• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)
    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)
    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)
    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)
    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)
    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)
    Összehasonlítom

    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001)

    Cikkszám: 11001
    Garancia

    Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

    Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

    Garanciáról bővebb információt itt olvashat

    2 990 Ft
    A termék átmenetileg nem elérhető.
    Kérdés a termékről
    Kedvencekhez adom

    LEGO Classic Basic Kockák és ötletek (11001) részletes leírása

    A természetes választás

    A 35 mm ekvivalens 35 mm-es gyújtótávolsággal rendelkező XF23mmF1.4 R LM WR természetes perspektívát kínál - és készen áll a világ hihetetlen részletességű dokumentálására. Teljesítménye szélektől a szélekig lenyűgöző tisztaságot és élénk színeket biztosít, minimális mértékű egyenetlenségek ellenére is, így az ezzel az objektívvel készüt alkotások időtállóak lehetnek.



    Oszd meg a víziódat

    Az XF23mmF1.4 R LM WR az emberi szemhez hasonló látómezőt biztosít, így tökéletes optika bármilyen kreatív elképzelés közvetítésére. Akár egy felfedezés izgat, akár a kapcsolat könnyekig meghat, akár a közösség ragad meg, ez az objektív segít másoknak megérteni a világról alkotott képét.



    Tökéletes a mának, készen áll a holnapra

    A legjobb minőség elérése az optikai aberrációk szigorú ellenőrzését igényli. Az XF23mmF1.4 R LM WR két aszférikus lencsetagot használ a szférikus és a kómás aberráció elnyomására, valamint három ED lencsetagot az axiális kromatikus aberráció csökkentésére. Az eredmény kiváló nagy felbontás a jelenlegi és a jövőbeli generációk számára.



    A tökéletes egyensúly megtalálása

    Az optimális képminőség nem mehet a hordozhatóság rovására. Az XF23mmF1.4 R LM WR tökéletesen ötvözi a kettőt, és mindössze 380 gramm súly mellett nagy felbontású eredményeket biztosít - így könnyen hordozható társ lesz mindenhová, ahová csak mész.



    Élvezd a közeli irányítást

    Az XF23mm F1.4 R LM WR mindössze 19 cm-re (7,48 hüvelyk) fókuszál. Használd ezt a sokoldalúságot dinamikus közeli képek készítéséhez, az előtér és a háttér elemeinek pontos ellenőrzésével.



    Tökéletes a kiszámíthatatlan pillanatokhoz

    A legjobb képek akkor születnek, amikor a legkevésbé számítunk rájuk, ezért az XF23mmF1.4 R LM WR újratervezett belső élességállító mechanizmussal rendelkezik. A gyors, szinte hangtalan lineáris motor hajtja, így élvezheted az azonnali reakciót és a pontos eredményeket. Ezek a kiszámíthatatlan pillanatok egy életre szóló emlékké válnak.



    Tegyél mesterművé minden pillanatot

    Függetlenül attól, hogy süt a nap, vagy megnyílik az ég, az XF23mmF1.4 R LM WR készen áll arra, hogy bármilyen helyzetet potenciális mesterművé változtass. Az objektív teljes konstrukciójában található időjárásálló tömítések taszítják a port és a nedvességet, így az objektív akár -10°C-ig (14°F) is könnyedén teljesít. Egyszerűen fogalmazva, az elemek nem állhatnak a következő nagyszerű kép útjába.

    Adatok
    Gyártó
    LEGO
    Korhatár besorolás
    4+
    Elemszám
    123
    Kiadás éve
    2019
    Téma
    LEGO Classic
    Cikkszám
    11001
    Hasonló termékek
    Vélemények
    Légy Te az első, aki véleményt ír!
    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár