• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    ÍME, a Sony ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp le kell töltened!

    220volt
    220volt
    2023.06.22 09:43
    ÍME, a Sony ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp le kell töltened!

    Ahogy a legtöbb gyártó, úgy a Sony is biztosít felhasználóinak olyan ingyenes szoftvereket, amelyekkel - legyen szó videóvágásról vagy fotó szerkesztésről - egyszerűsíthető, vagy éppen felgyorsítható a munkafolyamat.

    A Sony alábbi szoftvereivel feszegetheted a kreativitásod határait, lássuk, hogy milyen ingyenes termékeket kínál a gyártó!

     

    Imaging Edge mobilra

    Ezzel a sokoldalú mobilalkalmazással automatikusan átviheted a fotókat fényképezés közben az „Auto background transfer to Smartphone” funkcióval Wi-Fi-n, és könnyen, azonnal megoszthatod őket. 4K-filmet is küldhetsz fényképezőgépről mobilra, ahol láthatod a fényképezőgép élő képét és helyadatokat is adhatsz a képekhez.

    Letöltöm iOS-re!

    Letöltöm Androidra!

     

    Movie Edit (filmszerkesztő) bővítmény

    Ez a filmszerkesztő alkalmazás egyszerűbbé teszi a filmkészítést, és olyan lágy képátmenetet kölcsönöz a végeredmények, mintha csak stabilizátorral készült volna. Optimálisan igazíthatod a mozgó tárgyak helyzetét a képkockán belül és különböző képarányok szerint körül is vághatod őket.

    Letöltöm iOS-re!

    Letöltöm Androidra!
     

    Imaging Edge Webcam

    Egy alkalmazás, amellyel egyszerűen lehet Sony kamerákat és webkamerákat használni élő streameléshez és webes konferenciához.

    Letöltöm!
     

    Remote/Viewer/Edit

    Dobd fel a fotókat ezzel a három Imaging Edge asztali alkalmazással. Remote: A számítógép képernyőjéről élőben irányíthatod és felügyelheted a fotózást. Viewer: Gyorsan megnézheted és kiválaszthatod a fotókat. Edit: A RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthetsz. Hozd ki a legtöbbet a Sony RAW fájlokból, és tedd hatékonyabbá a munkafolyamatot!

    Letöltöm!



    IPTC-metaadat gyári beállítás

    Hozz létre és exportálj IPTC-metaadatokat az Alpha 9 vázhoz, hogy automatikusan szerzői jogi jelzést és leírást tartalmazó címkével láthasd el a felvételeket, már az elkészítésük pillanatában.

    Letöltöm!

    Capture One (for Sony) 

    A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

    Letöltöm! 

    Action Cam Movie Creator

    Használd ezt az ingyenes videószerkesztő szoftvert, egy lenyűgöző végső vágás létrehozásához. Lassított/gyorsított szerkesztés, lefedés funkció (GPS-adatok), videók egyesítése egyetlen képernyőn és további lehetőségek.

    Letöltöm! 

     

     


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

     

    A Sony ZV-1 II a tökéletes vlogkamera, a beépített 18–50mm-es zoomobjektívjével a téged körülvevő egész világot megörökítheted, és a témára is jobban rá tudsz fókuszálni.

    Fedezd fel az új Sony ZV-E1 Full Frame 4K 60p képességét (még gyenge megvilágításnál is), továbbá az S-CINETONE és a külön Cinematic Vlog profilok előnyeit. A 4K 120p lassítás egy ingyenes firmware-frissítésen keresztül érhető el.

    Manapság oly sok inger ér az interneten és annyi látványos fotó lelhető fel a közösségi médiában, hogy igencsak nehéz kitűnni. Így elengedhetetlen, hogy fotósként néha új ötletekkel és technikákkal kísérletezz!

    Egy hatásos és lenyűgöző fotót a minőségi tényezők és a szilárd technika kombinációja képezi, de kezdőként nehéz lehet megtalálni az egyensúlyt ezek között.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár