LEGO Looney Tunes Minifigura sorozat (71030)

Vissza a lego minifigures kategóriába
1 190 Ft
937 Ft + áfa

  Elérhetőség:


  • Elevenítsd fel kedvenc Looney Tunes szereplőidet ezzel a LEGO Minifigurák sorozattal! Kapcsolódj ki Tapsi Hapsival, Lola nyuszival, Dodó kacsával, Csőrikével, Szilveszterrel, Kengyelfutó gyalogkakukkal, Vilivel, a prérifarkassal, Cucu malaccal, Petúnia malaccal, Speedy Gonzalesszel, Tasmán ördöggel vagy Marvinnal, a marslakóval. Mindegyik részletes, limitált kiadású minifigurához egy vagy több kiegészítő tartozik. Vajon ki lesz a következő „titokzatos” csomagodban?
  • Minden titokcsomagban minifigurát találsz 1 vagy több kiegészítővel - jót játszhatsz vele vagy a gyűjteményed dísze lehet. Kit fedezel fel legközelebb?
  • Az ár 1 db titokzatos csomagra vonatkozik!
  • Egy kartonban 36 db figura található.

Vásárlóink véleménye a termékről:

1 / 51 / 5 - A termék vásárlója

Én értem, hogy ezeket a Lego figurákat úgy hirdetik, hogy szerencse kérdése, mi van a zacskóban, DE veszek 4 db zacskót és abban 3 AZONOS FIGURA van több mint 5 ezer Ft-ért! !! !! !? ?? ?? ?? ?

Pozitívumok:
A termékkel van gondom és nem a bolttal. A bolttal minden maximálisan rendben volt!

Negatívumok:
A játék maga

Szerezz örömet a meserajongóknak gyűjthető minifigurákkal!

Tápláld egy Looney Tunes rajongó nosztalgiáját ezekkel a klassz szereplőkkel! Mindegyik „titokzatos” csomagban
egy minifigura található 1 vagy több kiegészítővel.

A gyermekekre és a meserajongókra minden csomagban bolondos akciók és kedves emlékek várnak! Mindegyik LEGO Minifigurák Looney Tunes (71030) gyűjthető, „titokzatos” csomag tartalmaz 1-et a 12 klassz, limitált kiadású szereplő közül, akiket az eredeti Bolondos dallamok mesesorozatból ismerhetsz.

Lola nyuszi,
Marvin

Petúnia malac,
Cucu malac

Dodó kacsa,
Tapsi Hapsi

Klassz szereplők játékválogatása.

A fiatal és idősebb meserajongók egyaránt gyűjthetik, kiállíthatják vagy kibővíthetik meglévő készleteiket az eredeti Looney Tunes sorozatból ismert szereplők figuráival, köztük Tapsi Hapsival, Lola nyuszival, Dodó kacsával, Csőrikével, Szilveszterrel, Kengyelfutó gyalogkakukkal, Vilivel, a prérifarkassal, Cucu malaccal, Petúnia malaccal, Speedy Gonzalesszel, Tasmán ördöggel és Marvinnal, a marslakóval.

Vili a prérifarkas,
Kengyelfutó gyalogkakukk

Szilveszter,
Csőrike

Tasmán ördög,
Speedy Gonzales

  • Még több lenyűgöző szereplő! Gyűjtsd össze és elevenítsd fel, vagy indítsd be a végtelen játékot ezekkel a klassz LEGO Minifigurák Looney Tunes (71030) játékcsomagokkal. Mókás meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.

  • Mit rejt a csomag? 1-et a 12 egyedi, megépíthető szereplő közül, akiket felfedezhetsz, valamint 1 vagy több kiegészítőt is. Tökéletes kiegészítője bármelyik LEGO gyűjteménynek, ami új játékokra inspirál.

  • A LEGO Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket, és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.

  • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű minifigurák és kiegészítők klassz ajándékok vagy hétköznapi meglepetések, amelyek extra akcióval turbózzák fel a meglévő készleteket.

  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaLEGO Minifigures
Ajánlott korosztály5+

Ár

1 190 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor