LEGO Classic Kreatív kék kockák (11006)

Vissza a lego classic kategóriába
1 490 Ft
1 173 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Inspiráld a gyermekeket az építésre, és az alkotásra a kék LEGO kockák izgalmas keverékével! Építs! 3 mókás játék vár arra, hogy összerakd őket: egy vizet köpő bálna, egy 4-kerekű vonat és egy állítható karú robot. Alkoss! A keverd össze a kockákat, és varázsold a kockákat egyedi alkotásokká. Használd a képzelőerőd! Bármi lehetséges, amikor az ötletek, a kalandok és a kitalált világok életre kelnek ezzel a sokoldalú LEGO készlettel.

Keltsd életre a gyermekek képzeletét ezzel a klasszikus építőjátékkal!

Vezesd be a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeket a kreatív építés világába 3 kék kockajátékkal - egy bálnával, egy vonattal és egy robottal -, melyeket végtelen, fantáziadús építési móka követ.

A gyermekeknek szánt kék LEGO kockák izgalmas válogatása

telis-tele van ötletekkel és inspirációval. Miközben a gyermekek építenek, játszanak, majd újra építenek valamit, fejlődik a kreativitásuk, emellett olyan fejlődési készségekre tehetnek szert, melyek kulcsfontosságúak.

Vágj bele a kreatív építésbe egy LEGO kezdőkészlettel!

A 4 éves vagy annál idősebb gyermekek örömmel fognak játszani a 3 egyszerűen megépíthető LEGO modellel. Az egyszerű útmutató és szórakoztató funkciók segítségével a fantáziadús játék azonnal kezdetét veheti. A készletben találsz egy kék bálnát nagy, kerek szemekkel és víztölcsérrel, egy játékvonatot forgó kerekekkel, valamint egy mini játék robotot mozgatható karokkal. A kreatív szórakozás tovább folytatódik, miközben a gyermekek összekeverik a kockákat, hogy átalakítsák modelljeiket - így a móka az egekbe szökik, mialatt megépítik saját végtelen, fantáziadús alkotásaikat.

Fejlesszétek a fontos készségeket a gyermekeknek szánt LEGO kockákkal!

A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során olyan készségeket fejlesztenek, melyek egy boldog és sikeres jövőt biztosítanak számukra.

 • Inspiráld a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeket az építésre, és az alkotásra a kék LEGO kockák izgalmas válogatásával! A 3 egyszerűen megépíthető modellel, illetve a végtelen, fantáziadús építési mókával teli, sokoldalú játékkal számtalan kreatív lehetőségben lehet részetek.

 • Ezt az 52 elemből álló készletet olyan mókás funkciókkal ellátott kék bálnává, vonattá vagy robottá varázsolhatjátok, melyek fantáziadús játékra inspirálnak. Miközben a gyermekek megépítik saját testreszabott alkotásaikat, olyan fontos készségeket is fejlesztenek, melyek egy életre szólnak.

 • A 3 játékkal rengeteg mókás építés és játék vár a gyermekekre, és ha egyszer belekezdenek a modellek átalakításába, hogy saját alkotásokat készítsenek - akkor nem létezik lehetetlen. A készletet más LEGO játékokkal is kombinálhatod, így még több mókában lesz részed.

 • Nagyszerű építőjáték kezdők számára és azoknak, akik bővíteni szeretnék LEGO kockagyűjteményüket. Ez a sokoldalú, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék fiúk és lányok számára egyaránt.

 • A LEGO Classic Kreatív kék kockák készlet alkalmas arra, hogy a szülők bárhová magukkal vigyék a kreatív szórakozást, ahová a gyermekek mennek. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több lehetőséget fedezz fel!

 • A gyermekek képzelete indítja be - így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek kritikus gondolkodását és problémamegoldó készségeit, emellett örömmel tölti el őket, hogy "teljesen egyedül" alkottak mókás dolgokat.

 • Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek megépíthetik és játszhatnak a kezdő modellekkel. És ha egyszer elkezdik, a kreatív szórakozás sosem ér véget.

 • Minden LEGO Classic készlet telis-tele van ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, fantáziadús játékra inspirál. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és intuitív.

 • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget - és ez már 1958 óta így van.

 • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaLEGO Classic
Ajánlott korosztály4+
Elemszám52
LeírásA gyermekeknek szánt kék LEGO kockák izgalmas válogatása telis-tele van ötletekkel és inspirációval. Miközben a gyermekek építenek, játszanak, majd újra építenek valamit, fejlődik a kreativitásuk, emellett olyan fejlődési készségekre tehetnek szert, melyek kulcsfontosságúak. Vágj bele a kreatív építésbe egy LEGO kezdőkészlettel! A 4 éves vagy annál idősebb gyermekek örömmel fognak játszani a 3 egyszerűen megépíthető LEGO modellel. Az egyszerű útmutató és szórakoztató funkciók segítségével a fantáziadús játék azonnal kezdetét veheti. A készletben találsz egy kék bálnát nagy, kerek szemekkel és víztölcsérrel, egy játékvonatot forgó kerekekkel, valamint egy mini játék robotot mozgatható karokkal. A kreatív szórakozás tovább folytatódik, miközben a gyermekek összekeverik a kockákat, hogy átalakítsák modelljeiket - így a móka az egekbe szökik, mialatt megépítik saját végtelen, fantáziadús alkotásaikat. Fejlesszék a fontos készségeket a gyermekeknek szánt LEGO kockákkal! A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során olyan készségeket fejlesztenek, melyek egy boldog és sikeres jövőt biztosítanak számukra.
- Inspiráld a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeket az építésre, és az alkotásra a kék LEGO kockák izgalmas válogatásával! A 3 egyszerűen megépíthető modellel, illetve a végtelen, fantáziadús építési mókával teli, sokoldalú játékkal számtalan kreatív lehetőségben lehet részetek.
- Ezt az 52 elemből álló készletet olyan mókás funkciókkal ellátott kék bálnává, vonattá vagy robottá varázsolhatjátok, melyek fantáziadús játékra inspirálnak. Miközben a gyermekek megépítik saját testreszabott alkotásaikat, olyan fontos készségeket is fejlesztenek, melyek egy életre szólnak.
- A 3 játékkal rengeteg mókás építés és játék vár a gyermekekre, és ha egyszer belekezdenek a modellek átalakításába, hogy saját alkotásokat készítsenek - akkor nem létezik lehetetlen. A készletet más LEGO játékokkal is kombinálhatod, így még több mókában lesz részed.
- Nagyszerű építőjáték kezdők számára és azoknak, akik bővíteni szeretnék LEGO kockagyűjteményüket. Ez a sokoldalú, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék fiúk és lányok számára egyaránt.
- A LEGO Classic Kreatív kék kockák készlet alkalmas arra, hogy a szülők bárhová magukkal vigyék a kreatív szórakozást, ahová a gyermekek mennek. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több lehetőséget fedezz fel!
- A gyermekek képzelete indítja be - így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek kritikus gondolkodását és problémamegoldó készségeit, emellett örömmel tölti el őket, hogy "teljesen egyedül" alkottak mókás dolgokat.
- Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek megépíthetik és játszhatnak a kezdő modellekkel. És ha egyszer elkezdik, a kreatív szórakozás sosem ér véget.
- Minden LEGO Classic készlet telis-tele van ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, fantáziadús játékra inspirál. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és intuitív.
- A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget - és ez már 1958 óta így van.
- Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

Ár

1 490 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor