• FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Sony Welcome to Vlog

  220volt
  220volt
  2023.05.11 17:00
  Sony Welcome to Vlog

  Akár 35 000 Ft kedvezmény a következő objektív vagy kiegészítő vásárlásakor, ha erre jogosító fényképezőgépet vásároltál, regisztráltad azt a My Sony rendszerében, és e-mailben megkaptad a kuponkódo(ka)t.

   

   

  A promóció menete:

  1. Vásárolj egyet a promóciós fényképezőgépek közül.

  2. Amennyiben még nem rendelkezel vele, úgy hozz létre egy My Sony fiókot.

  3. My Sony fiókodban regisztráld be a megvásárolt fényképezőgépet.

  4. Ezt követően 24 órán belül 3 kuponkódot kapsz a Sonytól emailben.

  5. Vásárolj promóciós objektívet, kiegészítőt akár a fényképezőgéppel egyidejűleg, akár azt követően.

  6. My Sony fiókodban regisztráld be a megvásárolt objektívet, kiegészítőt.

  7. Legalább 30 nappal (és legfeljebb 3 hónappal) a vásárlást követően a 4. pontban kapott kuponkódok felhasználásával legfeljebb 3 promóciós objektívre, kiegészítőre pénzvisszatérítést igényelhetsz egyenként 17.500 Ft vagy 35.000 Ft értékben (a megfelelő összegeket lásd itt), mely összeget a Sony elutalja bankszámládra.

     A promóció feltételei:

  • A promócióban kizárólag a megvásárolt termék eredeti vásárlói - köztük hivatásos fotó-/videóművészek - vehetnek részt. A vállalatoktól, szervezetektől, intézményektől és viszonteladóktól a Sony nem fogad el igénybejelentést.
  • Pénzvisszatérítési igényt nem lehet beküldeni olyan termékre vonatkozóan, amelyet árvisszafizetés mellett visszavittek a kereskedőhöz. A Sony jogosult lekérdezni a sorozatszámokat a kereskedőktől, és követni a visszaváltott termékeket. Amennyiben a pénzvisszatérítés megtörtént egy visszaváltott termékre vonatkozóan, a Sony jogosult visszakérni a megfelelő összeget.
  • Csak egy Promóciós Objektív és egy kuponkód szerepelhet minden egyes igénybejelentésben. Minden vásárló csak egy igényt nyújthat be objektívtípusonként vagy kiegészítőnként, továbbá összesen legfeljebb három (3) termékigénylést. A kuponkódok személyre szólnak, és mind átruházásuk, mind a többszöri felhasználásuk tilos.
  • A Pénzvisszatérítés közvetlen banki átutalás formájában történik Európa területén, amennyiben a beküldött banki adatok helyesek, továbbá a nyugtáról és a sorozatszámról készített fénykép olvasható, és tartalma megfelelő.

  Fontos információk:

  Fényképezőgép vásárlási időszak:

  • 2023. április 01. - 2024. március 31.

  Regisztráció:

  • 2024. június 15-ig.     Promóciós fényképezőgépek:

  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  299 890 Ft

  Promóciós objektívek:

  Promóciós kiegészítők:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár