LEGO City Erdőtűz (60247)

Vissza a lego city kategóriába
2 390 Ft
1 882 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Jaj ne... tűz ütött ki az erdőben! Ez a LEGO City tűzoltóságának való munka! Segíts a LEGO City TV hősének, Clemmonsnak bepattanni a szélsebes, sürgősségi homokfutójába, hogy a helyszínre siessen! Jaj! A vadvilág veszélyben van! Indítsd be a nagy teljesítményű vízágyút, hogy eloltsd a lángokat, majd mentsd meg azt az álmos baglyot a fa tetejéről! Hú! Egy újabb akciódús nap a hősies LEGO City tűzoltói számára!

Bagolymentő tűzoltó akció játékkészlet gyermekeknek!

Vezesd be a kis tűzoltókat LEGO City izgalmaiba ezzel a szórakoztató erdőtűz építőkészlettel - olyan gyermekeknek, akik imádják az akció- és kalandjátékokat.

Ezzel a LEGO City Erdőtűz (60247) játékkészlettel a fiatalokból hősies tűzoltók válhatnak.

A készlet tartalmaz egy klassz tűzoltó homokfutót, benne egy minifigurának kialakított vezetőfülkével és játék vízágyú tűzoltó készülékkel, emellett vár rád egy lángoló fa és egy álmos bagoly az ágain. És a LEGO City TV hősével, Clemmonsszal a helyszínen, ez a készlet igazán feltüzeli a gyermekek képzeletét!

Szórakoztató tűzoltó játékkészlet gyermekeknek

Ez a játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat. A könnyen érthető építési útmutatóval még a kis LEGO építők is átélhetik a magával ragadó és önálló építési és játékélményt.

Klassz tűzoltós játékok gyermekeknek

A LEGO City tűzoltósági készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban és az akciódús helyzetekben, melyek valószerű helyzetekre épülnek. A funkciókkal teli épületek, a valósághű járművek és a szórakoztató szereplők széles választékával a gyermekek egy olyan világba csöppennek, ahol igazán kivirágozhat kreativitásuk és képzelőerejük.

 • Ez az erdőtűz játék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket LEGO City izgalmas világába. Tökéletes az 5 és 8 év közötti gyermekek számára, hiszen úgy tervezték, hogy végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspiráljon.

 • Mit rejt a doboz? Ez a (60247) játékkészlet tartalmaz egy klassz homokfutót vízágyúval és egy tűzoltó sofőrnek kialakított hellyel ellátva, egy játék fát lángokkal és egy álmos bagoly figurát. Rengeteg lehetőséget nyújt a fantáziadús játékhoz. Ez a készlet más LEGO játékkészletekkel is kompatibilis.

 • Klassz játékokat keresel az 5 és 8 év közötti gyermekek számára? Ez a tűzoltó játékkészlet nagyszerű kis ajándék a LEGO City rajongói és olyan gyermekek számára, akik imádják az akciódús szerepjátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.

 • A tűzoltó homokfutó megépítve több mint 4 cm magas, 12 cm hosszú és 5 cm széles, míg a fa több mint 3 cm magas, 6 cm széles és 5 cm mély. Nincs szükség elemekre! Ezt a klassz játékot a gyermekek képzelete hajtja - így a tűzoltó játék azonnal elkezdődhet.

 • Ezzel a LEGO City építőjátékkal egyszerű kezdet vár rád. A dobozban megtalálod a könnyen érthető építési útmutatót - szóval egyszerűen csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!

 • A LEGO City tűzoltósági készletek színes épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek végtelen kalandokban vesznek részt olyan helyszíneken, melyek a valódi életre épültek.

 • A LEGO City építőjáték készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva az építőjátékok folyamatosságát, és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.

 • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO City építőkockákat, így biztosítva, hogy minden játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

LEGO City Erdőtűz (60247) tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaCity Fire
Ajánlott korosztály5+
Elemszám84
Figurák száma1
LeírásEzzel a LEGO City Erdőtűz (60247) játékkészlettel a fiatalokból hősies tűzoltók válhatnak. A készlet tartalmaz egy klassz tűzoltó homokfutót, benne egy minifigurának kialakított vezetőfülkével és játék vízágyú tűzoltó készülékkel, emellett vár rád egy lángoló fa és egy álmos bagoly az ágain. És a LEGO City TV hősével, Clemmonsszal a helyszínen, ez a készlet igazán feltüzeli a gyermekek képzeletét! Szórakoztató tűzoltó játékkészlet gyermekeknek Ez a játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat. A könnyen érthető építési útmutatóval még a kis LEGO építők is átélhetik a magával ragadó és önálló építési és játékélményt. Klassz tűzoltós játékok gyermekeknek A LEGO City tűzoltósági készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban és az akciódús helyzetekben, melyek valószerű helyzetekre épülnek. A funkciókkal teli épületek, a valósághű járművek és a szórakoztató szereplők széles választékával a gyermekek egy olyan világba csöppennek, ahol igazán kivirágozhat kreativitásuk és képzelőerejük.
- Ez az erdőtűz játék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket LEGO City izgalmas világába. Tökéletes az 5 és 8 év közötti gyermekek számára, hiszen úgy tervezték, hogy végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspiráljon.

Ár

2 390 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor