Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli fejhallgató (fekete) (WH1000XM3B.CE7)

Vissza a sony fejhallgatók kategóriába
99 890 Ft
78 654 Ft + áfa

 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap


A terméket a hivatalos, magyarországi Sony képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Vezeték nélküli, Bluetooth-os
 • 40mm-es hangszóró átmérő
 • 4Hz minimális frekvencia átvitel
 • 40000Hz maximális hangszóró frekvencia átvitel

Sony WH-1000XM3

CSAK A ZENE. SEMMI MÁS.

A WH-1000XM3 fejhallgató tovább mélyíti a csöndet kategóriaelső zajszűrési technológiánk további fejlesztései, valamint az intelligens, helyzethez alkalmazkodó zenehallgatási funkció révén.

Tapasztalja meg a csend új fokozatát

Élje át, hogy milyen csak a zenét hallani - ez a zajszűrés több külső hangot zár ki, mint korábban bármikor. Tapasztalja meg azt is, hogy mennyire intelligens lehet a fejhallgató fejlett zajszűrési technológiával, például az adaptív hangszabályozással, és tapasztalja meg az intelligens funkciók kényelmét is, pl.: "Gyors fülelés" üzemmód, kompatibilitás a hangutasításos segédfunkcióval, érintésvezérlés.

Adja át magát a csendnek

Vonuljon el a város zajától kategóriaelső zajszűréssel . A WH-1000XM3 fejhallgató zajszűrési technológiája minden korábbit felülmúl; szorosan illeszkedő fülpárnát és QN1 HD zajszűrő processzort kínál.

Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj

Új QN1 HD zajszűrő processzorunkkal a zajszűrési teljesítmény nagy mértékben javult. A külön zajszűrő processzor alkalmazása garantálja azt is, hogy a zene minőségét soha veti vissza a processzor teljesítménye.

Hatékonyabb zajszűrés

A zajszűrő fejhallgatók többsége képes kiszűrni az utazáskor jelentkező járműzajokat. Ez alól a WH-1000XM3 fejhallgató sem kivétel, ugyanakkor kifejezetten hatékonyan zárja ki a mindennapos zajokat is - például a beszédhangokat és a városi háttérzajt.

Repüléshez tervezett zajcsökkentés

Az egyedi légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást nyújt nagy magasságokban is.

Személyre szabott zajszűrés

Az egyedi Személyes optimalizálás elemzi a fejmérettől, a szemüvegtől és hajzattól is függő hangzásjellemzőket, majd optimalizálja a hangzást.

Vezeték nélküli szabadság, nagyszerű hangzás a csöndben

Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó - a vezetékes kapcsolatéval vetekedő - minőségű lejátszása.

A hiteles hangzás

A QN1 HD zajszűrő processzor beépített erősítője a kategóriájában páratlan jel-zaj arányt és alacsony torzítást kínál hordozható eszközökben, és kivételes hangminőséget nyújt. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és LCP-membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.

Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával - automatikusan alkalmazkodik a helyzethez

Tapasztalja meg, ahogyan az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét - például utazás, séta, várakozás -, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait. A Gyors fülelés üzemmóddal pedig a fejhallgatók levétele nélkül kommunikálhat; egyszerűen takarja le kézzel a tokozást a hangerő csökkentéséhez, és máris beszélgethet.

Automatikusan alkalmazkodik Önhöz, bármit is tesz

Utazás

Utazás közben semmi nem zökkenti ki, nyugodtan elmerülhet a háttérzajmentes zenehallgatásban.

Gyalog

Sem az utcán, sem az irodában nem kerüli el semmi a figyelmét, de zavartalanul élvezheti a zenét.

Várakozás közben

Várakozás közben nem marad le a fontos közleményekről, ugyanakkor kevesebb háttérzaj éri.

Hang testreszabása egyéni igények szerint

A SENSE ENGINE lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.

Sony I Headphones Connect alkalmazás

Töltse le a Sony I Headphones Connect alkalmazást az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkció használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz.

Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal

Kommunikáljon anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Azonnali beszélgetéshez tegye a kezét a burkolatra, és a hangerő csökken.

Környezeti hangszabályozással hallja, ami fontos

A környezeti hangok szabályozására szolgáló Sony | Headphones Connect alkalmazással akkor is meghall minden lényeges hangot, ha zenét hallgat útközben.

Hangszínszabályzó

Az előbeállítások között minden zeneszámhoz megtalálhatja a tökéletes hangzást, de a Sony | Headphones Connect alkalmazással könnyedén testre is szabhatja a beállításokat.

Virtuális surround hangzás

Akármerre jár, úgy érezheti, hogy magával ragadja a zene. Különböző helyszínekre, például szabadtéri színpadra, klubhelyiségre, koncertteremre és arénára optimalizált audioélményben lehet része.

Hangpozíció-vezérlés

A vezeték nélküli hangsugárzókhoz hasonlóan kiválaszthatja, milyen irányból jöjjön a hang.

Viselje egész nap tökéletes kényelemben

Uretánhab anyagú, rendkívül puha, nyomáscsökkentő fülpárnák egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabb fülpárna-érintkezést eredményeznek a stabil illeszkedés érdekében. A kényelmet tovább fokozza az ergonomikus, nagyobb és mélyebb fültérszerkezet. A kisebb súlynak köszönhetően pedig csak a zene élményét tapasztalja meg egész nap.

Okosabb a szokványos fejhallgatóknál

Minden csupán egyetlen érintésnyire. Dupla koppintással fogadhat kihangosításos telefonhívást - de válthat zeneszámot, módosíthatja a hangerőt, illetve hívást is kezdeményezhet a panel megérintésével, illetve pöccintésével. A telefon hangutasításos segédfunkciója is mindössze egyetlen hosszú érintésnyire van.

Legyen felkészültebb a hangutasításos segéddel

Szervezze a napját úgy, hogy utasításokat ad segédjének. Szórakozzon, tartsa a kapcsolatot a barátaival, gyűjtsön információkat, hallgasson zenét, nézze meg az értesítéseket, állítson be emlékeztetőket stb

Kihangosításos hívásindítás dupla koppintással

A beszélgetés szabadon zajlik a könnyen kezelhető kihangosításos hívás során. A telefon maradhat, ahol van - dupla koppintás, és már beszélhet is. Több mikrofonjával a WH-1000XM3 tisztább hangminőséget nyújt a beszélgetőpartner felé.

Érintéses vezérlés

Egy koppintással vagy ujját a panelen elhúzva számot válthat, felhangosíthatja vagy lehalkíthatja az eszközt, illetve hívást indíthat vagy fogadhat.

Akku egész napra, gyorstöltés

A 30 órás akkumulátoros üzemidő hosszú utakra is elegendő. Ráadásul gyorstöltéssel órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a választható hálózati adapterrel.

Elforgatható, összehajtható szerkezet

A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.

Hordtok kábellel

A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.

A termék tulajdonságai:

GyártóSony
Gyártói cikkszámWH1000XM3B.CE7
LeírásÉlje át, hogy milyen csak a zenét hallani ez a zajszűrés több külső hangot zár ki, mint korábban bármikor
-Hangszínszabályzó - Az előbeállítások között minden zeneszámhoz megtalálhatja a tökéletes hangzást
Hivatalos oldalhttps://www.sony.com/electronics/headband-headphones/wh-1000xm3
Fejhallgató
Hangszóró átmérő40 mm
Frekvencia átvitel4 - 40,000 Hz
Impedancia14 Ohm
Egyéb jellemzők
FelépítésZárt, Dinamikus
Vezeték nélküli működésigen, bluetooth
Csatlakozó típusavezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)

Ár

99 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor