Sony RMT-P1BT vezeték nélküli távvezérlő

Vissza a távkioldók kategóriába
24 890 Ft
19 598 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

BLUETOOTH vezeték nélküli technológia

A Bluetooth-kommunikáció megbízható távvezérlést biztosít erős napsütésben, valamint olyankor is, ha valamilyen tárgy van a vezérlőegység és a fényképezőgép között. A kétirányú kommunikáció további funkciók használatát is lehetővé teszi, amelyek pusztán jeladásra alkalmas eszközzel elérhetetlenek volnának - például állapotjelzés a távvezérlőn.

Professzionális megbízhatóság

Az RMT-P1BT azt a fajta biztos működést kínálja, amely létfontosságú a professzionális működési környezetekben: megbízható Bluetooth-kapcsolatot és pozitív, jól reagáló gombos vezérlést biztosít. A kommunikáció vezeték nélküli - és nem optikai - jellege miatt teljes mértékben megbízható és használható marad a közvetlen rálátás nélküli helyzetekben is.

Egyértelmű vizuális visszajelzés

Jól látható LED-es jelzőfény villog vagy világít folyamatosan a blende, a videofelvétel és az AF állapotát jelezve. Ez egyértelműen előnyt jelent olyan esetekben, amikor az eszközt kezelő szakember nem fér hozzá közvetlenül a vezérelt fényképezőgéphez.

Teljes körű vezérlés

Az alapvető fényképezőgép-vezérlési elemeket biztosítja: élességállító gombok az akár apró fókuszváltoztatások precíz szabályozásához, reteszkapcsoló a szállítás közbeni véletlen működtetés elkerüléséhez, videofelvételi start/stop gomb, valamint a motoros/digitális zoom gombja. Két programozható gombot is kínál, amelyek a fényképezőgép vázán található C1 és AF-ON gomb működését utánozzák.

Precíz vezérlés a hatékony felvételkészítés érdekében

Precíz gombnyomásos működés, egyértelmű tapintási visszajelzés és kifinomultan ergonomikus kialakítás a biztos és jól reagáló vezérlés érdekében. Formatervének köszönhetően a vezérlőegységet könnyű tartani és használni, ami hozzájárul a zökkenőmentes és hibázás nélküli működtetéshez.

Ideális a kihívást jelentő környezetekhez

Az RMT-P1BT a fényképezőgép beépített Bluetooth-jelvevőjével dolgozik együtt, így nincs szükség vezetékes kapcsolatra, sem csatlakoztatott jelvevőre. A fényképezőgép csatlakozófedeleit lezárva lehet hagyni a por és a nedvesség elleni maximális védelem érdekében, ami hozzájárul a rendszer fokozott általános megbízhatóságához.

Kompatibilitással kapcsolatos információ

Ugrás a támogatási oldalra

A termék tulajdonságai:

GyártóSony
LeírásAz új Sony RMT-P1BT Bluetooth vezeték nélküli távvezérlő praktikus megoldás azoknak a fotósoknak, akik fényképezőgépük megérintése nélkül szeretnék a lehető legmegbízhatóbban és legpontosabban vezérelni eszközüket. Az RMT-P1BT távvezérlő kifejezetten hasznos kiegészítő lehet táj-, építészet- és asztrofotózáshoz, valamint állóképek vagy csoportos portréfelvételek készítésekor.
-Az RMT-P1BT távvezérlő közvetlenül Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a fényképezőgéppel, így nincs szükség kábelekre és külső vevőegység csatlakoztatására. A távvezérlő rendkívül gyors, körülbelül 0,05 másodperces válaszidővel rendelkezik, így biztosítja a lehető legpontosabb zárkioldást. A távkioldón található egy LED fény is, amely villogással vagy folyamatos fénykibocsátással jelzi az eszköz és a fényképezőgép között aktuálisan végbemenő kommunikációt. A távvezérlő por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek is, ezáltal megbízható működést biztosít szélsőséges időjárási viszonyok és egyedi felhasználói körülmények között is.
-Az RMT-P1BT vezeték nélküli távvezérlőn a manuális fókuszgombok mellett fókuszváltó gombok, valamint egy testreszabható C1 gomb is található. Videó elindítására és leállítására szolgáló start/stop gomboknak és a power-zoom/digitális-zoom funkciógombnak köszönhetően praktikus kiegészítő lehet filmfelvételek készítéséhez. A fő vezérlőgomb a zárszerkezet nyitására és zárására is beprogramozható, így anélkül fotózhat Bulb üzemmódban, hogy a hosszú expozíciót igénylő felvételek alatt folyamatosan nyomva kellene tartania a vezérlőgombot.
CsatornaBluetooth 4.2
Frekvencia2,4 GHz
Hatótávolság5 m
Méret33 x 116.5 x 15.1 mm
Kompatibilitás(szoftverfrissítés után):
ILCE-6400
ILCE-7M3
ILCE-7RM3
ILCE-9
Hivatalos oldalhttps://www.sony.com/electronics/interchangeable-lens-cameras-tripods-remotes/rmt-p1bt

Ár

24 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor