25 Mb/s),25p (50 Mb/s / 16 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 60p (50 Mb/s),30p (50 Mb/s),24p (50 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 50p (50 Mb/s),25p (50 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S-I 4K)

3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 60p (600 Mb/s),30p (300 Mb/s),24p (240 Mb/s); 3840 x 2160 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 50p (500 Mb/s),25p (250 Mb/s)

Filmfelvevő rendszer (XAVC S-I HD)

1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,NTSC) (kb.): 60p (222 Mb/s),30p (111 Mb/s),24p (89 Mb/s); 1920 x 1080 (4:2:2,10 bit,PAL) (kb.): 50p (185 Mb/s),25p (93 Mb/s)

Felvételi formátum

XAVC S, XAVC HS

Videotömörítés

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265

Hangfelvételi formátum

LPCM 2 cs. (48 kHz, 16 bit), LPCM 2 cs.(48 kHz, 24 bit)2, LPCM 4 cs.(48 kHz, 24 bit)2, MPEG-4 AAC-LC 2 cs.3
MP4 videó: 8K DCI/UHD (17:9/16:9) 4K DCI/UHD
(17:9/16:9), Full HD
8K/4K/ Full HD: AVC/H.265 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
4K/ Full HD: MPEG4 AVC/H.264 változó (átlagos)
bitsebesség, Audió: Lineáris PCM
8K RAW: 12 bites CRM audió: lineáris PCM
MOV: H.264/MPEG-4 AVC (Audio format: LPCM (2ch 48kHz/16-bit, 48kHz/24-bit*, 96kHz/24-bit*)) *When attaching DMW-XLR1 (sold separately)./MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC (Audio format: LPCM (2ch 48kHz/16-bit), AAC (2ch))/AVCHD Progressive, AVCHD (Audio format: Dolby Audio 2ch)

4096 x 2160p at 23.98, 24, 25, 29.97, 50, 59.94 fps
3840 x 2160p at 23.98, 24, 25, 29.97, 50, 59.94 fps
3328 x 2496p at 23.98, 24, 25, 29.97, 50, 59.94 fps
1920 x 1080p at 23.98, 24, 25, 29.97, 50, 59.94, 120, 240 fps
Tápellátás
AkkumulátorNP-FZ100LP-E6NH tölthető lítium-ion akkumulátorLi-ion Battery Pack (7.2V, 1860mAh, 14Wh)
Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)Kb. 430 felvétel (képkereső) / kb. 530 felvétel (LCD-monitor) (CIPA-szabvány)LCD-vel kb. 490 felvétel (23 °C-on)
LCD-vel kb. 470 (0 °C-on)
Keresővel kb. 320 felvétel (23 °C-on)
Keresővel kb. 310 (0 °C-on
Kb. 440 kép
Csatlakozások
Videó kimenetHDMI
Micro USBSuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2) kompatibilis (Többfunkciós/Type-C-csatlakozó és Mikro USB csatlakozó)SuperSpeed USB 3.1 2. generációs USB C csatlakoztatóIgen (C típusú)
HDMIIgenHDMI mikro kimenetHDMI-A
3,5 mm JackIgen (fejhallgató/mikrofon)IgenIgen
WiFibeépített, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz sáv/5 GHz sáv)Vezeték nélküli LAN (IEEE802.11a/b/g/n/AC)
(5 GHz/2,4 GHz) Bluetooth 4.2 támogatással [11]
Támogatott funkciók - EOS Utility, okostelefon,
feltöltés az image.canon felhőben, vezeték nélküli
nyomtatás
Beépített
NFCbeépített
Bluetoothvan (5.0) (2,4 GHz-es sáv)vanVan (4.2)
Egyéb csatlakozásokLAN csatlakozó (1000BASE-T, 100BASE-TX, 10BASE-T)

Funkciók:

FTP-adattovábbítás funkció (Vezetékes LAN, USB-kapcsolat, Wi-Fi), Megtekintés okostelefonon, Távvezérlés okostelefonról, NFC egyérintéses távvezérlés, Számítógépes távvezérlés, BRAVIA Sync (HDMI-vezérlés), PhotoTV HD
USB-C
Memória
Memóriakártya foglalatSLOT1: univerzális aljzat (UHS-I/II kompatibilis) SD-memóriakártyához / CFexpress Type A kártyához,
SLOT2: univerzális aljzat (UHS-I/II kompatibilis) SD-memóriakártyához / CFexpress Type A kártyához
Memóriabővítés jellegeSD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II-kompatibilis), CFexpress Type A memóriakártyaSD/SDHC/SDXC, UHS-II és CFexpress kártyaSD, SDHC, SDXC
Egyéb
Bejelentés dátuma2021. január 26.2020. július 9.2018. január
Hivatalos oldalhttps://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-1https://www.canon.hu/cameras/eos-r5/https://www.panasonic.com/uk/consumer/cameras-camcorders/lumix-g-compact-system-cameras/dc-gh5s.html
Ár

2 799 890 Ft

1 699 000 Ft

739 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor