• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sony ZV-E1 váz
  Sony ZV-E1 váz
  Összehasonlítom

  Sony ZV-E1 váz

  Cikkszám: ZVE1BDI
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Egyéb változatok
  Speciális BIONZ XR képfeldolgozó processzor,
  Mesterséges intelligenciával támogatott feldolgozóegység a pontosabb témafelismerésért,
  Intelligens, 3 kapszulás mikrofon,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1

  Kiemelt promóciónk:

  Termék oldali kép 1 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 2 - Promóciós ajánlat
  929 890 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Hitelkalkulátor
  Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
  220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sony ZV-E1 váz részletes leírása

  Hozd a maximumot vlogoláskor

   
  A tökéleges vlogkamera

   


  Intuitív kreativitás

  Kifejező képi világ, amely kiemeli a témát  Csúcstechnológia vloggereknek

  A ZV-E1 12,1 megapixeles Full-Frame érzékelőjével együttműködve a legújabb BIONZ XR processzor nagy sebességű feldolgozást biztosít a 4K 60p felvételhez, mely 120p-re feljavítható, míg az MI feldolgozóegység javítja a témafelismerő képességeket.


  Exmor R FF hátsó megvilágítású CMOS Exmor R érzékelő.

  A ZV-E1 a Sony első kifejezetten vlogkamerája 12,1 MP hátsó megvilágítású 35 mm-es CMOS képérzékelővel, több mint 15 fokozatú dinamikatartománnyal, alacsony zajszinttel, nagy érzékenységgel és gyönyörű Full Frame háttérelmosással.


  BIONZ XR képfeldolgozó processzor

  MI-feldolgozóegység

  Az új BIONZ XR képfeldolgozó processzor akár 8-szor nagyobb feldolgozási teljesítményével növeli a nagy érzékenységet, a pontos árnyalat- és színreprodukciót, és alacsony zajszintet biztosít.

  A ZV-E1 kamerában MI-feldolgozóegység van, amely kifejezetten a jelentős mennyiségű adat feldolgozására szolgál a szélesebb körű és pontosabb témafelismerés érdekében.


  A Sony E-bajonettes rendszere

  Variáld a képeket különböző objektívekkel

  A Sony E-bajonettes rendszerét használja, így a ZV-E1 az összes ilyen objektívvel használható, akár a G Master sorozattal is, amely lenyűgöző felbontást és világszínvonalú háttérelmosást kínál. A 12 mm-től 1200 mm-ig terjedő gyújtótávolság kiemelkedő kreatív vezérlést biztosít.


  Intuitív mozifilmes vlogbeállítások

  Emlékezetes felvételek a S-Cinetone funkcióval és más beállításokkal

  A Mozifilmes vlogbeállítás használatával, majd a Megjelenés és hangulat kiválasztásával az adott jelenetnek és a kreatív szándékodnak megfelelő moziszerű felvételeket készíthetsz. A mozifilmes hangulatot tovább fokozza a 24 képkocka/másodperces képkockasebesség és a szélesvásznú CinemaScope képarány (2,35:1), a kép fölött és alatt látható fekete sávokkal.


  Megbízhatsz a stabil kameramunkában

  5 tengelyes képstabilizátor, dinamikus aktív mód és képkivágás-stabilizátor

  A kompakt, precíziós stabilizáló egység és a giroszkópos érzékelők, valamint az optimalizált algoritmusok akár 5.0 lépéses stabilizálást tesznek lehetővé. A dinamikus aktív mód tovább fokozza a stabilitást a korábbiakhoz képest akár 30%-kal, míg a képkivágás-stabilizátor automatikusan megőrzi a téma pozícióját a képkivágásban a dinamikus aktív mód és az MI-alapú témafelismerés segítségével.


  MI-alapú automatikus képkivágás videóknál

  Automatikusan beállíthatod a képkivágást, hogy kiemelje a fő témát

  Az MI-alapú témafelismerő technológia segítségével az Automatikus képkivágás automatikusan elvégzi a képkivágást, hogy a téma kiemelt pozícióban maradjon a videókészítéskor. Annak ellenére, hogy a kamera állványra van szerelve, a képkivágás folyamatosan igazodik, így a rögzített felvétel úgy néz ki, mintha egy tapasztalt operatőr követte volna a vloggert.


  Valós idejű felismerésen alapuló AF

  Az emberi póz becslése csontvázalapú modell segítségével

  A ZV-E1 innovatív MI feldolgozóegységével az alany alaki adatait használja a mozgás pontos felismeréséhez, ami kb. 60%-os javulást eredményez az emberi szem felismerésében. Az emberi pózt megbecsülő technológia felismeri a test és a fej helyzetét, így a kamerától elforduló vagy maszkot viselő alanyokat is követheted.


  Lassított és gyorsított felvétel

  Felvétel emberfeletti részletességgel

  Ha a felvételeket S&Q módban lassítva vagy gyorsítva játszod le XAVC S-I formátumban 60p-vel, a maximális 600 Mb/s-os bitsebesség (4:2:2 10 bit, H.264, All-I) kiemelkedő képminőséget biztosít. Az XAVC S formátumnál legfeljebb 10-szeres lassításra van lehetőség Full HD-felbontásban 240 fps-sel (24p felvétel), ami új perspektívákat nyit a dinamikus sportoknál és más típusú akcióknál.


  Kreatív zoomvezérlés

  Bármilyen beállításnál tisztán rögzítheted a vlogger hangját

  A markolat tetején található zoomkar vezérli a kompatibilis motoros zoomobjektíveket, valamint lehetővé teszi a Clear Image Zoom funkciót a nem motoros zoom- és prímobjektívek esetében, ami csökkentheti a felvételekhez szükséges objektívek számát.

  Az intelligens 3 kapszulás mikrofon tisztán rögzíti a hangot, beleértve a vlogger hangját is. A felvételtől függően a mikrofon irányultságát is beállíthatod: Elöl, Hátul, Minden irány vagy Automatikus.


  A részletek jelentik a különbséget

   


  10 bites 4:2:2 felvétel a kamerával

  S-Gamut3.Cine/S-Log3 és S-Gamut3/S-Log3

  A ZV-E1 képes 10 bites 4:2:2 videót rögzíteni Long GOP vagy All Intra tömörítéssel, ami teljesebb, természetesebb gradációt tesz lehetővé, és nagyobb szabadságot biztosít az utómunkánál.

  Az S-Log3 jobb reprodukciót biztosít az árnyéktól a középtónusokig (18%-os szürkéig). A színterek közé tartozik az S-Gamutnál jobb színreprodukciót biztosító S-Gamut3, valamint az S-Gamut3.Cine, mely szkennelt mozifilmhez hasonló megjelenést biztosít.


  Egyéni LUT fájlok importálása és használata

  Rugalmas ISO a nagyobb expozíciós szabadságért

  A felhasználói LUT fájlok (.cube formátum) importálhatók, majd a képprofilokhoz hozzárendelve adott megjelenést lehet velük létrehozni. A megjelenés rögzítésre kerül a kamerában, így az utólagos színkorrekció minimalizálható vagy kiküszöbölhető.

  A Rugalmas ISO egy S-Log3 felvételi mód, amelynél az ISO-érzékenység a jelenet fényerejének megfelelően változhat, míg a blende és a zársebesség manuálisan van beállítva. Az ISO 640 és 102400 (bővített ISO-nál 160 és 409600) között automatikusan vagy manuálisan is beállítható az optimális expozícióhoz.


  Kompakt és könnyű, intuitív vezérléssel

   


  A legkisebb, legkönnyebb, Full Frame, cserélhető objektíves vlogkamera

  Jól hozzáférhető vezérlők

  Egy férfi képe, aki kamerát tart a kezében. A legkisebb, legkönnyebb, Full Frame, cserélhető objektíves vlogkamera. A ZV-E1 a világ legkompaktabb, legkönnyebb vlogkamerája Full-Frame CMOS érzékelővel és cserélhető objektívvel, így nemcsak kézből történő felvételkészítéshez, hanem gimbalra vagy drónra rögzítéshez is ideális.

  Az oldalra nyíló, dönthető LCD-képernyő és az Állókép/Videó/S&Q tárcsa, a REC gomb és egyéb kezelőszervek elhelyezése megkönnyíti a szelfik és vlogok készítését.


  Intuitív érintéses vezérlés

  A kijelző bal/jobb szélén történő húzással fent megjelennek az érintéses funkciók ikonjai, melyek a felvételi módot, a Cinematic Vlog beállítást és egyebeket vezérlik. A kijelzőn felfelé húzva pedig a Funkció (Fn) menüt lehet megjeleníteni. További finomítást tesz lehetővé az expozíciókiegyenlítés és a fehéregyensúly ikonja, melyek a kijelző alján található F-stop, zársebesség és ISO ikonok mellé kerültek


  Z akkumulátor és optimalizált teljesítmény

  Por- és nedvességálló kialakítás

  A Sony nagy kapacitású Z akkumulátorára támaszkodva a ZV-E1 új képfeldolgozó motorja, képérzékelője és kapcsolódó áramkörei optimális energiatakarékosságot biztosítsanak bármilyen felvételi körülmények között.

  A ZV-E1 kiválóan ellenáll a pornak és a nedvességnek a kihívást jelentő kültéri körülmények között, mivel az összes gomb és tárcsa körül tömítés van, és a váz minden illesztése csaphornyos kialakítású.


  Kényelmi funkciók a magabiztos fényképezéshez

  A forgatási igényeidet támogató kiegészítők

  Magabiztosan készíthetsz felvételt, miközben a ZV-E1 számos hasznos funkcióval segít neked, például a kamera elején található felvételjelző lámpával, videóknál használható önkioldóval és jól látható felvételjelzéssel a kijelző

  Számos kiegészítő áll rendelkezésre a vloggerek támogatására, a kiváló minőségű külső mikrofonoktól kezdve a könnyen kezelhető markolatig, mely zökkenőmentes, egykezes használatot tesz lehetővé.


  Csatlakoztatás és megosztás

   


  Egyszerű és stabil csatlakoztatás okostelefonnal

  Kiváló minőségű élő tartalom streamelése

  Jelentősen javult a kapcsolat stabilitása a kameráról az okostelefonon lévő Creators' Appba történő képátvitel során, és az átvitel a háttérben is stabilan folytatódik. A videókönyvjelzőkkel egyszerűbb és hatékonyabb a klipek feltöltése.

  USB-n keresztül PC-hez vagy okostelefonhoz csatlakoztatva a ZV-E1 kiváló minőségű webkamera lehet élő eseményeknél vagy online megbeszéléseknél. A kis mélységélesség, a lenyűgöző háttérelmosás és a fejlett AF egyedi látványt biztosítanak.


  Kíméli a környezetet

   


  A Sony „Road to Zero” terve

  A Sony 2010-es "Road to Zero" környezetvédelmi tervének célja a nulla környezeti lábnyom elérése, a Green Management 2025 terv pedig köztes célokat határoz meg. A termék életciklusának minden szakaszában lépéseket hoztunk a környezeti lábnyom csökkentése érdekében: a termékfejlesztéstől, az ellátási láncon és gyártáson át, a csomagolásig.


  Környezetbarát csomagolás

  A környezetterhelés csökkentése érdekében a ZV-E1 külső csomagolása a Sony újrahasznosítható „Original Blend Material” nevű anyagából készült bambuszból, cukornádból és újrapapírból, műanyag nélkül. A Sony az ütések ellen kellő védelmet nyújtó műanyagmentes csomagolóanyagok, a táskáknál pedig növényi alapú, nem szőtt anyagok használatára törekszik.


  Creators' Cloud platform

  A Creators' Cloud a felvételtől az utómunkáig támogatja a kreatív munkát a Sony fejlett kameratechnológiája és a felhőalapú mesterséges intelligencia kombinálásával. Ezenkívül a felfedezésnek és a világ más alkotóival való együttműködésnek is teret ad. Fedezd fel a hatékony felvételkészítést és utómunkát biztosító webes, mobil és PC-alapú appokat.

  Adatok
  Gyártó
  Sony
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  121.0 x 71.9 x 54.3 mm
  Tömeg
  399 g (csak a váz)
  Bajonett típus
  Sony E
  Érzékelőlapka típusa
  35mm full frame Exmor R CMOS érzékelő
  Érzékelőlapka mérete
  35.6 x 23.8 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  12,9 Megapixel
  Effektív pixelek száma
  12,1 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Sony
  Érzékenység ISO
  Auto, 80-102400 (Extended Mode: 40-409600)
  Video: 80-102400 (Extended Mode: 80-409600)
  Felbontások
  35mm full frame L: 4240 x 2832 (12 M), M: 2768 x 1848 (5.1 M), S: 2128 x 1416 (3.0 M)
  Veszteségmentes formátum
  RAW (Sony ARW 4.0 formátum)
  Tömörített formátum
  JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, MPF Baseline kompatibilis)
  HEIF (MPEG-A MIAF kompatibilis)
  Tömörítési fokok
  Extra fine, fine, standard
  Automatikus élességállítás
  Fast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)
  Élességállítás módja
  759 pont (fázisérzékeléses AF)
  video: 627 pont (fázisérzékeléses AF)
  Stabilizátor
  5 tengelyes és digitális stabilizálórendszer
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Képernyő méret
  3,0"
  Képarány
  3:2
  LCD kijelző felbontás
  1 036 800 pixel
  Érintőképernyő
  Igen
  Kihajtható LCD
  igen, (Nyitási szög: kb. 176 fok elforgatási szög: kb. 270 fok)
  Kereső
  nincs
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Fénymérés
  1200 zónás értékelési fénymérés
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  Elővillantásos TTL
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160
  Egyéb videó formátumok
  FILMFELVÉTELI FORMÁTUM (XAVC HS 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 10 bites) (kb.): 59,94p (150 Mbps/75 Mbps/45 Mbps), 50p (150 Mbps/75 Mbps/45 Mbps), 23,98p (100 Mbps/50 Mbps/30 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bites) (kb.): 59,94p (200 Mbps/100 Mbps), 50p (200 Mbps/100 Mbps), 23,98p (100 Mbps/50 Mbps)

  FILMFELVÉTELI FORMÁTUM (XAVC S 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 8 bites) (kb.): 59,94p (150 Mbps), 50p (150 Mbps), 29,97p (100 Mbps/60 Mbps), 25p (100 Mbps/60 Mbps), 23,98p (100 Mbps/60 Mbps), 3840 x 2160 (4:2:2, 10 bites) (kb.): 59,94p (200 Mbps), 50p (200 Mbps), 29,97p (140 Mbps), 25p (140 Mbps), 23,98p (100 Mbps)

  FILMFELVÉTELI FORMÁTUM (XAVC S HD)

  1920 x 1080 (4:2:0, 8 bites) (kb.): 119,88p (100 Mbps/60 Mbps), 100p (100 Mbps/60 Mbps), 59,94p (50 Mbps/25 Mbps), 50p (50 Mbps/25 Mbps), 29,97p (50 Mbps/16 Mbps), 25p (50 Mbps/16 Mbps), 23,98p (50 Mbps), 1920 x 1080 (4:2:2, 10 bites) (kb.): 59,94p (50 Mbps), 50p (50 Mbps), 29,97p (50 Mbps), 25p (50 Mbps), 23,98p (50 Mbps)

  FILMFELVÉTELI FORMÁTUM (XAVC S-I 4K)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10 bites) (kb.): 59,94p (600 Mbps), 50p (500 Mbps), 29,97p (300 Mbps), 25p (250 Mbps), 23,98p (240 Mbps)

  FILMFELVÉTELI FORMÁTUM (XAVC S-I HD)

  1920 x 1080 (4:2:2, 10 bites) (kb.): 59,94p (222 Mbps), 50p (185 Mbps), 29,97p (111 Mbps), 25p (93 Mbps), 23,98p (89 Mbps)
  Videó maximális hossza
  95 perc (LCD-monitor) (CIPA-szabvány)
  Memóriabővítés jellege
  SD (UHS-I/II kompatibils)
  Wifi
  beépített (IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2.4 GHz band/5 GHz band))
  Bluetooth
  4.2
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  micro HDMI (Type D)
  HDMI típus
  micro HDMI
  Külső mikrofon csatlakozó
  Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
  3,5 mm Jack
  Sztereó minitűs dugasz (3,5 mm-es átmérő)
  Akkumulátor
  1 x NP-FZ100 akkumulátor
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  570 felvétel (LCD monitor) (CIPA szabvány)
  Töltő/Adapter
  USB töltés
  Doboz tartalma
  Fényképezőgép
  Újratölthető akkumulátor NP-FZ100
  Vállszíj
  Szélfogó
  Szélfogó adapter
  Vázsapka
  Kiegészítő vakupapucs fedél
  Bejelentés dátuma
  2023. március 29.
  Cikkszám
  ZVE1BDI
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár