Xiaomi Mi Air Purifier Filter (Antibacterial) szűrő

Vissza a légtisztító kiegészítők kategóriába
11 990 Ft
9 441 Ft + áfa
 • Budapesti kiszállítás még ma!
  Rendelje meg ezt a terméket 15:00-ig és válassza a Kiszállítás a mai napon Budapest területére opciót!
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: Raktáron
 • Szeged: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Aktív szénszűrős

TULAJDONSÁGOK

 • 99%-os antibakteriális hatékonyság
 • PM2.5 részecskék és formaldehidek szűrése
 • Minőségi kókusz aktív szén betét és antibakteriális bevonat
 • Könnyen cserélhető, javasolt 3-6 hónapos csereperiódus
 • Kompatibilis minden Mi Air Purifier légtisztítóval (2, 2S, Pro)
 • 99+% antibakteriális szűrés, PM2.5 és egyéb finom részecskék szűrése. Az aktív szén hatékonyan semlegesíti a formaldehideket. A speciális, antibakteriális bevonat a szűrőn nagy hatékonyságú szűrést eredményez és megöli a levegőben keringő baktériumokat. Ez a szűrő ezen kívül a poratkákat is hatékonyan szűri. Kompatibilis a Mi Air Purifier 2 / 2S / Pro termékekkel

  A láthatatlan baktériumok veszélyesek az egészségre beltéren is. A Mi Antibakteriális Szűrő hatékonyan kiszűri a port, a PM2.5 részecskéket és a formaldehideket a levegőből. A beltérben elszaporodó baktériumok fertőzéseket és allergiát okozhat, főleg gyermekek és időskorúak esetén. A nem tiszta levegő rejtett egészségügyi problémákat okozhat, amely az avatatlan szem számára láthatatlan.

  A baktériumokat nem elég megállítani, semlegesíteni is kell őket

  A Xiaomi Air Purifier antibakteriális szűrő nagy hatékonyságú anyagot használ a baktériumok, a penészgombák és az atkák ellen. De a megállítás csak az első lépés az antibakteriális borításban. Az antibakteriális részecskék blokkolják a baktériumok tápellátását, így először a baktérium elveszti az aktivitását, majd végső soron bekövetkezik a halála.

  1. lépés: hatékonyan blokkolja a baktériumokat és az organikus fém ionok behatolnak a baktériumba.

  2. lépés: az ionok megváltoztatják a baktérium tápellátási útvonalát és inaktiválja

  3. lépés: a baktérium halála, az ionok kilépnek a baktérium sejtjéből

  Négy rétegű szűrés

  Nagyméretű részecskék elsődleges szűrése, polyester anyag, olaj-, hajtás-, vegyi anyag-, zsírálló kialakítás. A szűrő hosszú élettartamát garantálja ez a szűrő réteg.

  Antibakteriális bevonat, organikus fém ionokat tartalmaz, amely semlegesíti a baktériumokat, és nem engedi elszaporodni őket.

  A PM2.5 szűrő a mikron méretű részecskéket is képes megszűrni. A továbbfejlesztett hordozóréteg és a szűrőháló erős nyomás alatt lett összepréselve, így az gyors levegőáramlást tesz lehetővé.

  PM2.5

  PM0.3

  Pollen

  A magas minőségű aktív szénszűrő különleges felülettel, erős felületi elnyeléssel rendelkezik. A légtisztító elnyelési és légtisztítási hatását nagyban javítja.

  Vegyi anyagok szűrése

 • Formaldehid HCHO , TVOC
 • Radon Rn ,NH3 ammónia
 • Mellékhelyiségi szennyező anyagok

 • 3-metil-indol C9H9N, Indol C8H7N
 • NH3 ammónia, Hidrogén-szulfid H2S
 • Háztartási hulladék

 • Ethan C2H6 , Metántiol CH4S
 • Trimetilamin C3H9N , Hidrogén-szulfid H2S
 • A termék tulajdonságai:

  GyártóXiaomi
  Színlila
  Jellemzőkintelligens légtisztító szűrő antibakteriális verzió
  -sűrű H11-fokozatú HEPA szűrő és a PM99 0.25% -áig

  A Mi légtisztító ultra-sűrű Toray PP és PET HEPA szűrőt használ PM2.5, pollen és egyéb belélegezhető részecskék csapdájához, lehetővé téve a tisztán levegő átjutását. hatékonyan kiszűrve az 99.% PM2.5 részecskéket.

  360 ° szűrés, 4 réteg nagy hatékonyságú tisztítás

  Az 4 rétegek nagy hatékonyságú szűrés és tisztítás (primer szűrő, antimikrobiális bevonat, EPA szűrő és kiváló minőségű aktív szén) A hengeres alak nagyméretű lebegő részecskék és káros anyagok 360 ° szűrését biztosítja.

  Elsődleges szűrő

  Nagy hajlítószilárdsággal rendelkezik és ellenáll a hajtogatásnak, zsírnak, zsíroknak, savaknak, lúgoknak és a legtöbb oldószernek. A hengeres forma 360 ° porszűrést biztosít a por, a haj és más nagyobb lebegő részecskék szűrésére.

  Antimikrobiális bevonat

  antibakteriális szerves fém-sókat tartalmaz, amelyek elpusztíthatják a bakteriális sejtek transzportját. Segít megállítani a kórokozók terjedését, amelyek betegséget okozhatnak, ami különösen fontos a kórházi környezetben, ahol sok ember már gyengült immunrendszert.

  HEPA szűrő

  A HEPA (nagy hatékonyságú részecske-megakadályozás) gyakran használják a kórházakban és a laboratóriumokban a mikron méretű részecskék kiszűrésére. Mi légtisztító szűrő ultra-sűrű Toray PP-t használ PM2.5, PM0.3, pollen és egyéb belélegezhető részecskék csapdájához.

  Minőségi kókuszdió aktív szén

  Az aktivált szén elnyeli azokat a káros gázokat, amelyeket a HEPA nem tud szűrni. Mi légtisztító kókusz aktív szén a leghatékonyabb a maga nemében. Egy anti-formaldehid-formulával kombinálva hatékonyan felszívja a káros vegyi anyagokat, például a formaldehidet, a benzolt és az ammóniát, valamint szagokat és füstöt.

  Felszívja a szagokat és a káros anyagokat

  A háztartási felújítások és egyéb tevékenységek olyan anyagokat bocsátanak ki, mint a formaldehid, a benzol és a TVOC, amelyek nagy sűrűség esetén kárt okozhatnak. A Mi Légtisztító kókusz aktivált szénszűrője több száz káros anyagot képes felszívni ezekben a helyzetekben, tisztán tartja otthonát és a családot.

  Valós idejű használatfigyelés

  Minden szűrő idővel elveszti hatásosságát, és azonnal cserélni kell. Az időben nem helyettesített szűrők nem képesek blokkolni a káros anyagokat, vagy másodlagos szennyeződést okozhatnak. Ellentétben azzal, amit mások hirdethetnek, a régi szűrők vízzel vagy porszívóval való tisztítása nem garantálja, hogy a szűrő visszanyeri hatékonyságát. Javasoljuk, hogy a használattól függően legalább félévente vagy kevesebbször cseréljen szűrőket. A Mi Home alkalmazás segítségével figyelheti a szűrő élettartamát, és értesítést kaphat, amikor a szűrő cserére szorul.
  Aktív szénszűrőigen
  Hepa szűrőIgen

  Ár

  11 990 Ft

  Utoljára megtekintett termékek

  Feliratkozás hírlevélre


  A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
  © 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor