• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  1 799 890 Ft
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2)

  Cikkszám: ILCE9M2B
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Ez a termék, elismerésként TIPA Díjat kapott!
  24,2 MP Fullframe Exmor RS CMOS érzékelő,
  BIONZ X képfeldolgozó processzor,
  693 pontos fázisérzékelő AF rendszer,
  20 fps sorozatfelvétel, ISO 100-204800,
  UHD 4K30p videó, valós idejű Eye AF,
  Sötétedésmentes Quad VGA 3,7 millió pixeles OLED EVF,
  3"-os, 1,44 millió pixeles, dönthető érintőképernyős LCD,
  5 tengelyes SteadyShot belső stabilizátor,
  Kettős UHS-II SD kártyahely,
  5 GHz-es Wi-Fi, 1000BASE-T Ethernet,
  Sony E bajonettes fényképezőgép,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1

  Kiemelt promóciónk:

  Termék oldali kép 1 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 2 - Promóciós ajánlat
  Raktáron
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sony Alpha 9 II váz (ILCE-9M2) részletes leírása

  Gyors, megbízható és hatékony használatra tervezve.

  Az a9 II a professzionális munkafolyamatok által támasztott igényeket kielégítő megoldásokat kínál. Ezek közé sorolható a kifinomult kezelhetőség és hálózati csatlakoztatási lehetőség a terepen történő hatékony munkavégzéshez, valamint a kimagasló megbízhatóság és a páratlan sebesség.

  Örökítse meg azon történelmi pillanatokat, amelyek ezidáig megfoghatatlanok voltak.

  Nagy sebességű sorozatfelvétel - akár 20 képkocka/mp

  A forradalmi full-frame Exmor RSTM CMOS-érzékelő és a BIONZ XTM processzor együtt 20 képkocka/mp-es sorozatfelvételre képes AF/AE-követés mellett. Döbbenetesen gyors működés és bőséges puffertár szolgálja az igazán fontos pillanat megörökítését.

  Elsötétedésmentes fényképezés

  Az elektronikus zár kiküszöböli az SLR tükrös gépekre jellemző elsötétedést. Sorozatfelvételnél a téma zárkioldás közben is látható az élő, 60 képkocka/mp frissítésű nézetben, minimális megjelenítési késedelemmel.(A) Elsötétedésmentes fotózás (B) Fényképezés elsötétedéssel

  AF/AE-számítások akár 60 alkalom/mp sebességgel.

  A fény köztes mechanikai elemek nélkül éri el a képérzékelőt. A tükör nélküli kialakítás és a sebességnövelő technológiák AF/AE-funkciókat kínálnak a full-frame fokális síkon.(1) AF/AE-számítások (2) 60 alkalom/mp (3) 20 kép/mp

  Akár 1/32 000 mp-es elektronikus zárkioldás4

  A mechanikus megoldásoknál messze jobb, akár 1/32000 mp-es elektronikus zárkioldás új képi kifejezésvilágot tár elénk. A kis mélységélesség megőrizhető ND-szűrő nélkül, még jelentős fényerő mellett is.(„A” mód: 1/20 000 mp, F8.0, ISO 1000, a9-cel készítve)

  Zavaró hangok nélkül

  A torzításmentes elektronikus zárnak köszönhetően hang nélkül örökítheti meg a jelenetet, mivel nem áll fenn annak a kockázata, hogy a mechanikus tükör vagy a zár hangjával esetleg megzavarja az adott sporteseményt.

  Villódzásmentes fényképezés

  A gép észleli a fluoreszkáló és más mesterséges lámpák villódzását, a zárműködés időzítése pedig elnyomja a nagy zársebességgel készült sorozatfelvételeknél jelentkező világítási és színanomáliákat, egyenetlenségeket.Villódzásmentes [1] BE [2] KI

  10 képkocka/másodperc mechanikus zárral

  A mechanikus zár akár 10 képkocka/mp sebességű sorozatfelvétel-készítést is lehetővé tesz, és vakuval együtt is használható. A nagy sebességű sorozatfelvétel-készítést igény szerint használhatja bizonyos jelenetek megörökítéséhez.

  Full-frame rétegelt CMOS-érzékelő beépített memóriával

  A 24,2 megapixeles nagy sebességű, full-frame rétegelt képérzékelő belső memóriájában tárol adatokat a villámgyors adatkiolvasásért. CMOS-érzékelő és továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó motor - a digitális szabadságért.[ Rétegelt, hátsó megvilágítású szerkezet beépített memóriával ](1) Képpontterület (2) Beépített memória (3) Nagy sebességű jelfeldolgozó áramkör (4) Képfeldolgozó motor

  4D FOCUS: Széles AF

  693 fázisérzékeléses, illetve 425 kontrasztérzékeléses AF-pontjának köszönhetően az érzékelő a kép 93 %-át lefedő széles és nagy sűrűségű automata fókuszt biztosít.

  4D FOCUS: gyors AF

  Az érzékeny és továbbfejlesztett Fast Hybrid AF-nek hála, az a9 II még gyenge fényviszonyok mellett is gyors autofókuszt biztosít, és kiválóan alkalmas az alanyok megörökítésére.

  4D Focus: folyamatos követés

  A folyamatos AF és az optimalizált AF-algoritmus lényegesen javítják az AF pontosságát és az AF-követést. A folyamatos AF-aktiválás még a zár kioldása során is működik, és lehetővé teszi az alany mozgásának állandó követését.

  A sebesség és a mesterséges intelligencia találkozása

  Az MI-alapú algoritmusokat használó és hatalmas mennyiségű adat valós idejű feldolgozására képes valós idejű követés és valós idejű Eye AF funkciókat a gyors, precíz és intelligens témakövetésre terveztük.

  MI-alapú valós idejű követés

  A követni kívánt téma megadása után, a kioldógombot félig lenyomva tartható fenn a pontos fókusz. A gép pontosan követi a helyzeti változásokat, biztosítva a rugalmas képalkotást, és lehetővé téve, hogy a legjobb kép elkészítésére koncentrálhasson.

  A mögötte rejlő technológia

  Az MI-alapú felismerő algoritmus képes a képérzékelőből érkező színek, minták, távolság, az arcok és szemek hatékony feldolgozására a nagy pontosság érdekében.(1) Arc [MI] (2) Szem [MI] (3) Szín (4) Minta (5) Távolság (6) Valós idejű feldolgozás

  Azonnali fókuszálás egy szemre

  A kioldógomb félútig történő vagy az AF-BE, illetve más egyéni gombok megnyomásakor a valós idejű Eye AF akkor is fókuszban tartja az alany egyik szemét, ha egy másik tárgy elhalad előtte.

  Jobb/bal szem kiválasztása - igény szerint

  Immár akár az alany egyik szemét is kiválaszthatja - jobb vagy bal - fotózás előtt vagy közben az egyéni gombot használva. A szem kiválasztása lehetővé teszi, hogy Ön a kompozícióra, a megvilágításra, és egyéb részletekre összpontosítson.

  Eye AF állatokhoz

  Az emberek és állatok esetében is használható gyors és precíz automatikus észlelésnek és szemkövetésnek11 köszönhetően nagyobb sikerrel örökítheti meg a vadonban élő állatokat és házi kedvenceit is12.

  Korszerű egymásra helyezett CMOS-érzékelő

  A 24,2 effektív megapixel, a nagy érzékenység, a hátsó megvilágítás, a résmentes, chipre szerelt objektívarchitektúra és az egyéb Sony innovációk a legkülönbözőbb fotózási helyzetekben is lenyűgöző felvételeket biztosítanak.

  A legújabb képfeldolgozó processzor

  A legújabb BIONZ X képfeldolgozó processzor a „front-end” LSI-vel együttműködve maximalizálja a nagy felbontású érzékelő teljesítményét.

  Kiváló képminőség

  Az akár ISO 51200-as érzékenységű teljesítménynek, és az algoritmus fejlesztéseinek hála a képek megjelenése egyenletes, a bőrszínek természetesek, és az égen is lágyabbak a színárnyalatok közti átmenetek. 14-bites RAW kimenet is elérhető.

  3,68 millió képpontos Quad-VGA OLED Tru-Finder

  A 3,68 millió képpontos képkereső (EVF) részletgazdag képet ad. A 120 képkocka/mp sebességű kereső képe egyenletes, és csökkenti a bemozdulási elmosódást. Az objektív külsejének fluorbevonata kosztaszító, így megkönnyíti a tisztítást.

  Vázba integrált, öttengelyes képstabilizálás

  A beépített öttengelyes optikai képstabilizálás 5,5-lépéses zársebesség-előnyt nyújt. Az élőnézetes monitor képstabilizálásának köszönhetően még a gyorsan mozgó témák esetén is könnyű a képek megkomponálása.(1) Lengés (2) Billenés (3) Elfordulás

  Elmosódottságcsökkentő felépítés

  A Sony újratervezte a záregységet, így az új csavarok képesek elnyelni a zár működése okozta rezgést, a továbbfejlesztett képstabilizáló algoritmus pedig hatékonyan csökkenti a kép elmosódottságát. A zár működése egyúttal csendesebb is lett.

  Gyönyörű 4K videofelvétel

  A gyönyörű 4K videofelvételek már elérhetők. A képponteldobás nélküli, teljes képpontkiolvasás teszi lehetővé a 4K-hoz szükségesnél 2,4-szer több (6K-val egyenértékű) adat összesűrítését 3840x2160 pontos 4K-kimenetbe. A Fast Hybrid AF teljesítmény, az Eye AF funkció, az érintésalapú követés stb. garantálják a sokoldalúságot.

  Valós idejű Eye AF videók készítéséhez is

  A valós idejű Eye AF immár a videókészítést is támogatja, ugyanis képes felismerni és folyamatosan követni az alany szemét. Mivel az a9 II pontosan ráfókuszál az alany szemére, Önnek csak a kompozícióval kell törődnie.

  Érintésalapú követés - folyamatosan éles alany

  Ha az a9 II-vel történő videózáskor az LCD monitoron megérint egy tárgyat, a gép automatikusan ráfókuszál és követi az érintéses követési funkciónak köszönhetően. Egy emberi szem felismerésekor a valós idejű Eye AF bekapcsol, és azt is követni fogja.

  Kompatibilis az új, multifunkcionális mikrofonnal

  A multifunkciós aljzat egy digitális audio csatlakozófelülettel bővült. Az új ECM-B1M puskamikrofont használva kiváló hangminőségű felvételt készíthet minimális minőségromlással.

  Nagysebességű adatátvitel 1000BASE-T-vel

  A nagyméretű képfájlok kijelölt FTP-kiszolgálóra való zökkenőmentes, megbízható és nagysebességű adatátvitele már az 1000BASE-T-t támogató LAN-csatlakozón keresztül is lehetséges. Az FTPS (Fájlátviteli protokoll SSL/TLS-en keresztül) magas fokú biztonságot garantál.

  Támogatás háttérbeli FTP-adatátvitelhez

  A professzionális igényeknek is megfelelő gyors átvitel érdekében, az a9 II a JPEG és RAW formátumú képek készítésekor és azt követően is támogatja az FTP háttér-adattovábbítást. Előzetesen akár kilenc FTP-kiszolgáló is hozzárendelhető.

  Adjon hangos emlékeztetőket képeihez

  Az új Hangos emlékeztető funkcióval 60 másodpercnyi audiofelvételt vagy a fotózási körülményekkel kapcsolatos hanganyagot adhat képeihez .wav fájlformátumban. A képfájlokba az IPTC-információk és a fényképezőgép sorozatszáma is beágyazható.

  Távoli használat a Remote Camera Tool funkcióval

  A Remote Camera Tool asztali alkalmazással olyan helyzetekben is kényelmesen működtetheti fényképezőgépét távolról, amikor például távoli fotókat készít egy stadion tetejéről, és csupán korlátozottan férhet hozzá kamerájához.

  5 GHz-es Wi-Fi-vel ellátva

  A 2,4 GHz-es sáv mellett, az 5 GHz-es sávú Wi-Fi-vel is lehetséges a nagysebességű adatátvitel (vezeték nélküli LAN IEEE 802.11ac)22. A vezeték nélküli, PC használatával történő távoli felvételkészítés is lehetséges23.

  Gyorsabb PC-s távoli felvételkészítés, vezetékes USB kapcsolattal

  Az új USB Type-CTM csatlakozás, és a PC-s távfényképezéses algoritmuson végzett fejlesztések nagyban javítják az átviteli sebességet. A munkafolyamat megszakítása nélkül, kényelmesen továbbíthat nagyméretű, tömörítetlen RAW fájlokat.

  Adatok
  Gyártó
  Sony
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  128.9 mm x 96.4 mm x 77.5 mm
  Tömeg
  678 g
  Vízállóság
  por és cseppálló/nedvességálló (A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált.)
  Bajonett típus
  Sony E
  Érzékelőlapka típusa
  Exmor RS CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  35.6 x 23.8mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  24.2 Megapixel
  Effektív pixelek száma
  28,3 MegaPixel
  ISO Érzékenység
  Álló képek:
  - Mechanical Shutter: ISO 100-51200
  AUTO (ISO 100-12800, selectable lower limit and upper limit)
  - Electronic Shutter: ISO 100-25600
  AUTO (ISO 100-12800, selectable lower limit and upper limit)
  Videók:
  - ISO 100-51200
  AUTO (ISO 100-12800, selectable lower limit and upper limit)
  Veszteségmentes formátum
  RAW,
  Tömörített formátum
  JPEG (Extra fine, Fine, Standard)
  Automatikus élességállítás
  Fast Hybrid AF (fázisérzékeléses AF/kontrasztérzékeléses AF)
  Stabilizátor
  Sensor-Shift 5 tengelyes
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Képernyő méret
  3,0"
  Képarány
  3.2, 4:3, 16:9, 1:1
  LCD kijelző felbontás
  1 440 000 pixel
  Érintőképernyő
  igen
  Kihajtható LCD
  igen
  Processzor
  BIONZ X
  Kereső
  elektromos Quad-VGA OLED, 1.3 cm-es, 0.78 x-os nagyítás
  Fehéregyensúly állítás
  Auto / Daylight / Shade / Cloudy / Incandescent / Fluorescent (Warm White / Cool White / Day White / Daylight) / Flash / Underwater / Color Temperature (2500 to 9900K) & color filter (G7 to M7 (57-step), A7 to B7 (29-step)) / Custom
  B záridő
  igen
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Expozíció korrekció
  +/- 5.0EV(1/3 EV, 1/2 EV lépésenként
  Időzítő
  1/32000 - 1/8 mp
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  Pre-flash TTL
  Vakumódok
  Flash ki, Autoflash, Fill-flash, Slow Sync., Rear Sync., vöröszem-hatás csökkentő (be/ki választható), Wireless, Hi-speed sync.
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160
  Memóriabővítés jellege
  SD, SDHC (UHS-I/II), SDXC (UHS-I/II), microSD
  Wifi
  beépített
  Bluetooth
  4.1
  NFC
  beépített
  USB típus
  USB-C
  HDMI típus
  micro HDMI
  3,5 mm Jack
  Igen (fejhallgató/mikrofon)
  Akkumulátor
  NP-FZ100
  Bejelentés dátuma
  2019.október
  Cikkszám
  ILCE9M2B
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár