LEGO Classic Kreatív játékbőrönd (10713)

Vissza a lego classic kategóriába
5 790 Ft
4 559 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Élvezd, hogy rendben tarthatod a LEGO elemeidet ebben az okos és robusztus LEGO Classic Kreatív játékbőröndben! Nyisd ki a sárga bőröndöt és vedd elő az élénk színű elemeket, majd élvezd az aranyos teremtmények, klassz autók, barátságos házak és bármi más megépítését, amit csak el tudsz képzelni! Ha elkészültél, tetszés szerint helyezd el az építőelemeket a rekeszeikben, és már kész is vagy az indulásra!

Vidd magaddal a kreativitás világát a saját LEGO Kreatív játékbőröndödben!

Rendezd és vidd magaddal a LEGO elemeidet ebben a kényelmes LEGO Classic Kreatív játékbőröndben, amelyben színes, válogatott kockákat, szemeket, kerekeket és formákat találsz!

Alkoss, játssz, majd szépen pakolj be

ebbe az ügyes és kényelmes LEGO Classic Kreatív játékbőröndbe, amely válogatott, élénk színű LEGO építőelemeket tartalmaz, többek között kockákat, szemeket, kerekeket és különféle formákat, hogy mindenféle házakat, járműveket, teremtményeket és alkotásokat hozhass létre!

Nyisd ki a bőröndöt, hogy hozzáférhess a többféle rekeszhez,

kiválogathasd és tárolhasd a LEGO elemeket! A készletben egyszerű, életkorhoz illő építési útmutató is található, amely segít felfedezni gyermekednek saját kreatív építési képességeit.

 • Strapabíró sárga bőrönd praktikus rekeszekkel, mely válogatott, színes építőelemeket tartalmaz, többek között kockákat, formákat, kerekeket és szemeket.

 • Tökéletes kezdőkészlet a kis LEGO építők számára.

 • Ez a LEGO Classic építőkészlet végtelen kreativitásra ösztönöz.

 • A bőrönd méretei: több mint 26 cm magas, 28 cm széles és 6 cm mély.

 • Látogass el a LEGO.hu/classic oldalra, ahol további építési útmutatókat, szórakoztató videókat és inspiráló ötleteket találsz. Kérd meg szüleidet, mielőtt online csatlakoznál!

 • Hadd növekedjen a kreativitás a LEGO Classic készletekkel!

 • Ez az építőkocka készlet a 4-99 éves korosztálynak ajánlott.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
GyártóLEGO
TémaLEGO Classic
Ajánlott korosztály4+
Elemszám213
LeírásAlkoss, játssz, majd szépen pakolj be ebbe az ügyes és kényelmes LEGO Classic Kreatív játékbőröndbe, amely válogatott, élénk színű LEGO építőelemeket tartalmaz, többek között kockákat, szemeket, kerekeket és különféle formákat, hogy mindenféle házakat, járműveket, teremtményeket és alkotásokat hozhass létre! Nyisd ki a bőröndöt, hogy hozzáférhess a többféle rekeszhez, kiválogathasd és tárolhasd a LEGO elemeket! A készletben egyszerű, életkorhoz illő építési útmutató is található, amely segít felfedezni gyermekednek saját kreatív építési képességeit.
- Strapabíró sárga bőrönd praktikus rekeszekkel, mely válogatott, színes építőelemeket tartalmaz, többek között kockákat, formákat, kerekeket és szemeket.
- Tökéletes kezdőkészlet a kis LEGO építők számára.
- Ez a LEGO Classic építőkészlet végtelen kreativitásra ösztönöz.
- A bőrönd méretei: több mint 26 cm magas, 28 cm széles és 6 cm mély.
- Látogass el a LEGO.hu/classic oldalra, ahol további építési útmutatókat, szórakoztató videókat és inspiráló ötleteket találsz. Kérd meg szüleidet, mielőtt online csatlakoznál!
- Hadd növekedjen a kreativitás a LEGO Classic készletekkel!
- Ez az építőkocka készlet a 4-99 éves korosztálynak ajánlott.

Ár

5 790 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor