LEGO Harry Potter Roxfort Klubszoba készlet (40419)

Vissza a lego harry potter kategóriába
5 990 Ft
4 717 Ft + áfa

  Elérhetőség:


  • Tedd bármelyik gyermek Harry Potter szerepjátékmókáját még varázslatosabbá a LEGO Harry Potter Roxfort Klubszoba készlettel (40419)! A Griffendél házban Harry Potter a varázspálcáját és a Tekergők térképét tartja magánál. A Mardekár házban Draco Malfoy egy varázspálcát és egy almát tart magánál. A Hugrabug házban Hannah Abbottnál egy varázspálcát és egy lámpást találsz. A Hollóhát házban Cho Chang egy varázspálcával és egy könyvvel rendelkezik - emellett egy könyvespolcot is találsz, amire rárakhatja a könyvét, miután elolvasta.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
TémaHarry Potter
Ajánlott korosztály6-99 éves korig
Elemszám53
Figurák száma4
Leírás- A készlet a Roxfort 4 diákjának minifiguráját tartalmazza, akik saját házaik egyenruháját viselik, emellett olyan kiegészítőkkel rendelkeznek, melyek bármelyik LEGO Harry Potter készletet nagyszerű játéklehetőségekkel bővítik.
- A Harry Potter minifiguránál egy varázspálcát és a Tekergők térképét; a Draco Malfoy minifiguránál egy varázspálcát és egy almát; a Hannah Abbott minifiguránál egy varázspálcát és egy lámpást; a Cho Chang minifiguránál pedig egy varázspálcát és egy könyvet találsz.
- A készlet továbbá tartalmaz egy megépíthető könyvespolcot is.
- Az 53 elemből álló, sokoldalú készlet remek választás a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.

Ár

5 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor