Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500 menetrögzítő kamera

Vissza a menetrögzítő kamerák kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

25 990 Ft
20 465 Ft + áfa
 • 1 év garancia

 • f/1.8 fényerejű lencse
 • MicroSD kártyás memóriabővítés
 • Beépített WiFi
 • 500mAh akkumulátor kapacitás

70mai Dash Cam Pro Plus menetrögzítő kamera

70mai Dash Cam Pro Plus A500

A megbízható tanúd az úton

 • 2.7K HD felbontás HDR technológiával
 • Beépített GPS
 • Time-Lapse felvételkészítés
 • ADAS és Parkolóőr funkciók
 • Alkalmazás-kapcsolódás
 • Szuper minőségű éjszakai felvétel

  A 3D digitális zajcsökkentés (3D Digital Noise Reduction - DNR) és magas dinamikatartomány (High Dinamic Range - HDR) szignifikánsan növeli a kép tisztaságát a képzaj csökkentésével és a fényerő optimalizálásával alacsony megvilágítási viszonyok között.

  5 megapixeles Sony szenzor és kétmagos HiSilicon processzor

  A magas érzékenységű Sony IMX335 szenzor került beépítésre, amely a kiemelkedő képességű HiSilicon Hi3556 V200 chipsettel nagy teljesítményű és alacsony energiaigényű képfeldolgozást és magas képminőséget biztosít.

  Az ADAS vezetéstámogató rendszer

  Az ADAS (Advanced Driving-Assistance System - továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszer) érzékeli a környezeti tényezőket és hangjelzésekkel figyelmeztet biztonsági problémákra. A sávelhagyás figyelmeztető rendszer jelez, amikor az autó elkezd elsodródni a saját sávjáról, figyelve a sávjelzéseket az úton. Az első ütközésre figyelmeztető rendszer képes felismerni és követni a kamera látóterében lévő és előtte haladó járműveket, kiszámolni a sebességüket és az autós és a többi autó közötti helyet, hogy megakadályozza az ütközéseket vezetés közben.

  24 órás parkolás felügyelet

  Vigyázz az autódra akkor is, ha nem vagy ott. A beépített gyorsulás-érzékelő (G-szenzor) automatikusan érzékeli a hirtelen rázkódást vagy ütközést, majd a kamera elkezdi a felvételt, így bármilyen eseményt rögzíthetsz parkoláskor. Beszálláskor értesítést kapsz, hogy ellenőrizd a felvételeket az 70mai alkalmazásban, ha esemény történik.

  • Javasoljuk 70mai Hardwire Kit beszerelését ehhez a funkcióhoz (a termék külön kapható)

  Beépített GPS

  A beépített GPS-szel rendelkező menetrögzítő kamera adatfeldolgozása még hatékonyabb és gyorsabb. Egy pontos útvonal-rögzítőként működik, amelyet megtekinthetsz a 70mai mobil alkalmazásban. Az elmentésre kerülő adatok tartalmazzák: futásteljesítmény, tartomány, átlagsebesség, maximális sebesség, időtartam, stb. Nagyszerű hosszú utakra, hogy meghatározhasd az esetlegesen bekövetkező baleset pontos helyét.

  Alkalmazás-vezérlés

  Csatlakoztasd a kamerát a 70mai alkalmazáshoz WiFi-n keresztül, így irányítani tudod a kamerát az okostelefonoddal, beállíthatod azt és letöltheted a felvételeket. A 70mai app támogatja mind az Android, mind az iOS használókat. A sürgősségi felvételeket is lezárhatod a felülírás elkerülése érdekében.

  Time-Lapse felvételkészítés

  Támogatja a hosszabb időtartamú folyamatos felvétel készítését parkolási üzemmódban. A kamera másodpercenként egy képek készít, majd összefűzi egy videóvá, így több órányi esemény pillanatok alatt visszanézhető, amely helyet spórol a memóriakártyán. Amikor a kamera elmozdulást észlel, automatikusan sürgősségi videó módba kapcsol.

  • Csak a FullHD mód támogatott és szükséges a 70mai Hardwire Kit használata, amely külön megvásárolható.

  Time-Lapse felvételkészítés

  70mai alkalmazás

  Az alkalmazás boltból letölthető app Android és iOS rendszerre elérhető

  3 perces beszerelés

  A beszerelés teljesen egyszerű, mert nem igényel speciális kábelezést. Az A500 percek alatt telepíthető. Egyszerűen tapaszd fel a szélvédőre, és csatlakoztasd az USB kábelt és a mellékelt töltőt az autós 12V-os szivargyújtó csatlakozójába. Töltsd le a 70mai alkalmazást és csatlakozz a kamerához a beépített WiFi-n keresztül. Most már az autódat egy éber őr vigyázza 24/7!

  Rejtett dizájn és diszkrét beszerelés

  A Dash Cam Pro Plus arra lett tervezve, hogy minden autóbelsőhöz tökéletesen illeszkedjen, és ne hozzon létre újabb holt teret - visszapillantó tükör mögé telepíthető

  Automatikus idő szinkron

  A GPS jel érzékelése után az A500 automatikusan szinkronizálja a pontos időt és az időzónát.

  Hurok-felvétel

  Az A500 hurok-felvételi technológiát használ, hogy folyamatosan felülírja a régebbi felvételeket, tehát nem kell új kártya, ha a jelenlegi megtelt. Ellenőrizheted és letöltheted az elkészült felvételeket a 70mai alkalmazásban.

  Magas dinamikatartomány

  A HDR technológia az expozícióját tudja állítani, így lehetővé téve a kamerának jobb részletességet és több fényt feldolgozni a szenzoron és egy még szebb kép produkálását.

  Párátlanítás

  A páramentesítési algoritmus hatékonyan csökkenti a kép torzítását és tiszta képet ad füstben vagy zavaros légköri viszonyok között autózva.

  A doboz tartalma:

  Megjegyzés:

  A memóriakártya nem a csomag része, külön vásárolható meg.

  A készülék üzemszerű működéséhez feltétlenül szükséges egy microSD memóriakártya

  A memóriakártya minimális kapacitása 32 GB és minimum U1 (UHS-1) vagy magasabb osztályba kell, hogy tartozzon.

  A memóriakártyában található flash memória egy bizonyos mennyiségű írási/olvasási ciklus után megsérülhet vagy olvashatatlanná válhat.

  Ez normális jelenség, a flash memória „elhasználódása”, nem az A500 kamera hibája. Ilyenkor új memóriakártya alkalmazása válik szükségessé.

  Beépítési javaslat:

  A termék tulajdonságai:

  Általános
  GyártóXiaomi
  MegnevezésAutós kamera
  Jellemzőkcikkszám: XM70MAIPPA500
  Time-Lapse rögzítési mód
  70mai applikációval vezérelhető
  Processzor: Hi3556 V200
  Parkolás mód
  3D DNR zajcsökkentés
  HDR rögzítési mód
  Kamera optika
  Lencse2G4P
  Fényerőf / 1.8
  Látószög A140°
  Video
  Video felbontás 2K2592 x 1944 (30 kép / mp)
  ÉrzékelőSony IMX335
  LCD
  Méret2" LCD
  Tárolás
  Memóriabővítés jellegemicroSDHC/microSDXC (128 GB-ig)
  Csatlakozás
  WiFivan
  GPSigen
  Tápellátás
  Akkumulátor kapacitás500 mAh

  Ár

  25 990 Ft

  Feliratkozás hírlevélre


  A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
  © 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor