• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Roborock Q8 Max (fehér)
  Roborock Q8 Max (fehér)
  169 890 Ft
  Roborock Q8 Max (fehér)
  Roborock Q8 Max (fehér)
  Roborock Q8 Max (fehér)
  Roborock Q8 Max (fehér)
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Roborock Q8 Max (fehér)

  Cikkszám: Q8M02-00
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

   

  • 5500 Pa szívóerő: A legerősebb szívóerő a Roborock robotporszívók közül, amely képes eltávolítani még a makacs szennyeződéseket is.
  • 3D-s érzékelőrendszer: Beépített kamerájával és LiDAR rendszerével pontosan érzékeli a tárgyakat és akadályokat, hogy elkerülje a sérüléseket.
  • Intelligens térképalkotás: Hatékonyabban és átfogóbban tisztít, még az olyan területeket is, amelyeket korábban nehéz volt elérni.
  • Több területen történő porszívózás és felmosás egyszerre: Időt és energiát takarít meg, mivel több helyiséget is felporszívózhat és felmoshat egyidejűleg. Ilyenkor a térképen bejelölt szőnyegeket kihagyja.
  Raktáron
  169 890 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Hitelkalkulátor
  Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
  220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  Roborock Q8 Max (fehér) részletes leírása

   

  Hatékonyabb takarítás, egyszerűsített életvitel

   

  Csatlakozzon a tisztítási forradalomhoz, és tapasztalja meg a könnyed tisztítást a vadonatúj DuoRoller™ kefével. Teljes szennyeződés- és poreltávolítás érhető el a lenyűgöző, 5500 Pa-os szívással és a Reactive Tech akadályelhárító rendszerrel működő intelligens navigációval. A takarítás még soha nem volt ilyen egyszerű.

   


   

  Lenyűgöző 5500 Pa szívóerő


  HyperForce® szívóteljesítménye 5500 Pa-ra nőtt, így a Q8 Max könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket és a háziállatok szőrét a különböző típusú padlókról, makulátlan életteret biztosítva.

   


   

   

  Dupla hengerkefék a dupla teljesítményért


  Bemutatjuk a DuoRoller™ főkefét, a Roborock tisztítási technológiájának legújabb termékét, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa a porszívózási teljesítményt a szőnyegeken, csökkentse a hajszálak gubancolódást, és problémamentes tisztítási élményt nyújtson.

   

  *A Roborock Q7-hez képest. A gyártó által végzett belső tesztelés alapján. A tényleges eredmények az otthoni környezettől függően változhatnak.

   


   

  Problémamentes tisztaság az akadálykerüléssel


  Könnyen észleli és elkerüli a padlón lévő tárgyakat, így nem kell felszednie őket a takarítás megkezdése előtt. Azáltal, hogy No-Go zónákat javasol lépcsőkhöz és a szűk helyekhez, a Q8 Max elkerüli a beszorulásokat, így nyugalmat biztosít otthonában.

   


   

  Precíz térképezés az intelligens LiDAR navigációval


  PreciSense® LiDAR Navigation és a Roborock legfejlettebb algoritmusa részletes és pontos térképeket hoz létre, lehetővé téve a Q8 Max számára, hogy azonosítsa a leghatékonyabb útvonalat a navigációhoz és otthona optimális tisztításához.

   


   

   

  Testre szabható takarítási rutinok az alkalmazásban


  Roborock App segítségével személyre szabhatja takarítási rutinokat: beállíthatja az időt, a takarítási módot és a tisztítandó helyiségeket, a sorrendet, és a folyamat automatikusan elindul.

   


   

   

  Eltávolítja az alig látható port is


  Q8 Max képes egyszerre porszívózni és felmosni, hogy felfogja a finom port, amelyet a porszívózás önmagában kihagy. A 30 vízáramlási fokozattal beállíthatja az áramlást az Ön speciális tisztítási igényeinek megfelelően, padlótípusok szerint.

   


   

   

  Zökkenőmentes padlótisztítás


  Q8 Max az illesztések irányába mozgatva és a hézagok közé kerülve tisztítja a keményfa padlókat a jobb tisztítási hatékonyság érdekében, így a szennyeződésnek esélye sincs  elbújnia.

   


   

   

  Folyamatos takarítás

   

  A nagy teljesítményű, 5200 mAh-s akkumulátorral meghajtott Q8 Max akár 4 órán* keresztül is képes megállás nélkül tisztítani, így biztosítva a megszakítások nélküli, hosszan tartó tisztítást.

   

  * A 4 órás takarítási idő a legkisebb fokozatban, felmosás nélkül értendő. A pontos üzemidő a környezeti tényezőktől függően változhat.

   


   

   

  Gyors tisztítás


  Tapasztalja meg a 30%-kal gyorsabb* tisztítást azáltal, hogy szükség szerint kiválaszt egy gyors tisztítási útvonalat az alkalmazásban, így időt takaríthat meg.

  *A normál tisztítási útvonal móddal összehasonlítva. A tényleges eredmények az otthoni környezettől függően változhatnak.

   


   

   

   

  Hangvezérlés*


  Vegye át az irányítást azzal, hogy parancsot ad robotjának, hogy kezdje meg az egész ház takarítását, vagy tisztítson meg bizonyos helyiségeket, csupán hangparancsokkal. Az egyszerű hozzáférés érdekében csatlakoztatható az Amazon Alexához, a Google Home-hoz és az Apple Sirihez.

  * A hangvezérlés bizonyos régiókban és nyelveken nem érhető el! Magyar nyelvi tamogatás egyelőre egyik rendszerben sem érhető el.

   


   

   

   

  Gyermekektől és háziállatoktól biztosított működés


  A kíváncsi gyermekek és az ügyetlen háziállatok véletlenül, egy gombnyomással elindíthatnak egy átlagos robotporszívót. De nem egy Roborock robotporszívót! A Gyermekzár funció garantálja, hogy illetéktelen ujjak ne indíthassák el a porszívót, elkerülve a baleseteket, és károkat.

   


   

   

  Csúcsidőn kívüli töltés támogatása


  Spóroljon a villanyszámlával, és töltse éjszakai árammal a porszívót! Ha csúcsidőn kívül tölti fel porszívóját, és rendelkezik éjszakai áram szolgáltatással, éves szinten akár több kiegészítő (pl. szűrő, főkefe) árát is megspórolhatja az alacsonyabb energiaköltséggel.

   

  *Napelem használatával pedig pont fordítva, csúcsidőben is feltölthető a megtermelt árammal a porszívó, így - az elektromos autókhoz hasonlóan - akár teljesen ingyen használható, függetlenül a takarítási ütemezéstől.

   


   

   

  Tisztán, és világosan tartja a szőnyegeket


  Carpet Boost automatikusan a maximálisra emeli a szívóerőt, ha a rendszer szőnyeget észlel, így mélyen, a szálak mélyéről is eltávolítja  a port, visszaadva a világos szőnyegek eredeti fényét.

   


   

   

  Kombinált por- és víztartály

   

  A fiókos kialakítású kombinált tartály megkönnyíti a portartály kiürítését és a víztartály újratöltését. Egyszerre tisztítható a tartály, a mosható HEPA szűrő és tölthető fel vízzel.

   

  *Figyelem!

  Ne tisztítsa mosogatógépben! Ne használjon vegyszert és forró vizet a tisztításhoz. A tartályt és  a szűrőt kézmeleg folyó csapvízben tisztítsa meg, használattól függően havi rendszerességgel. Ne szárítsa fűtőtesten, vagy a napon, hagyja 24 órán keresztül megszáradni jól szellőző helyen.

   A víztartályban lehetőség szerint lágy vizet, ioncserélt- vagy desztillált vizet használjon a vízkövesedés elkerülése érdekében. A víztartályba csak a gyártó által biztosított OMO Roborock Floor Cleaning Solution for Vacuum Mops folyadékot használja (csak egyes régiókban elérhető). Más vegyszer károsíthatja a tartályt és az elektronikát, ami garanciavesztéssel jár.

  Adatok
  Gyártó
  Roborock
  Megnevezés
  Robotporszívó
  Szín
  Fehér
  Méret
  353 x 350 x 96.5 mm
  Tömeg
  3600 g (3.6 kg)
  Tápellátás
  Akkumulátor
  Üzemidő
  4 óra
  Akkumulátor kapacitás
  5200 mAh
  Töltési idő
  6 óra
  Jellemzők
  Amazon Alexa, Google Home, Apple Siri kompatibilis
  LiDAR vezérlés
  Zajszint
  67 dB
  Por kapacitás
  470 ml
  Víztartály
  350 ml
  Szívóerő (max.)
  5 500 Pa
  Cikkszám
  Q8M02-00
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár