• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Véleménycikk: TOP 9 Full-Frame MILC 2022-ben

    220volt
    220volt
    2022.11.28 21:29
    Véleménycikk: TOP 9 Full-Frame MILC 2022-ben

    Az idei évben számos újdonság jelent meg a MILC-ek között, ugyanakkor ebben a listában találhatsz majd olyan vázat is, amely nem 2022-ben került a boltok polcaira. Ennek oka a line up-ban betöltött szerepe és a fontos tulajdonságai.

    Szeretném leszögezni, hogy ez egy véleménycikk, tehát az általam összeállított listát olvashatod. Ezzel egyáltalán nem kell azonosulni, sőt, arra biztatlak, hogy írd meg Facebook kommentben, hogy a TE listádban mik szerepelnének!

    Mivel az összes gyártó már csakis a tükör nélküli palettáját fejleszti, így nem meglepő, hogy ezekben a termékekben találjuk a legaktuálisabb professzionális képalkotási technológiákat. Legyen szó a legnagyobb felbontásról, a leggyorsabb sorozatfelvételi sebességről, a legkifinomultabb autofókuszról és a legfejlettebb videóspecifikációkról, a MILC-ekben sokkal több lehetőség rejlik, mint a DSLR-ekben. 

    Ennek megfelelően nyilván az áruk is magasabb, cserébe viszont egészen biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb vázat. Annak érdekében, hogy legyen miértje a listának, felállítottam pár kategóriát és azokhoz választottam Full-Frame-es terméket. 

    Nézzük is meg, mik ezek!

    Olcsóbb FF-es váz

    Relatíve, a többihez képest kedvezőbb árkategóriába esnek az ide tartozó termékek. Viszont még igy is drágábbak lesznek, mint a kezdő vagy kisebb szenzoros kamerák, de ezek a teljes képkockás tükör nélküli eszközök hihetetlen értéket kínálnak.

    Nagy felbontású Full-Frame-es váz

    Az ide tartozó fényképezők egy teljesen más ligát képviselnek, hiszen
    a lehető legtöbb képponttal bírnak, amely szuperrészletes képeket és kiváló minőségű nyomatokat eredményeznek.

    A leggyorsabb sorozatfelvételre képes FF váz

    A legjobb szupergyors tükör nélküli fényképezőgépek sporthoz és vadon élő állatokhoz. Ez szó szerint egy versenyképes kategória!

    Videózáshoz ideális FF váz

    Néhány  MILC váz a legjobb fogyasztói videokamerák közé tartozik, ezért a videózáshoz leginkább alkalmas full-frame vázat  is mutatok.

    +1. A Jolly Joker

    Ide azt a vázat sorolnám, amelyet idén sokat használtam különböző, nem ritkán zord körülmények között is, de sohasem hagyott cserben. Természetesen a tudása alapján máshova is be tudtam volna sorolni, mégis itt kapott helyet, mert így teljes a lista véleményem szerint.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár