LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388)

Vissza a lego harry potter kategóriába
22 990 Ft
18 102 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Látogass el Roxmorts-ba Harry Potter és Dean Thomas társaságában! Vásárolj nyelvbizsergető sav-a-júj cukrot Mrs. Belesh-től a Mézesfalásban, majd menj fel és segíts Mr. Belesh-nek cukrot készíteni. Szomjas vagy? Próbáld ki a vajsört a Három Seprűben, ahol McGalagony professzor Madame Rosmertával beszélget a tűz mellett. A készlet tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Ron Weasley minifigurát és 4 véletlenszerű varázslókártya csempét is!
 • Újdonság!

Eredeti, kiállítható Roxmorts másolat.

A Harry Potter rajongókra végtelen, varázslatos szerepjátékos kalandok várnak,
miközben felfedezik Roxmorts falu elbűvölő, kiállítható másolatát.

A LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388)

készlet a varázslatos filmekből ismert, imádott épületek másolatából áll. A gyermekek végtelen játéklehetőségeket fedezhetnek fel, emellett be is mutathatják a Harry Potter iránti szenvedélyüket, hogy mindenki megcsodálhassa a szettet.

Ikonikus építmények, telis-tele eredeti részletekkel

A hóval borított Roxmorts falu egy részletgazdag, kiállítható készlet, ami 6 minifigurát tartalmaz - Harry Pottert, Dean Thomas-t, McGalagony professzort, Madam Rosmertát, Mr. Belesh-t és Mrs. Belesh-t -, valamint rengeteg klassz részletet, bútort és kiegészítőt is, amelyek arra inspirálják a gyermekeket, hogy eljátsszák a filmjeleneteket, vagy saját kalandokat álmodjanak meg. A szett 2 szintjén megtalálod a Mézesfalás cukorkabolt és a Három Seprű kocsma megépíthető másolatait, amelyek elölről és hátulról is magával ragadó játéklehetőségeket nyújtanak.

A 3 kisebb, szabadtéri építmény

még több inspirációt kínál a fantáziadús játékhoz. A készlet emellett gyűjthető extrákat is tartalmaz: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Ron Weasley minifigurát és 4 véletlenszerű varázskártya csempét!

 • A LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388) készlet végtelen játéklehetőségeket nyújt, emellett a gyermekek varázslatos módon mutathatják be a Harry Potter iránti szenvedélyüket, hogy mindenki megcsodálhassa a szettet.

 • Tartalmazza Harry Potter, Dean Thomas, McGalagony professzor, Madam Rosmerta, Mr. Belesh és Mrs. Belesh LEGO minifiguráit, valamint rengeteg klassz részletet, bútort és kiegészítőt is.

 • A gyermekek meglátogathatják és felfedezhetik Roxmorts falu 2 legmesésebb épületét: a Mézesfalás cukorkaboltot és a Három Seprű kocsmát -, amelyek telis-tele vannak varázslatos szerepjátékos lehetőségekkel.

 • Ez a magával ragadó, kiállítható Harry Potter készlet bármelyik 8 éves vagy nagyobb boszorkányt vagy varázslót el fogja bűvölni.

 • A több mint 22 cm magas, 30 cm széles és 9 cm mély LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban készlet telis-tele van eredeti részletekkel.

 • A 3 kisebb épület még több inspirációt nyújt a fantáziadús játékhoz: egy utcai lámpa, egy hóval borított pad és egy 2 oldalú hirdetőtábla, a körözött Sirius Black plakátjával.

 • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Ron Weasley minifigurát, ami a LEGO Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben a gyermekek 4 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).

 • A LEGO Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.

 • A LEGO építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaHarry Potter TM
Ajánlott korosztály8+
Elemszám851

Ár

22 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor