• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)
  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)
  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)
  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)
  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)
  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)
  Összehasonlítom

  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840)

  Cikkszám: i755840
  Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Szín
  iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
  Határtalan tisztítandó felület
  Automata portartály ürítés a CLEAN BASE állomáson
  Imprint Link funkció - okos kommunikáció a Braava jet m6 felmosó robottal
  Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
  Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
  Fejlett irányítás az iRobot HOME alkalmazásról
  Okos takarítás programozás
  Termék videó

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  259 990 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Hitelkalkulátor
  Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
  220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom

  iRobot Roomba i7 Plus robotporszívó (fekete) (i755840) részletes leírása

  Robotot miért az iRobottól?

  Az iRobot céget, három, az MIT-n (Massachusetts Institute of Technology) végzett kitűnő mérnök alapította (Colin Angle, Helen Greiner and Rodney Brooks), 1990-ben. Meggyőződésük volt, hogy a robottechnológia egyszer, a nem is olyan távoli jövőben, alapjaiban változtatja meg a világot, ahogy élünk, dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk és ahogy TAKARÍTUNK.
  Már a létezése első évében a NASA-val történt együttműködés eredményeként bemutatták a Genghis névre keresztelt, földön kívűli kutatásokhoz használható robotot. Az áttörés azonban 1998-ban történt, amikor az iRobot megnyerte a DARPA szerződést, hogy kifejlesszen és gyártson egy tökéletes taktikai robotot, az iRobot PackBot-ot. Ez a robot került bevetésre a Világkereskedelmi Központ, 2001. szeptember 11.-i támadását követően. Szintén a PackBot térképezte fel a fertőzött területeket a Fukushima-i atomerőmű szerencsétlenség után, 2011-ben.
  A mindennapi életünkbe azonban csak 2002-ben lépett be az iRobot, amikor az ELSŐ ROBOTPORSZÍVÓT megalkotta, mely ROOMBA nevet kapta.
  3 évvel később, 2005-ben, az iRobot piacra dobta az ELSŐ FELMOSÓROBOTOT, A SCOOBA-t és folytatta a háztartásban segítséget nyújtó robotok további fejlesztését. Ennek köszönhetően az iRobot jelenlegi választékában számos igen fejlett robot található, melyek mára már több mint 14 millió háztartásban segítik a házimunkát, ezáltal időt és energiát takarítva meg a háziasszonyok részére.

  A modern iRobot Roomba i7+ robotporszívóval a kortárs robotika csúcsa az Ön otthonába is eljut.

  Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így a Roomba i7 képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül. Az iRobot forradalmian új technológiája a portartály automatikus ürítése a szennyeződésgyűjtővel.

  Prémium funkciók Roomba i7+

  • iAdapt 3.0 navigáció intelligens Imprint feltérképezéssel
  • A tisztítandó terület korlátlan mérete
  • A portartály automatikus kiürítése a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomáson
  • Premium AeroForce háromlépcsős takarítórendszer
  • Speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazással
  • Intelligens takarítás tervezés

  Alapvető funkciók

  • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
  • Bogozódásmentesítő rendszer
  • Dirt Detect ultrahangos és optikai szennyeződésérzékelés
  • Portartály telítettség kijelző
  • Öblíthető portartály
  • Töltés takarítás közben
  • Li-ion akkumulátor

  iAdapt 3.0 navigációs rendszer Imprint Intelligens feltérképezési technológiával

  A legfejletteb iAdapt 3.0 navigációs rendszer könnyedén megoldja a nagy területek tökéletes takarítását. A Roomba i7 kamerája beazonosítja az akadályokat, az egyedi bútorokat és a legjobb módszer szerint takarít. Az intelligens Imprint feltérképezésnek köszönhetően a Roomba betanítható, arra hogy felismerje a különböző helyiségeket, és hogy azokat mikor és hogyan kell takarítania.

  Az iRobot HOME alkalmazással a takarítás bármikor, bárhonnan elindítható és vezérelhető

  Ön kényelmesen kontrollálni tudja egy okos telefon vagy tablet segítségével a robot munkáját, akár az irodából vagy amíg Ön nyaral. Csak érinse meg a CLEAN gombot és a robot dolgozni kezd. Az iRobot HOME applikáció sok más lehetőséggel és hasznos információval is szolgál Önnek.

  Jellemzők:

  Intelligens Imprint feltérképezés

  Először is a Roomba i7 gondosan feltérképezi a takarítandó felületet. Miután ezt a térképet elmentette az alkalmazásba, Ön elnevezi az egyes helyiségeket és beállíthatja az elkerülendő részeket. Ezáltal Önnek teljeskörű felügyelete lesz azon helyiségek felett, ahol a robotnak takarítania kell. A robot akár 10 különböző térkép mentésére is képes.

  A takarítás tervezése

  Az Imprint technológiának köszönhetően minden helyiségre beállíthat egy takarítási tervet a saját igényeinek megfelelően.

  Dupla takarítás

  A Roomba minden helyiséget kétszer takarít ki. Ezt Ön különösen kedvelni fogja, ha van gyerek vagy kutya a háznál.

  Információ:

  A robot karbantartása

  Az iRobot HOME alkalmazás figyelmezteti Önt, ha a portartály megtelt vagy a robot tisztítókeféje vagy egyéb alkatrésze tisztításra szorul. Az applikáció arra is instrukciókat küld, hogy hogyan végezze el ezt a műveletet.

  Segítség

  A Segítség részben talál hasznos videókat, gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, valamint technikai segítséget a robot helyes használatához, karbantartásához. Itt szintén talál alapvető utasításokat a kezdeti lépésekhez, egy rövid használati útmutatót, valamint rajzos illusztrációkat.

  Takarítási történet

  Az applikáció tárolja a korábbi takarítások történeteit.

  Prémium AeroForce háromlépcsős takarítórendszer

  A prémium 3 lépcsős AeroForce tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

  1.

  Speciálisan kialakított oldalkefe

  Az egyedi módon kialakított oldalkefe eltávolítja a port, szennyeződéseket a sarkokból, bútorok lába körül, szegélyek mentén, valamint a nehezen elérhető helyekről.

  2.

  Két egymással szembenforgó AeroForce tisztítókefe

  Az iRobot szabadalom alapján működő, két egymással szemben forgó profilírozott gumikefe tökéletesen felszedi a szennyeződéseket a kemény padló felületekről és a szőnyegekről is. A kemény felületekről a két kefének köszönhetően a por egyből a tartályba kerül. Amikor a robot szőnyeget takarít, akkor az egyik kefe fellazítja a szőnyeg szálait, a másik kefe pedig betereli azt a portartályba.

  3.

  Megnövelt szívóerő

  A hatékony szívómotornak és a nagyhatékonyságú AeroForce szűrőnek köszönhetően még a finom porszemcsék is tökéletes eltávolítása kerülnek a padlófelületekről.

  Automatikus portartály ürítése a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomáson

  Ez a forradalmian új technológia példátlan kényelmet biztosít a Roomba tulajdonosoknak. A Roomba i7 robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

  Leesés érzékelő szenzorok

  A robot alján elhelyezett érzékelők felismerik a veszélyes helyeket, így a robot azokat elkerüli, és nem esik le lépcsőről vagy egyéb helyekről (ülőgarnitúra, szekrény teteje).

  Újratöltés takarítás közben

  A Roomba i7 folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és ha szükséges elküldi a robotot a töltőállomásra. Miután a töltés befejeződik, a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

  Li-ion akkumulátor

  A robotban használt Li-ion akkumulátor előnye a hosszabb élettartam és eltarthatóság.

  Bogozódásmentesítő rendszer

  Az iRobot úgy gondolja, hogy minden háztartásban vannak kábelek, hosszabb szőnyegrojtok, így ennek a rendszernek köszönhetően a tisztítókefék azokat nem tekerik fel.

  Öblíthető portartály

  A Roomba portartályának öblíthetősége megkönnyíti annak folyamatos tisztán tartását.

  SPOT funkció - helyi szennyeződés feltakarításához

  A nagyon hasznos SPOT funkciónak köszönhetően a robot könnyedén és pillanatok alatt takarít fel helyi szennyeződést, kb 1 m²-nyi területen - például, ha kiszóródik a cukor a konyhában.

  Finomított ütközés

  A finom tapintású ütköző lassan közelíti meg az akadályokat, bútorokat az Ön otthonában, elkerülve ezáltal, hogy azokban kárt tegyen.

  Adatok
  Gyártó
  iRobot
  Szín
  Fekete
  Doboz tartalma

  1x Roomba i7
  1x CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtőállomás
  1x AeroForce® szűrő
  1x Oldalkefe
  2x Porgyűjtő zsák
  1x Litium-ion akkumulátor “e” és “i” sorozathoz

  Cikkszám
  i755840
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár