• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  GoPro
  Kupon
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Sony csomagajánlatok

  220volt
  220volt
  2022.08.15 14:00
  Sony csomagajánlatok

  Vásárolj Sony Alpha 9 III-at február 29-ig a promócióban megjelölt objektívek bármelyikével, objektívenként 75.000 Ft kedvezménnyel és kezdődhet egy új korszak a felvételkészítésben! A Sony Alpha 9 III forradalmi képérzékelője révén a szempillantás alatt lezajló pillanatokat lenyűgöző részletességgel örökítheted meg.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

  A gördülő záras érzékelővel ellentétben, amely egymás után rögzíti a képeket a legfelső pixelsortól a legalsóig, az Exmor RS™ képérzékelő egyszerre exponálja és olvassa az összes pixelt, így a fényképezőgép teljesen torzításmentesen örökíthet meg gyorsan mozgó témákat.

   

   

  Fontos információk:

  Online vásárlás esetén tedd kosaradba a kiválasztott fényképezőgépet és objektívet, a kedvezményt a kosaradban automatikusan jóváírjuk. Több különböző objektív vásárlása esetén jelezd igényedet emailben.

  Személyes vásárlás esetén jelezd értékesítő kollégánknak, hogy a kiválasztott fényképezőgépet és objektívet / ojektíveket a promóciós csomagjalánlatban szeretnéd megvásárolni, és ő számlázáskor jóváírja a kedvezményt.

  - A kedvezmények igénybevételére a vásárló csak egyidejű vásárlás esetén jogosult, melynek során a promóciós termékek azonos számlán szerepelnek.

  - Egy fényképezőgép mellé mind az hét objektív típusból egy darab vásárolható kedvezményesen.

  - A kedvezmény promóciós objektívenként 75.000 Ft. Tehát például három objektív vásárlása esetén 3 x 75.000 Ft = 225.000 Ft. Mind a hét objektív megvásárlása esetén a kedvezmény összesen 525.000 Ft.

     A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  A promóció érvényes:

  • 2024. január 15. - 2024. február 29.  Promóciós fényképezőgép:

  Promóciós objektívek:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár