LEGO Minifigurák Marvel Studios (71031)

Vissza a lego minifigures kategóriába
Eredeti ár:1 290 Ft
Akciós ár:990 Ft
Csak a készlet erejéig!

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Nyomott mintás kartonban nem elérhető!
 • Állj össze kedvenc szuperhősöddel ebből a klassz LEGO Minifigurák sorozatból! Harcolj a jó cél érdekében (vagy bajkeverésből) a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, Loki és a What If...? eredeti Marvel Studios sorozatok szereplőivel, köztük a Skarlát Boszorkánnyal, Vízióval, Tél Katonával, Amerika Kapitánnyal, Lokival, Sylvie-vel, T'Challa Űrlorddal és Carter kapitánnyal. Vajon kit fogsz találni a következő titokcsomagban?
 • Újdonság!

Kényeztess el egy szuperhősrajongót klassz, gyűjthető minifigurákkal!

Lepj meg egy Marvel Studios rajongót ezekkel a limitált kiadású LEGO karakterekkel! Minden titokcsomagban egy részletgazdag minifigurát találsz 1 vagy több kiegészítővel.

A szuperhősrajongókra és a bajkeverőkre minden csomagban izgalmas akció és végtelen kaland vár! Minden gyűjthető LEGO Minifigurák Marvel Studios (71031) titokcsomag tartalmaz 1-et a 12 klassz, limitált kiadású, megépíthető szereplő közül.

Sólyom, Tél Katonája

Skarlát Boszorkány, Vízió,
Monica Rambeau

Gamora, Zombivadász pókember

Klassz szereplők a játékhoz

A fiatal és idősebb akciórajongók egyaránt összegyűjthetik, kiállíthatják vagy kiegészíthetik meglévő játékkészleteiket a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, Loki és a What If...? eredeti Marvel Studios sorozatok szereplőinek minifiguráival, köztük a Skarlát Boszorkánnyal, Vízióval, Monica Rambeau-val, Tél Katonával, Amerika Kapitánnyal, Lokival, Sylvie-vel, T'Challa Űrlorddal, Carter kapitánnyal, a Thanos pengéjével felfegyverzett Gamorával, Zombivadász pókemberrel és Zombi Amerika Kapitánnyal.

Carter kapitány, T'Challa Űrlord, Zombi Amerika Kapitány

Loki, Sylvie

Gyűjthető szórakozás

Az igényesen kidolgozott, részletgazdag LEGO minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek 1 vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az akciót és az élményt, valamint egy gyűjtőknek szóló tájékoztatóval. Remek kis ajándék, ami bárki arcára mosolyt varázsol.

 • Még több hihetetlen szereplő! Gyűjtsd össze és állítsd ki, vagy indítsd be a végtelen játékot ezekkel a szuper LEGO Minifigurák Marvel Studios (71031) játékcsomagokkal. Klassz meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.

 • Mit rejt a csomag? 1-et a 12 egyedi, megépíthető minifigura közül, akiket felfedezhetsz, valamint 1 vagy több kiegészítőt is. Tökéletes kiegészítője bármelyik LEGO gyűjteménynek, ami új játékokra inspirál.

 • A LEGO Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket, és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.

 • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű, megépíthető minifigurák és kiegészítők klassz ajándékok vagy hétköznapi meglepetések, amelyek még több akcióval turbózzák fel a meglévő készleteket.

 • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaLego Minifigura
Ajánlott korosztály5+
Elemszám10

Ár

990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor