• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Sony csomagajánlatok

  220volt
  220volt
  2022.08.15 14:00
  Sony csomagajánlatok

  Az Alpha 7C II és 7CR állóképek és videók rögzítésére egyaránt alkalmas csúcstechnológiával megpakolt FullFrame fényképezőgépek kompakt és könnyű vázban. Vásárold meg most a Sony frissen bejelentett újdonságait egyidejűleg az öt promóciós objektív bármelyikével, objektívenként 130.000 ezer forint kedvezménnyel.

   

   

  Fontos információk:

  Online vásárlás esetén tedd kosaradba a kiválasztott fényképezőgépet és objektívet, a kedvezményt a kosaradban automatikusan jóváírjuk. Több különböző objektív vásárlása esetén jelezd igényedet emailben.

  Személyes vásárlás esetén jelezd értékesítő kollégánknak, hogy a kiválasztott fényképezőgépet és objektívet / ojektíveket a promóciós csomagjalánlatban szeretnéd megvásárolni, és ő számlázáskor jóváírja a kedvezményt.

  - A kedvezmények igénybevételére a vásárló csak egyidejű vásárlás esetén jogosult, melynek során a promóciós termékek azonos számlán szerepelnek.

  - Egy fényképezőgép mellé mind az öt objektív típusból egy darab vásárolható kedvezményesen.

  - Mind az öt objektív megvásárlása esetén a kedvezmény 650.000 Ft.

     A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  A promóció érvényes:

  • 2023. szeptember 11 - 30-ig.  Promóciós fényképezőgépek:

  Promóciós objektívek:
  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár