Sony Tough M 128GB SDXC (277MB/s) memóriakártya (SFM128T.SYM) (5 év garancia)

Vissza a sd memóriakártyák kategóriába
31 890 Ft
25 110 Ft + áfa
  • 5 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

  • 277 MB/s olvasási sebesség
  • 128 GB kapacitás

A világ legkeményebb SD-kártyája

Bemutatjuk az ultraerős, szupergyors SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyákat

Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült kártyák a legszélsőségesebb körülményeket is bírják. Sziklaszilárd megbízhatóság és nagy sebesség garantálja a cselekmények megörökítéséhez szükséges teljesítményt.

A világon a legkeményebb

Az ultraerős műgyantából öntött SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyák tizennyolcszor ellenállóbbak a hajlítással szemben, mint az SD-szabvány. Ez az a keménység, amire számíthat.

IP68 - vízálló és porálló

SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyáink akár 72 órán át ellenállnak a behatásoknak 5 méter mélyen a víz alatt, és teljesen porállók. Teljes körű védelmet nyújtanak minden felvételi körülmény között.

Ütésálló: Ellenáll akár egy 5 méteres esésnek is

A sziklaszilárd anyagokból készült, egy darabból álló kivitelű SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák kibírják az akár 5 méterről történő leejtést.

A világ legkeményebb egybeöntött kialakítású kártyája

Az innovatív egybeöntött kialakításnak és a kimagaslóan tartós anyagoknak köszönhetően az SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú kártyákkal minden profi fényképész és műkedvelő rálelhet az alkotáshoz szükséges békére és biztonságra, bárhol is dolgozzanak.

Borda és írásvédő kapcsoló nélküli kialakítás

Az új SF-M sorozatú TOUGH specifikációjú SD-kártyák esetében már nincsenek meg a hagyományos SD-kártyáknál megszokott bordák és írásvédő kapcsolók, ugyanis ezen alkatrészek könnyen sérülnek, és ezáltal gátolhatják az írást.

Rendkívül tartós és megbízható, hogy kielégítse az igényes profikat

Megbízható sebesség

Lehet nagy felbontású képeket készítő profi fotós, 4K felbontást használó filmes, vagy távoli tájakat fotózó lelkes amatőr, ezek a memóriakártyák biztosítják a cselekmények megörökítéséhez szükséges sebességet. A sorozatfelvétel után gyors a puffer kiürítése, és a tartalmakat hatékonyan lehet átvinni számítógépre.

Gyors írási sebesség

Az akár 150 MB/s-os írási sebességnek köszönhetően ezekkel a kártyákkal hosszabb ideig lehet nagy felbontású sorozatfelvételt készíteni, és a puffermemória ürítése is gyorsabb.

Villámgyors biztonsági mentés és adatátvitel

Töltsön több időt a fotózással és kevesebb az átvitellel vagy mentéssel. A rendkívül gyors, akár 277 MB/s-os olvasási sebeséggel még a nagy méretű médiafájlokat is másodpercek alatt átviheti egy számítógépre.

Nagyfelbontású, V60 sebességű videókra optimalizálva

Az SF-M sorozat TOUGH specifikációjú kártyái a V60 videosebesség-osztályt is támogatják a stabil 4K minőségű és nagy bitrátájú videofelvételek készítéséhez. Ideális bármilyen nagyfelbontású videók készítéséhez.

Megbízhatóság, biztonsági mentés

Az egyedi szoftver a lehető legjobb teljesítményt hozza ki kártyájából

Olvassa és figyeli a memóriát

Idővel az SD-kártyák elhasználódnak, és nem megbízhatóan rögzítik az adatokat. Az SD Scan Utility automatikusan megvizsgálja az SD-kártyát, és tájékoztatást nyújt annak állapotáról, így Ön időben intézkedhet. A szoftver ingyenesen letölthető.

Elveszett fájlok helyreállítása

Soha nem kell félnie. Még akkor sem, amikor a dolgok rosszra fordulnak, mert a letölthető helyreállító szoftverrel visszaállíthatja a véletlenül törölt fotókat és videókat, vagy amelyeket nem tud megjeleníteni. A szoftver ingyenesen letölthető.

A termék tulajdonságai:

GyártóSony
Kártya típusSDXC
Kapacitás128GB
SebességosztályClass 10 (UHS-II U3)
Írási sebességmax. 150MB/sec
Olvasási sebességmax. 277MB/sec

Ár

31 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor