Kérdések

Vásárlói tájékoztató

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_133878.jpg


#ABOLTOKÚJRANYITVA

Kedves Vásárlónk!

A kormány legfrissebb döntései alapján újra kinyitottuk a boltjainkat, így nagy örömünkre megint tudunk személyesen is találkozni Veletek!

Boltjaink mostantól a megszokott nyitvatartással várnak benneteket, természetesen betartjuk a kormány előírását, miszerint 10 négyzetméterenként csak egy vásárló tartózkodhat az adott üzletben, vagyis a lehető legnagyobb egészségügyi biztonságban érezhetitek magatokat a személyes vásárlás során is!

Mindent megteszünk, hogy az eladóink, raktáros kollégáink és futárjaink a lehető leghigiénikusabb módon juttassák el a kívánt terméket hozzád! Hatalmas árukészlettel és felkészülten várjuk a továbbiakban is megrendelésed. Jelenleg hozzávetőleg 20.000-féle terméket árulunk, amiből közel 10.000 azonnal elérhető és raktáron van!


Az alábbiakban hasznos információkkal látunk el a vásárlási és ügyintézési folyamatokkal kapcsolatban!
Csomagküldés

Az áruszállítás természetesen zavartalanul működik!

Ha sürgős számodra a megrendelt termék, tájékozódj expressz szolgáltatásaink között!

Pick Pack Pontos átvétel során minden esetben informálódj az adott átvételi pont nyitvatartásáról, a Foxpost csomagautomaták telítettségét pedig ellenőrizheted a rendelés leadása során az automata kiválasztásánál.

Kiemelt termékeink kiszállítását országszerte ingyenesen vállaljuk!


Ügyfélszolgálat

Keresd kollégáinkat bizalommal az info@220volt.hu e-mail címen vagy +36 1 236 3040-es telefonszámon a megszokott ügyfélfogadási időn belül! Ügyfélszolgálatunk várja hívásodat vagy e-mailedet a vásárlásod előtt, közben vagy az azután felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban!


Bolti nyitvatartás

Az üzleteink mostantól a megszokott nyitvatartási időben állnak a rendelkezésetekre.


Garanciális ügyintézés, elállás

Az alábbi online GARANCIÁLIS HIBA BEJELENTÉSE űrlap kitöltésével jelezheted felénk a nálunk vásárolt termék garanciális hibáját vagy elállási szándékodat.

Meghibásodott termék esetén:

Töltsd ki az alábbi online Garanciális hiba bejelentése űrlapot, az Egyéb megjegyzés rovatban tüntesd fel a vásárláskor kapott nyugta/számla sorszámát, és ügyintézőink a lehető legrövidebb időn belül felveszik veled a kapcsolatot!

Távollevők között kötött szerződésekre vonatkozó 14 napos fogyasztói elállás esetén:

Töltsd ki az alábbi online Garanciális hiba bejelentése űrlapot, a Hiba leírása rovatban tüntesd fel, hogy "Elállás", az Egyéb megjegyzéshez pedig írd be a vásárláskor kapott nyugta/számla sorszámát! Az űrlap beküldése után a lehető legrövidebb időn belül ügyintézőink felveszik veled a kapcsolatot!

Hol találod a számla és nyugta sorszámát? ITT megmutatjuk


Fotós oktatás

A járványra való tekintettel a fotós oktatásaink átmenetileg szünetelnek. Természetesen (a tükörreflexes és MILC fényképezőgépek vásárlása esetén ajándékba kapott vagy a megvásárolt) oktatási kuponokon lévő érvényesség a helyzetre való tekintettel meghosszabbodik, és a veszélyhelyzet elhárulta után is részt lehet majd venni a későbbiekben kiírt oktatási időpontjaink valamelyikén.

További részletek: Az oktatás aloldalán


Használt beszámítás

Az ügyintézés e-mailben zajlik, tehát keresd kollégánkat a hasznalt@220volt.hu címen, leveledben tudasd velünk, hogy milyen használt fotós terméket szeretnél értékesíteni. Ha beszámíttatnád a felszerelésed, akkor azt is nevezd meg, hogy mit vásárolnál helyette. Amennyiben a leveled feldolgozásra kerül, tájékoztatunk a lehetőségekről.Azt szeretnénk, hogy a továbbiakban is teljes biztonságban és nyugalomban vásárolhassatok nálunk és azt a minőséget tudjuk nektek nyújtani, amit már megszokhattatok Tőlünk.

Mindenkinek jó egészséget kíván a 220volt csapata és köszönjük, hogy ennyien minket választotok!

Maszkok készletről:Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor