Weber Original Kettle E-4710 faszenes grill (fekete)

Vissza a kerti grillek kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
59 990 Ft
47 236 Ft + áfa

  • 1 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Weber képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Beépített hőmérő
  • 47 cm átmérőjű grillrács

A lecsukott tető grillezésnél nem csak a szél és idő ellen véd, hanem lehetővé teszi a Weber által kifejlesztett új grillmódszerek használatát is mint a direkt és indirekt módszerek. A csukott tetőnek köszönhetően a hő egyenletesen cirkulál, és ezáltal határtalan lehetőségeket kínál. A csukott tető minden grillezési módszernél csökkenti a nem kívánatos lángképződést és garantálja az egészséges grillételek elkészítését - a konvencionális grillekkel ellentétben.

Direkt grillezés faszenes grillel

Egy adag brikettet helyezzen el a faszénrácson, tegye rá a grillre a fedőt, és melegítse elő. Grillezze az ételt kb. 280-290 °C hőmérsékleten a grillrácson, és az elkészítési folyamat felénél egyszer fordítsa meg. Ügyeljünk rá, hogy a faszén (vagy a brikett) és a grillrács között elegendő hely maradjon, hogy az étel ne égjen meg sütés közben.

Előnyök a direkt grillezésnél

A csukott fedélnek köszönhetően a hő visszareflektál az ételre. Ez megrövidíti az elkészítési időt, és az étel szaftosabb, ízletesebb marad. A lecsukott fedél miatt kevesebb oxigén jut a grillbe. Ezáltal a lecsöppenő zsíradék nem tud begyulladni és fellobbanni. Ezáltal csökkenek az egészségre ártalmas égett részek.

Indirekt grillezés faszénnel

A faszenet vagy brikettet rendezze az oldalakra faszéntartó vagy faszénkosár segítségével. Állítson alu csepegtetőtálcát a faszénrács közepére, esetleg tegyen egy kis vízet is a csepegtető tálcába. Csukja le a tetőt és melegítse elő a grillt. A grillrács közepén - a csepegtető tálca felett - grillezze az ételt kb. 180-200 C fokon csukott tető alatt.

Az indirekt grillezés előnyei

A meleg folyamatosan cirkulál az étel körül, mint egy sütőben. Az étel forgatása szükségtelenné válik. Egy esetleges lángképződés esetén is maximum füstképződés keletkezik. Ezzel a módszerrel a zsír megégése hatásosan elkerülhető, mert a lecsepegő zsír nem a parázsra/lángokba csöppen, hanem a csepegtető tálcába.

Egy legenda Önnek: Az Original Kettle a tradícionális Weber sziluettel.

Optimális kezelhetőség, biztonság és tartósság, melyhez segít az integrált hőmérő és a One-Touch System.

A termék tulajdonságai:

GyártóWeber
Cikkszám13101004
SzínFekete
LeírásAz új Original Kettle E-4710 faszenes grillsütő az 1952-es design alapján készült, de új jellemzőkkel.
-Porcelán-zománc bevonatú égéstér és fedél
47 cm-es krómozott grillrács
Fedélbe beépített hőmérő és aluminíum fedélszellőző hőálló műanyag fogantyúval
2 db hővédős fogantyú
A mélyebb hamutartó és a szellőzőretesz rozsdamentes alumíniumból készült
Faszén tartó
Brikett adagoló
Időjárás álló kerék és magasabb lábak a kényelmesebb grillezés érdekében
Nemesacél One Touch tisztítórendszer, a hamu egyszerű eltávolításához és a hőmérséklet szabályozásához
Tulajdonságok
Átmérő47 cm
HőforrásFaszén
Méret97 x 60 x 57 cm
Súly13 kg

Ár

59 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor