Sony fotós napokSony fotós napok rendkívüli kedvezményekkel

Fedezd fel a vizuális kifejezés világát a Sony segítségével. Ne maradj le a fergeteges Sony fotós napokról szeptemberben sem. Négy teljes napon át akár 15-20%-os kedvezményekkel vásárolhatod meg a gyártó promóciós fényképezőgépeit, objektívjeit és videokameráit.

Fontos tudnivaló:

  • az akció más promóciókkal nem összevonható és csak a készlet erejéig érvényes.

Az akció időtartama:

  • 2020. szeptember 10 - 13., illetve a készlet erejéig.


Akciós Sony Full Frame MILC fényképezőgépek:

Akciós Sony APS-C MILC fényképezőgépek:

Ízelítő az akciós Sony E bajonettes Full Frame objektívekből:

Akciós Sony E bajonettes APSC objektívek:

Akciós Sony RX kompakt fényképezőgépek:

Akciós Sony nem RX kompakt fényképezőgépek:

Akciós Sony 4K videokamera:

Akciós Sony 2K videokamera:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor