LEGO Ninjago Legacy Tűzsárkány támadás (71753)

Vissza a lego ninjago kategóriába
15 290 Ft
12 039 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Repülj csatába a nindzsákkal és rémisztő sárkányukkal, hogy megküzdjetek a gonosz Wyplash-sel! Pattanj a nyeregbe, majd repülj a felhők közé, mielőtt lesuhannál, hogy rátámadj az ijesztő csontváztábornokra. Szerezd meg a Tűzkardot, majd állítsd ki a limitált kiadású, arany Nya Legacy minifigurát, hogy megünnepeld a LEGO NINJAGO készletek elmúlt 10 évét.

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

A lányom imádja a sárkányokat ez különösen tetszett neki. Jó áron is volt.

Akciódús LEGO NINJAGO repülő sárkányos játék!

A gyermekekre órákig tartó, hihetetlen szórakozás vár ezzel az állítható sárkánnyal,
aminek mozgatható állkapcsa, farka, lába és szárnya van.

A nindzsarajongók örömmel fogják eljátszani

a LEGO NINJAGO TV sorozat 1. évadának légi kalandjait a továbbfejlesztett Tűzsárkány támadás (71753) játékkészlettel. A bámulatos játék sárkány ideális az inspiráló és magával ragadó szerepjátékos akcióhoz, hiszen a farka, a lába, az állkapcsa és a szárnya is mozgatható. Garantált izgalmak a szenvedélyes nindzsarajongóknak.

Az építőjáték-készlet 4 klassz minifigurát tartalmaz:

Kai, Zane és Nya Legacy nindzsákat, valamint ádáz ellenségüket, Wyplash-t, így a gyermekek fantasztikus összecsapásokat rendezhetnek jó és rossz között. Az új, 2021 júniusában megjelenő Nya Legacy egy eddig sosem látott, gyűjthető, arany minifigura állvánnyal, ami a NINJAGO játékkészletek elmúlt 10 évét ünnepli.

Egyedi játékok

a nagy képzelőerővel megáldott építőknek A LEGO NINJAGO játékokkal a gyermekek a lenyűgöző akció fantáziavilágába léphetnek át, ahol csatlakozhatnak hőseikhez, hogy legyőzzék a rémisztő gonosztevők hadát, miközben olyan építőkészletek csodálatos gyűjteményével játszanak, amelyek robotokat, motorokat és sárkányokat is tartalmaznak.

 • A LEGO NINJAGO Tűzsárkány támadás (71753) játékkészlet tartalmaz egy sokféleképpen beállítható sárkányt, amivel a kreatív gyermekekre órákig tartó, szárnyaló kalandok várnak.

 • A nindzsa játékkészlet tartalmazza a NINJAGO TV sorozat 1. évadának 4 minifiguráját: Nya, Kai és Zane nindzsákat, valamint a gonosz csontváztábornokot, Wyplash-t, amelyek mindegyike klassz fegyverekkel van felszerelve.

 • A részletesen kidolgozott, repülő sárkánynak állítható állkapcsa, farka, lába és szárnya van, a hátán pedig egy nyereg, amire a gyermekek ráültethetik a nindzsa minifigurákat, amikor csatába indulnak.

 • A készletben megtalálod az arany Nya Legacy gyűjthető minifigurát egy kis állvánnyal, ami a NINJAGO játékok 10. évfordulóját ünnepli.

 • Nézz meg még több gyűjthető arany minifigurát 5 másik NINJAGO készletben is, köztük Az elemek bajnoksága (71735), a Sziklaromboló (71736), az X-1 Nindzsa csatagép (71737) és az Ultrahangos támadó (71739) szettekben.

 • Ez az 563 elemből álló, sárkányos játékkészlet izgalmas építési feladatot kínál a 8 éves vagy nagyobb gyermekeknek, így nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándék.

 • A hátsó lábain állva és kinyújtott szárnyakkal több mint 27 cm magas, 27 cm hosszú és 59 cm széles sárkány a játékhoz és a kiállításhoz egyaránt nagyszerű.

 • A LEGO NINJAGO építőkészletek bámulatos gyűjteménye megragadja a gyermekek fantáziáját, a szerepjátékon keresztül pedig pozitív értékeket is eltanulhatnak.

 • A LEGO elemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan szétszedhetők legyenek minden alkalommal. Még nindzsaképességekre és -erőre sincs szükség!

 • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú biztonsági szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a gyermekek jó kezekben vannak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaNinjago
Ajánlott korosztály8+
Elemszám563
Figurák száma4
LeírásRepülj csatába a nindzsákkal és vöröslő sárkányukkal, hogy harcba szálljanak a gonosz Wyplash-sel! Pattanj a nyeregbe, majd emelkedj fel a magasba, a felhők közé, mielőtt lesuhannál, hogy csapást mérj az ijesztő csontváztábornokra. Vedd magadhoz a Tűzkardot, majd állítsd ki a limitált kiadású, arany Nya Legacy minifigurát, hogy megünnepeld a LEGO NINJAGO készletek elmúlt 10 évét.
A szett tartalma4 db minifigura
1 db vörös-sárga sárkány, lángokkal borított szárnnyal, karmokkal
Kard, dobócsillag, zászló
És további kiegészítő elemek

Ár

15 290 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor