LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107)

Vissza a lego vidiyo kategóriába
Eredeti ár:5 490 Ft
Akciós ár:4 590 Ft

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: Raktáron
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

A terméket a hivatalos, magyarországi LEGO képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Rendezd meg, készítsd el és szerepelj videoklipjeidben a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) szettel! Keltsd életre a robotot az alkalmazással, majd oszd meg online! Egészítsd ki különleges, szűrő effektekkel! Készen állsz a turnéra? A BeatBox összehajtható, így azt is magaddal viheted.


Varázsold kreatívvá a képernyő előtt töltött időt!

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy megrendezzék, elkészítsék és szerepeljenek saját, kreatív videoklipjeikben a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox készlettel és alkalmazással.

Tárd fel a videoklip-készítés világát olyan gyermekek előtt, akik imádnak táncolni és szerepelni. Ez a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) készlet izgalmassá varázsolja a játékot. Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy beolvasd a zenész minifigurát, és megismerd a robot klassz, színpadi személyiségét. Ezután olvasd be a BeatBits elemeket, hogy különleges effekteket, kihívásokat és sok minden mást is feloldj, miközben a gyermekek saját, egyedi hiphop videóklipet készítenek, amit más alkotókkal is megoszthatnak a gyermekbarát közösségi felületen.

Hordozható, az út közbeni mókához
A gyermekek örömmel fogják feldíszíteni BeatBox dobozukat LEGO elemek segítségével. Választhatnak hordozható magnó, festékszóró vagy csavarkulcs elemek közül - de akár saját ötleteket is alkothatnak. A BeatBox összehajtható, amiben a BeatBits elemek és minifigurák is tárolhatók, így az út közbeni játékhoz is ideális.

Alkoss zenés élményeket!
A LEGO VIDIYO szettek biztonságos, közösségi játékélményt nyújtanak, amelyekkel a gyermekek megrendezhetik, elkészíthetik és szerepelhetnek saját videoklipjeikben. Videókészítés közben fejlődik a kreativitásuk, hiszen rengeteg mixszel, mókás szereplőkkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel egészíthetik ki a klipet.

 • Nézd meg, ahogy a gyermekek megrendezik és szerepelnek saját videoklipjeikben a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) szettel. A szett tartalmaz egy robot minifigurát mikrofonnal, 14 véletlenszerű beatbitet és 2 különleges beatbitet is.

 • Töltsd le az ingyenes LEGO VIDIYO alkalmazást, hogy beolvasd a minifigurát és a különleges BeatBits effekteket. A gyermekek örömmel fogják nézni, ahogy szereplőjük életre kel hiphop videoklipjükben.

 • Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint a fényszűrő, ami mindent feketévé és fehérré változtat, kivéve a minifigurákat, akik aranyszínűek lesznek.

 • Mókás élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Ez a játékkészlet emellett bármelyik gyermeknek nagyszerű ünnepi ajándék lehet, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és a szereplést.

 • A BeatBox több mint 8 cm magas, 7 cm hosszú és 10 cm széles.

 • A BeatBox összehajtható, így a gyermekek magukkal vihetik a világturnéjukra. A BeatBox belsejében elég hely van a kockákból épült beolvasó színpadnak, 16 BeatBits elemnek és a robot mikrofonjának is.

 • A LEGO VIDIYO alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. A kompatibilitást ITT tudod ellenőrizni! A gyermekek kérjék szüleik engedélyét, mielőtt online csatlakoznának!

Google Play Apple Store

 • A LEGO VIDIYO készletek egy újfajta közösségi játékélményt nyújtanak, amelyek segítségével a fiúk és lányok rendezőkké, producerekké és zenészekké válhatnak, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.

 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaVIDIYO Beat Boxes
Ajánlott korosztály7+
Elemszám73
Figurák száma1
LeírásTárd fel a videoklip-készítés világát olyan gyermekek előtt, akik imádnak táncolni és szerepelni. Ez a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) készlet izgalmassá varázsolja a játékot. Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy beolvasd a zenész minifigurát, és megismerd a robot klassz, színpadi személyiségét. Ezután olvasd be a BeatBits elemeket, hogy különleges effekteket, kihívásokat és sok minden mást is feloldj, miközben a gyermekek saját, egyedi hiphop videóklipet készítenek, amit más alkotókkal is megoszthatnak a gyermekbarát közösségi felületen.

Hordozható, az út közbeni mókához
A gyermekek örömmel fogják feldíszíteni BeatBox dobozukat LEGO elemek segítségével. Választhatnak hordozható magnó, festékszóró vagy csavarkulcs elemek közül - de akár saját ötleteket is alkothatnak. A BeatBox összehajtható, amiben a BeatBits elemek és minifigurák is tárolhatók, így az útközbeni játékhoz is ideális.

Alkoss zenés élményeket!
A LEGO VIDIYO szettek biztonságos, közösségi játékélményt nyújtanak, amelyekkel a gyermekek megrendezhetik, elkészíthetik és szerepelhetnek saját videoklipjeikben. Videókészítés közben fejlődik a kreativitásuk, hiszen rengeteg mixszel, mókás szereplőkkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel egészíthetik ki a klipet.

- Nézd meg, ahogy a gyermekek megrendezik és szerepelnek saját videoklipjeikben a LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) szettel. A szett tartalmaz egy robot minifigurát mikrofonnal, 14 véletlenszerű beatbitet és 2 különleges beatbitet is.
- Töltsd le az ingyenes LEGO VIDIYO alkalmazást, hogy beolvasd a minifigurát és a különleges BeatBits effekteket. A gyermekek örömmel fogják nézni, ahogy szereplőjük életre kel hiphop videoklipjükben.
- Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint a fényszűrő, ami mindent feketévé és fehérré változtat, kivéve a minifigurákat, akik aranyszínűek lesznek.
- Mókás élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Ez a játékkészlet emellett bármelyik gyermeknek nagyszerű ünnepi ajándék lehet, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és a szereplést.
- A BeatBox több mint 8 cm magas, 7 cm hosszú és 10 cm széles.
- A BeatBox összehajtható, így a gyermekek magukkal vihetik a világturnéjukra. A BeatBox belsejében elég hely van a kockákból épült beolvasó színpadnak, 16 BeatBits elemnek és a robot mikrofonjának is.
- A LEGO VIDIYO alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjék szüleik engedélyét, mielőtt online csatlakoznának!
- A LEGO VIDIYO készletek egy újfajta közösségi játékélményt nyújtanak, amelyek segítségével a fiúk és lányok rendezőkké, producerekké és zenészekké válhatnak, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.
- A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.
- A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Ár

4 590 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor