Nikon AF-S 18-105mm f/3.5-5.6 G ED DX VR

Vissza a objektívek nikon vázra kategóriába
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
94 890 Ft
74 717 Ft + áfa

  • 1 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Nikon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Tartozék napellenző
  • 89 mm-es hosszúság
  • Képstabilizátoros

Vásárlóink véleménye a termékről:

10 / 1010 / 10 - A termék vásárlója

Az új fényképezőgépemhez (Nikon D3200) volt szükségem egy alapobjektívnél nagyobb zoomtartományú objektívre, ezért választottam ezt a több célra alkalmas objektívet. A Nikonhoz ez az objektív felelt meg. Tökéletesen megfelelő, számomra teljes értékű objektívet sikerült választanom. Az ár-érték arány számomra teljesen elfogadható.

Pozitívumok:
A Nikon D 3200-as DSLR fényképezőgéphez a Nikon AF-S DX 18-105 f/3. 5-5. 6G ED VR objektív az épületen belüli és kívüli, portré és kisebb tájkép készítéséig nagyon sokféle spektrumban használható ez az objektív.

Negatívumok:
Számomra egyenlőre nem mutatkozott hátránya semmilyen téren!

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

18%
Nikon AF-S 50mm f/1.8G terméket vásárolja meg
74 890 Ft - Raktáron!
15%
Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G terméket vásárolja meg
59 890 Ft - Raktáron!
9%
Lenspen NLP-1 Original lencsetisztító terméket vásárolja meg
4 190 Ft - Raktáron!

Kisméretű, kedvező árú és nagy teljesítményű zoom objektív.

Kiváló minőségű optikáját a Nikon DX-formátumú digitális SLR fényképezőgépekkel való használatra tervezték, 5,8x-es zoomja számos fényképezési helyzetben, sokoldalúan alkalmazható.

Az objektív a Nikon rázkódáscsökkentő rendszerével (VR) és az exkluzív Silent Wave motorral van felszerelve. Kitűnő teljesíményt nyújt gyenge fényben is, stabil képet előállítva mind az érzékelőn, mind a keresőben, az automatikus élességállítás pedig halk és gyors.

Nagy teljesítményű, DX-formátumú, 5,8x-es zoom objektív 18-105 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (35 mm-es és Nikon FX-formátumban kifejezve: 27-157,5 mm).

A nagy látószögtől a telefotó pozícióig terjedő zoomtartomány - a portréktól a beltéri és épületfotókon át a tájképekig minden célra tökéletes.

VR (Vibration Reduction) Rázkódáscsökkentés rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé, használatával akár 3,5* lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet.

SWM (Silent Wave Motor) Ultrahangos élességállítás, a gyors és halk automatikus élességállításhoz.

ED (Extra Low Dispersion) Alacsony színszórású lencsetagot tartalmaz

AS (Aspherical Lens) Aszférikus lencsetag, (ez és az ED) nagy felbontást és kontrasztot biztosítanak, egyúttal minimálisra csökkentik a szférikus torzítást, az asztigmatizmust és a torzítás egyéb formáit.

IF (Internal Focus) Belső élességállítású objektív. Fókuszáláskor nem az objektív front-lencséje mozog, hanem egy belső lencse(csoport), így nem változik az objektív hossza és nem forog az eleje.

A termék tulajdonságai:

GyártóNikon
Fő paraméterek
Fényerőf/3.5-5.6
Zoom tartomány18-105mm zoom
KépstabilizátorVan
Szűrőméret67 mm
BajonettNikon F
Kompatibilis vázakNikon APS-C (DX)
Fizikai paraméterek
Átmérő76mm
Hossz89 mm
Súly420g
Felépítés11 csoport / 15 lencsetag
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0.45 m
Maximum nagyítás0,2x
Képszög76-15.3°
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésSilent Wave Motor
Gyári napellenzőHB-32 (tartozék)
Doboz tartalmaHB-32 napellenző
CL-1018 objektívtok
LC-67 objektívsapka
LF-1 objektívsapka
Hivatalos oldalhttp://www.nikon.hu/hu_HU/product/nikkor-lenses/auto-focus-lenses/dx/zoom/af-s-dx-nikkor-18-105mm-f-3-5-5-6g-ed-vr

Ár

94 890 Ft

A termék vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor