LEGO Harry Potter Roxfort Titkok Kamrája (76389)

Vissza a lego harry potter kategóriába
41 990 Ft
33 063 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Csatlakozz az akcióhoz a Roxfort 2 legismertebb helyiségében! A Titkok Kamrájában Harry Potter Tom Denemmel és a hatalmas Baziliskusszal harcol. A Nagyteremben a Teszlek Süveg és más varázslatos kiegészítők is készen állnak a használatra. Mindenhol izgalmak (és kelta tündérmanók!) várnak. Emellett különleges meglepetéseket is találsz: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Voldemort minifigurát és 6 véletlenszerű varázslókártya csempét.

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Itt volt a legolcsóbb és pikpak megkaptam.

Varázslatos akció a Titkok Kamrájában és a Nagyteremben.

A lenyűgöző LEGO Roxfort készlet tartalmazza a Titkok Kamráját és a Nagytermet,
amelyek végtelen lehetőségeket nyújtanak a fantáziadús játékhoz és installáláshoz.

A LEGO Harry Potter Roxfort Titkok Kamrája (76389)

játékkészlet egy lenyűgöző, gyűjthető játék, ami ideális a felfedező játékhoz és a kiállításhoz. Eredeti filmes részletek Ez a sokoldalú készlet tartalmazza a Harry Potter filmek jól ismert helyiségeit, elbűvölő részleteit és népszerű szereplőit.

A Nagyteremben találsz

2 hosszú asztalt, Dumbledore aranybagoly előadóját és olyan eredeti kiegészítőket, mint például a Teszlek Süveg. Akárcsak a filmekben, a Titkok Kamrájának egy ikonikus, kerek bejárata van, ahol egy nyitható szájú, nagy szobor áll, ami feltárja a folyosót, ahonnan a Baziliskus kígyó be tud menni a helyiségbe.

10 minifigura inspirál a fantáziadús játék- és installálási lehetőségekre:

Harry Potter, Ginny Weasly, Tom Denem, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood, Gilderoy Lockhart, Albus Dumbledore, Sinistra professzor és Félig Fej Nélküli Nick. Emellett gyűjthető meglepetések is várnak rád: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Voldemort minifigura és 6 varázslókártya csempe.

 • Ez a nagy, moduláris LEGO Harry Potter Roxfort Titkok Kamrája (76389) játékkészlet egy sokoldalú, kiemelkedő játék, ami a Harry Potter filmek minden rajongóját el fogja bűvölni.

 • 10 minifigurát tartalmaz: Harry Potter-t, Ginny Weasley-t, Tom Denemet, Colin Creevey-t, Justin Finch-Fletchley-t, Luna Lovegood-ot, Gilderoy Lockhartot, Albus Dumbledore-t, Sinistra professzort és Félig Fej Nélküli Nicket.

 • A részletgazdag helyiségek és a jól ismert minifigurák végtelen lehetőségeket nyújtanak a gyermekeknek, hogy eljátsszák kedvenc filmjeleneteiket, vagy új, saját történeteket alkossanak.

 • Ezt a varázslatos, moduláris rendszert a 9 éves vagy nagyobb gyermekek még tovább bővíthetik, hogy megalkossák a teljes Roxfort kastélyt.

 • A készlet több mint 40 cm magas, 40 cm széles és 11 cm mély, emellett könnyedén kombinálható más LEGO Harry Potter készletekkel is, hogy még több mókában legyen részed.

 • Félig Fej Nélküli Nick egy különleges, sötétben világító minifigura. A beállítható Baziliskusnak nyitható állkapcsa, egy 2 forgatható csuklóval kialakított fejrésze, valamint egy farka van, ami 3 átrendezhető részből áll.

 • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Voldemort minifigurát, ami a LEGO Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben a gyermekek 6 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).

 • A LEGO Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.

 • A LEGO építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaHarry Potter TM
Ajánlott korosztály9+
Elemszám1176
Figurák száma11
LeírásCsatlakozz a megmérettetéshez a Roxfort 2 leghíresebb helyiségében! A Titkok Kamrájában Harry Potter és segítői Tom Denemmel és az óriási kígyóval, Baziliskusszal küzdenek. A Nagyteremben a Teszlek Süveg és más varázslatos kiegészítők is készen állnak a használatra. Mindenhol izgalmak, látnivalók, felfedezésre váró részletek és röpködő tündérmanók várnak. Emellett különleges meglepetéseket is találsz: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Voldemort minifigurát és 6 véletlenszerű varázslókártya csempét.
A szett tartalma11 db minifigura (Harry Potter, Tom Denem, Colin Creevey, Ginny Weasly, Justin Finch-Fletchley,Albus Dumbledore, Luna Lovegood, Sinistra professzor, Félig Fej Nélküli Nick, Gilderoy Lockhart és egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Voldemort)
1 db moduláris, Roxfort Titkok Kamrája kastély részletgazdag helyiségekkel és bútorokkal
1 db Baziliszkusz óriáskígyó
Fáklya, repülő seprű, varázspálca, kelta tündérmanó, béka, bagoly, bögre, croissant, Pixie Puffs és Cheeri Owls gabonapelyhes doboz
És további kiegészítő elemek

Ár

41 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor