• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  899 890 Ft
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sony Alpha 7C II váz (ezüst)

  Cikkszám: ILCE7CM2S
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

   

  10% kuponkedvezmény

  Vásárold meg a promócióban szereplő terméket 2024.07.31-ig a 220V10SONY kuponkóddal.

   

  Részletek >>


  33 MP FullFrame Exmor R BSI érzékelő,
  BIONZ XR képfeldolgozó processzor,
  Akár 10 fps sorozatfelvétel, ISO 50-204800
  10 bites teljes képkockás 4K30p videó,
  S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, felhasználói LUT-ok,
  7 lépéses testen belüli képstabilizálás,
  759 pontos fázisérzékelős AF, 94%-os lefedettség,
  2,36 millió pixeles OLED elektronikus kereső,
  3"-os, 1,03 millió pixeles változtatható szögű LCD érintőképernyő,
  Innovatív MI-alapú feldolgozóegység a pontosabb témafelismerésért,
  Sony E bajonettes fényképezőgép,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1

  Kiemelt promóciónk:

  Termék oldali kép 1 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 2 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 3 - Promóciós ajánlat
  Rendelhető
  899 890 Ft
  Árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára: 899 890 Ft

  Kuponkód felhasználásával: 809 901 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sony Alpha 7C II váz (ezüst) részletes leírása

  Alpha 7C II Kompakt méret, Sokoldalú Full Frame képesség

   
  Állóképekhez, videókhoz és a benned élő alkotónak

  A kompakt és könnyű α7C II az a Full Frame fényképezőgép, amelyre a komoly alkotók vártak. Az állóképek és videók rögzítésére egyaránt alkalmas csúcstechnológiával megpakolt fényképező nélkülözhetetlen eszköz ahhoz, hogy úgy örökítsd meg a világot, ahogyan szeretnéd.


  Csodás látvány - bárhol

   


  Full frame CMOS képérzékelő 33,0 megapixeles felbontással

  Fejlett BIONZ XR processzor

  Az α7C II új, 33,0 megapixeles Exmor R CMOS képérzékelője remek teljesítményt és kiváló képminőséget nyújt állóképeknél és videóknál is, ezenkívül gyors kiolvasást, nagy érzékenységet ISO 100 és 51 200 között, alacsony zajszintet és rendkívül precíz színreprodukciót.

  A fejlett BIONZ XR processzor akár nyolcszor nagyobb feldolgozási teljesítményt nyújt, mint az elődje. A feldolgozási teljesítmény növelésével minimalizálja a késleltetést, és természetes árnyalatokat, valósághű színeket, alacsony zajszintet, kiváló képminőséget és gyors menüválaszt biztosít.


  Egyenletesen pontos expozíció és szín

  Az α7C II a legújabb feldolgozómotorral és fejlett AE algoritmussal kombinálva felismeri az arcok bőrfelületét, és eszerint állítja be az expozíciót állóképeknél és videóknál is. Még akkor is egyenletes expozíciószabályozást biztosít, amikor a téma ellenfényben, árnyékban vagy direkt napfényben van, vagy nem közvetlenül a fényképező felé néz.


  A művészi vízió kiterjesztése – Kreatív megjelenés

  Választható RAW képméretek és minőség

  Állítsd be a vizuális hangulatot a Kreatív megjelenéssel, melynek 10 testreszabható beállításával úgy örökítheted meg a világot, ahogyan szeretnéd. Használd az alapbeállításokat, vagy nyolc paraméter (pl. kontraszt, telítettség és árnyékok) megadásával utómunka nélkül készíthetsz azonnal megosztható fotókat és videókat.

  A veszteségmentes RAW tömörítés hatékonyan biztosít kisebb fájlméretet a képminőség romlása nélkül, így a fényképező akár 27 fps-sel is tud sorozatfelvételt készíteni. Három veszteségmentes tömörítésű méret (S/M/L) áll rendelkezésre, hogy minden alkalmazásnak megfeleljen, a JPEG és HEIF képekhez pedig a kevesebb adatot generáló Light képminőség is választható.


  Fejlett optikai öttengelyes képstabilizálás

  Az α7C II precíz képstabilizáló egységével még stabilabb állóképeket készíthetsz kézből, a fejlett giroszkópos érzékelők és az optimalizált képstabilizáló algoritmusok révén, amelyek jól korrigálják a fényképező rázkódását 7,0 lépésben. A beépített képstabilizátoros kompatibilis objektívek a váz és az objektív közötti jobb szinkronizálással megkönnyítik a képkivágást még olyan teleobjektíves felvételeknél is, ahol egyébként nagy lenne az elmosódás.


  Nagy teljesítményű videózás

   


  A technológia, hogy éltre keljenek a kreatív elképzeléseid

  Élvezd a kiváló minőségű videofelvételi funkciókat függetlenül attól, hogy mikor és hol forgatsz. Az α7C II 4K 60p/50p videofelvételt, S-Cinetone™ megjelenést biztosít közvetlenül a kamerából, valamint Log felvételeket a rugalmas utómunkához, mindezt egy rendkívül kompakt, könnyű vázban, amely gimbalra és drónra is felszerelhető.  Kiemelkedő 4K-videofelvétel, akár 60p/50p

  S-Cinetone™ a mozifilmes látványvilágért

  Az α7C II 4K 60p/50p videofelvételt kínál képponteldobás nélküli kiolvasással, kihasználva a legújabb BIONZ XR processzor és a széles dinamikatartomány előnyeit, hogy kivételesen sima képeket készítsen a gyors témákról. A 4K 30p videóknál a Full Frame 7K túlmintavételezés 4K felbontást biztosít, fokozott tisztasággal és részletességgel.

  A Sony elismert Cinema Line színtechnológiájával az S-Cinetone természetes középtónusokat biztosít, amelyek elengedhetetlenek az egészséges bőrtónus visszaadásához, a finom színárnyalatok és mesés csúcsfények megjelenítéséhez.


  Fejlett videofelvétel az egyszerűbb utómunkáért

  A Log-felvétel kitárja a kreatív lehetőségeket

  10 bites 4:2:2 videót is tud rögzíteni Long GOP vagy All-Intra tömörítéssel, ami teljesebb, természetesebb színgradációt tesz lehetővé, és nagyobb szabadságot biztosít az utómunkánál

  A Log-felvétel kitárja a kreatív lehetőségeket Az α7C II S-Log3 gammagörbe funkciója kiemeli az árnyéktól a középszürkéig (18% szürke) terjedő gradációs jellemzőket, 14+ fokozatú terjedelemmel. Az S-Gamut3 és S-Gamut3.Cine színskála is rendelkezésre áll. Ha egyéni LUT-ot (Look Up Table) használsz Log gamma görbével, megnézheted, hogyan fog kinézni a felvétel az utómunka során, vagy akár kényelmesen rögzítheted a felvételt egy már alkalmazott PP LUT-tal.


  Aktív mód képstabilizátor a kézből történő videofelvételhez

  Az Aktív mód jobb képstabilizációt biztosít a kézből készített filmfelvételeknél. A precíziós képstabilizáló egység, a fejlett giroszkópos érzékelők és az optimalizált képstabilizáló algoritmus együttesen rendkívül sima, stabil videofelvételeket eredményeznek. A vázba épített stabilizátor mellett a beépített stabilizátoros kompatibilis objektívek összehangolódnak a vázzal, így még tisztább teleobjektíves felvételek készíthetők akár kézből is.


  Tartsd a fókuszt valós idejű követéssel

  A látószögváltozás-kompenzáció megőrzi a látószöget

  Válaszd ki a témát, és hagyd, hogy a valós idejű követés elvégezze helyetted a munkát – a fényképező automatikusan felismeri és követi a témát, és nagy pontossággal tartja a fókuszt.

  A látószögváltozás-kompenzáció bekapcsolásakor az α7C II a Sony eredeti Clear Image Zoom technológiáját alkalmazza a látószögváltozás elnyomására, így stabilabb videót készíthetsz. A látószögváltozás metaadatai a legújabb Catalyst Browse/Prepare Plugin szoftver fejlett látószögváltozás-kompenzációs funkcióival is használhatók az utómunka során.


  A metaadatok megkönnyítik az utómunkát

  A felvételekbe ágyazott metaadatokat a Sony Catalyst Browse/Prepare/Prepare Plugin szoftverrel használhatod, jelentősen felgyorsítva az utómunkát. A kedvenc jelenetek egyszerűen megjelölhetők felvétel közben vagy után, így a fényképezőn történő lejátszás vagy a kompatibilis szoftverrel történő szerkesztés során gyorsan megtalálod azokat.


  Okosabb, gyorsabb AF

   


  AI feldolgozó egység a fejlett témafelismeréshez

  Az α7C II egy jelentős mennyiségű adat feldolgozására képes MI-feldolgozó egységet tartalmaz, amely lehetővé teszi a témák pontosabb felismerését és a tématípusok szélesebb körének felismerését.


  Emberi póz becslése a pontos témafelismeréshez

  Az innovatív MI-alapú feldolgozóegységének köszönhetően az α7C II pontosan felismeri az emberi mozgást, és jelentős javulást ért el az emberi szem felismerésében. Az emberi póz becslésének technológiája egy csontvázalapú modellt használ, így nem csak a szemek, hanem a test és a fej helyzetét is nagy pontossággal felismeri, és még a kamerától elfordult vagy részben eltakart arcú alanyokat is képes bemérni és követni.


  Többféle témát ismer fel megbízhatóan

  Az α7C II nagy teljesítményű MI-alapú feldolgozóegységgel rendelkezik, amely képes az ember, állat, madár, rovar, autó/vonat és repülőgép felismerésére. Az állatfelismerés a kutyák, macskák és hasonló felépítésű állatok szeme és feje mellett már néhány legelő állat és kisállat szemét is felismeri. Még akkor is felismeri őket, amikor a szemük takarásban van. A fényképező madárfelismerő funkcióval is rendelkezik, amely felismeri a különböző madártípusok szemét, fejét és testét.


  Megbízható valós idejű követés

  MI-alapú automatikus képkivágás videóknál

  Az α7C II jelentősen továbbfejlesztett MI-alapú témafelismerést nyújt, amely nagyobb követési megbízhatóságot kínál többféle helyzetben. Válaszd ki a témát, nyomd le félig az exponálógombot, és a gép elkezdi a követést, így szabadon koncentrálhatsz a képkivágásra és a kompozícióra.

  Az MI-alapú témafelismerő technológia segítségével az automatikus keretezés automatikusan elvégzi a képkivágást. Annak ellenére, hogy a fényképező állványra van szerelve, a képkivágás folyamatosan igazodik, így a rögzített felvétel úgy néz ki, mintha egy operatőr követte volna a vloggert. A pontos követés akkor is lehetséges, ha a fényképezőt távolról, a Creators' Appból kezeled okostelefonról.


  A széles, nagy sűrűségű AF gyorsabb és pontosabb

  Az α7C II akár 759 fázisérzékelő pontot használ nagy sűrűségű tömbben, amely állóképek készítésekor a képterület kb. 94%-át fedi le, így még akkor is felismeri a témát, ha az a képnek csak egy kis részét foglalja el.

  Pontos AF gyenge EV -4.0 megvilágításnál

  A legújabb AF-algoritmusokkal az α7C II AF-S módban nagy AF-pontosságot ér el akár EV -4,0 fényerőig (ISO 100-nak megfelelő, F2.0 objektív). A készülék tartalmaz egy Fókuszprioritás módot is, amely megbízhatóbb AF-et biztosít gyenge fényviszonyoknál vagy kisebb blendeértéknél.

  Sorozatfelvétel akár 10 fps-sel AF/AE-követéssel

  Az α7C II mechanikus és elektronikus zárja lehetővé teszi a sorozatfelvételt akár 10 fps-sel, vagy akár 8 fps-sel élőnézet módban, így könnyebben elkaphatod a legfotogénebb pillanatokat mozgó témák esetén.


  Egyszerű használatra tervezve

   


  Nagy pontsűrűségű kereső – tiszta megjelenítés

  Intuitív érintéses menüvezérlés

  A (kb.) 2,36 millió képpontos XGA OLED elektronikus kereső 0,7-szeres nagyítással nagy felbontást és kontrasztot biztosít a világos, tiszta megjelenítéshez, még erős napfényben is. A képkereső sebessége a normál érték duplájára, [Magas] (120 fps) értékre állítható, így a kereső képe egyenletes lesz, minimális bemozdulási elmosódás mellett.

  Ha a bal vagy jobb sarokból becsúsztatod az ujjad, az ikonokkal gyorsan módosíthatod a felvételkészítési módot és a beállításokat. Hosszú nyomva tartással felveheted a parancsokat a gyorsan elérhető Saját menübe, így a készülék még könnyebben testreszabhatóvá válik.


  Stabil markolat a kézi felvételkészítéshez

  Az α7C II biztonságos, stabil és kényelmes fogást biztosíts. Vagy csatlakoztass egy új fejlesztésű, levehető markolattoldatot (külön megvásárolható) a maximális kényelem és a minimális fáradtság érdekében a hosszú felvételekhez.

  Zökkenőmentes és egyszerű kezelés

  Az α7C II készüléken új fotó/videó/S&Q tárcsa van, amely gyors választást tesz lehetővé. Az üzemmód tárcsa mellett helyezkedik el, amellyel könnyen kiválaszthatod az expozíciós módot és az egyes felvételi módok egyéb kulcsfontosságú beállításait.

  Dönthető monitor a rugalmas képbeállításért

  Az oldalra nyíló, dönthető monitor könnyebb pozícionálást és képbeállítást biztosít a kézi és a gimballal készített felvételeknél, vagy a nagyon alacsonyan, talajszintről készített felvételeknél, így rengeteg kreatív lehetőséget kínál.


  Képérzékelő porvédő rendszerrel

  A fényképezőgép porvédő rendszerét az optikai szűrőn lévő töltésgátló bevonat és a képérzékelő eltolási mechanizmusa adja. Van egy [Lezárás kikapcsoláskor] funkció is, amely a fényképezőgép kikapcsolásakor bezárja a zárat, így védi a képérzékelőt a portól és a részecskéktől objektívcsere közben.

  Tartós magnéziumötvözetből készült ház

  A profi munkakörnyezetben is megbízható α7C II-t könnyű, nagy merevségű magnéziumötvözet védi, amely a készülék elülső, felső és hátsó burkolatát, valamint belső keretét adja.

  Por- és nedvességálló kialakítás

  Az α7C II jól tömített a kritikus gomboknál és tárcsáknál, az átfedő vázillesztések pedig kettős védelmet biztosítanak, így kiválóan ellenáll a pornak és a nedvességnek a kihívást jelentő kültéri körülmények között


  Változatos csatlakoztatási lehetőség

   


  Stabil okostelefon-csatlakoztatás

  Kiváló minőségű élő tartalom streamelése

  Sokat javult a kapcsolat stabilitása a fényképezőről az okostelefonon futó Creators' Appba történő átvitelkor. Az átvitel akkor is folytatódik a háttérben, ha az okostelefon kijelzője alszik, vagy ha egy másik app elindul. A teljes munkafolyamat jelentős mértékben javult, a felvételkészítéstől egészen a megosztásig.

  USB-n keresztül PC-hez vagy okostelefonhoz kapcsolva az α7C II 4K- (2160p) webkameraként is működhet. Nagy blendés objektívek, szűk mélységélesség és bokeh segítségével lenyűgöző képek készíthetők, a fejlett AF-funkciók pedig támogatják az online megbeszéléseket és az élő közvetítéseket.


  Creators' Cloud platform

  A Creators' Cloud a felvételtől az utómunkáig támogatja a kreatív munkát a Sony fejlett kameratechnológiája és a felhőalapú MI kombinálásával. Ezenkívül a felfedezésnek és a világ más alkotóival való együttműködésnek is teret ad. Fedezd fel a hatékony felvételkészítést és utómunkát biztosító webes, mobil és PC-alapú appokat.


  Mintaképek


  ObjektívFE 40mm F2.5 G
  Záridő1/2000 sec.
  RekeszF2.5
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság40 mm

  ObjektívFE 40mm F2.5 G
  Záridő1/125 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság40 mm

  ObjektívFE 50mm F2.5 G
  Záridő1/100 sec.
  RekeszF2.5
  ISO érzékenységISO 400
  Gyújtótávolság50 mm

  ObjektívFE 50mm F2.5 G
  Záridő1/400 sec.
  RekeszF4
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság50 mm

  ObjektívFE 20-70mm F4 G
  Záridő1/25 sec.
  RekeszF8
  ISO érzékenységISO 400
  Gyújtótávolság70 mm

  ObjektívFE PZ 16-35mm F4 G
  Záridő1/250 sec.
  RekeszF5.6
  ISO érzékenységISO 100
  Gyújtótávolság30 mm
  Adatok
  Gyártó
  Sony
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Ezüst
  Méret
  124.0 x 71.1 x 63.4 mm
  Tömeg
  429 g
  Bajonett típus
  Sony E
  Érzékelőlapka típusa
  Exmor R CMOS sensor
  Érzékelőlapka mérete
  35.9 x 23.9 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  34,1 Megapixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Sony
  ISO Érzékenység
  ISO 100-51200 (kiterjeszett ISO 50-204800)
  Felbontások
  35mm full frame L: 7008 x 4672 (33 M), M: 4608 x 3072 (14 M), S: 3504 x 2336 (8.2 M)
  Veszteségmentes formátum
  RAW (Sony ARW 4.0 format compliant)
  Tömörített formátum
  JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, MPF Baseline compliant), HEIF (MPEG-A MIAF compliant)
  Automatikus élességállítás
  Fast Hybrid AF (fázisérzékeléses AF/kontrasztérzékeléses AF)
  Élességállítás módja
  Állóképek: Max. 759 pont (fázisérzékeléses AF) Movies: Max. 627 ponts (fázisérzékeléses AF)
  Stabilizátor
  Érzékelőeltolódási mechanizmus 5 tengelyű képstabilizálással (A kompenzáció az objektív adataitól függ)
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Képernyő méret
  7.5 cm (3.0") típusú TFT LCD
  LCD kijelző felbontás
  1 036 800 pixel
  Érintőképernyő
  Igen
  Kihajtható LCD
  igen, Nyitási szög: kb. 176°, elforgatási szög: kb. 270 °
  Kereső
  1.0 cm (0.39 type) EVF (XGA OLED) 2 359 296 pixel
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp (elektronikus zár), 1/4000 mp (mechanikus zár)
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Expozíció korrekció
  +/- 5.0 EV (1/3 EV, 1/2 EV lépés választható)
  Fénymérés
  1200 zónás értékelési fénymérés
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  igen, vakupapucs (Sony Alpha System vaku kompatibilis a Multi Interface Shoe-val, csatlakoztassa a vaku adaptert az Auto-lock tartozékpapuccsal kompatibilis vakuhoz)
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160
  Egyéb videó formátumok
  Video felvételi formátum: (XAVC HS 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 10bit) (Kb.)

  59.94p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps)
  50p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps)
  23.98p (100 Mbps / 50 Mbps / 30 Mbps)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit) (Kb.)

  59.94p (200 Mbps / 100 Mbps)
  50p (200 Mbps / 100 Mbps)
  23.98p (100 Mbps / 50 Mbps)

  Video felvételi formátum: (XAVC S 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 8bit) (Kb.)

  59.94p (150 Mbps)
  50p (150 Mbps)
  29.97p (100 Mbps / 60 Mbps)
  25p (100 Mbps / 60 Mbps)
  23.98p (100 Mbps / 60 Mbps)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit) (Kb.)

  59.94p (200 Mbps)
  50p (200 Mbps)
  29.97p (140 Mbps)
  25p (140 Mbps)
  23.98p (100 Mbps)

  Video felvételi formátum: (XAVC S HD)

  1920 x 1080 (4:2:0, 8bit) (Kb.)

  119.88p (100 Mbps / 60 Mbps)
  100p (100 Mbps / 60 Mbps)
  59.94p (50 Mbps / 25 Mbps)
  50p (50 Mbps / 25 Mbps)
  29.97p (50 Mbps / 16 Mbps)
  25p (50 Mbps / 16 Mbps)
  23.98p (50 Mbps)

  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit) (Kb.)

  59.94p (50 Mbps)
  50p (50 Mbps)
  29.97p (50 Mbps)
  25p (50 Mbps)
  23.98p (50 Mbps)

  Video felvételi formátum: (XAVC S-I 4K)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit) (Kb.))

  59.94p (600 Mbps)
  50p (500 Mbps)
  29.97p (300 Mbps)
  25p (250 Mbps)
  23.98p (240 Mbps)

  Video felvételi formátum: (XAVC S-I HD)

  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit) (Kb.)

  59.94p (222 Mbps)
  50p (185 Mbps)
  29.97p (111 Mbps)
  25p (93 Mbps)
  23.98p (89 Mbps)
  Videó maximális hossza
  Kb. 100 perc (Viewfinderrel) / Kb. 105 perc (LCD monitorral) (CIPA standard)
  Memóriakártya foglalat
  SD Slot SD/SDHC/SDXC (UHS-I/II kompatibilis) memóriakártya számára
  Memóriabővítés jellege
  SD-memóriakártya, SDHC-memóriakártya (UHS-I/II kompatibilis), SDXC-memóriakártya (UHS-I/II kompatibilis)
  Wifi
  Wi-Fi kompatibilis, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2,4 GHz-es sáv/5 GHz-es sáv)
  Bluetooth
  4.2
  NFC
  nincs
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  Igen (microHDMI), D-típusú
  HDMI típus
  micro HDMI
  Külső mikrofon csatlakozó
  3,5 mm mini jack
  3,5 mm Jack
  3,5 mm, sztereó mini csatlakozó
  Állványmenet
  van
  Egyéb csatlakozások
  Mass Storage / MTP (PC interfész)
  Akkumulátor
  1 db Lítium-ion (NP-FZ100)
  Akku kapacitás
  2280 mAh
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  Kb. 530 felvétel (Viewfinder) / Kb. 560 felvétel (LCD monitor) (CIPA standard)
  Doboz tartalma
  Sony Alpha 7C II váz
  Sony NP-FZ100 újratölthető akkumulátor
  Sony vállpánt
  Sony vázsapka
  Sony tartozékaljzat-sapka
  Bejelentés dátuma
  2023. augusztus 29.
  Cikkszám
  ILCE7CM2S
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár