• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Objektív
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Sony ajánlatok

  220volt
  220volt
  2023.04.21 16:00
  Sony ajánlatok

  Kigyűjtöttük Neked a Sony legjobb fotós és vlogger eszközeit! Légy akár tartalomkészítő, akár kreatív fotográfus, itt biztosan megtalálod a hozzád illő Sony terméket!

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  Válaszd ki a számodra megfelelő promóciós Sony fényképezőgépet, legyen szó akár vlogolásról, portré-, természet-, esküvő- vagy makrofotózásról! A Sony januári ajánlatok kínálatába mindezeken túl számtalan objektív is került.

  A Sony hosszú évtizedek óta tölti meg a világot érzelmekkel, a kreativitás és a technológia erejével. A páratlan fejlesztéseinek és innovációinak köszönhetően úttörő a jövőbe vezető úton.

  A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  Promóciós termékeink listáját az ajánlat időtartama alatt rendszeresen aktualizáljuk.

  35.000 Ft pénzvisszatérítés:

  • Új fényképezőgépedhez 35.000 Ft pénzvisszatérítéssel vásárolhatsz objektívet a Sony Welcome to Alpha promóció keretein belül. Élj a lehetőséggel!

  A promóció időtartama:

  • 2024. február 01 - 29., vagy a készlet erejéig.     Promóciós fényképezőgépek:

  Promóciós objektívek:

  Promóciós kamerák:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár