• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    A Panasonic ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    220volt
    220volt
    2023.06.22 10:23
    A Panasonic ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    Ahogy a legtöbb gyártó, úgy a Panasonic is biztosít a felhasználóinak olyan ingyenes szoftvereket, amelyekkel egyszerűsíthetők vagy éppen gyorsíthatók a munkafolyamatok.

    LUMIX Sync App

    A LUMIX Sync egy Android/iOS-eszközökhöz készült alkalmazás, amely a Panasonic digitális fényképezőgépeit vezeték nélküli vezérléssel működteti. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a fényképezőgép távoli felvételét, valamint a fényképezőgépben tárolt képek megtekintését/mentését okostelefonra.

    Letöltöm! 

    PHOTOfunSTUDIO

    A PHOTOfunSTUDIO okosan rendezi el a fotókat és a videókat praktikus mappákba, amelyek automatikusan létrejönnek, amikor feltöltöd őket a fényképezőgépről a számítógépre.

    Letöltöm!

    LUMIX HLG Photo

    A LUMIX HLG Photo a következő két beépülő szoftver együttes neve. A LUMIX HLG fotóbővítmény egy beépülő szoftver a PC-n történő megjelenítéshez. A LUMIX HLG Photo az Adobe Photoshophoz készült, ez a szoftver az Adobe Photoshop CC beépülő szoftvere.

    Letöltöm!

     

    Lumix Webcam Software

    A Panasonic kiadta a LUMIX webkamera szoftvert (Béta) Windows/Mac rendszerhez, amely lehetővé teszi a megfelelő LUMIX kamera webkameraként való használatát, például élő közvetítés vagy videokonferencia céljából. Könnyen táplálható a kameranézet USB-kapcsolaton keresztül, optimális kimeneti felbontásban (1280x960 vagy 1280x720), az élő közvetítés vagy videokonferencia alkalmazásának megfelelően.

    Letöltöm!


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

    Ebben a cikksorozatban gyártónként gyűjtöttem össze a jelenlegi legjobb Micro 4/3-os (Micro Four Thirds) objektíveket, beleértve a fixet, a variót, az ultraszéles látószöget és a szuper telefotót is a 220volt kínálatából.

    Segítünk dönteni! Röviden összefoglaljuk a Lumix S5 II és S5 IIx csúcskategóriás MILC fényképezőgépek különbségeit.

    Néhány évvel ezelőtt a vásárlók többsége óckodott ettől, vagy nem volt vele tisztában, miért is fontos időnként updatelni a vázunkat.

    A kompozíció mellett a megfelelő expozíciós értékek kiválasztása is elengedhetetlen a látványos fényképek elkészítéséhez. Ennek eléréséhez meg kell érteni a fénymérés működését és a fényképezőgép beállításainak vezérlését.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár