Kérdések

Vásárlói tájékoztató#MARADJOTTHON

(utoljára frissítve: 2020.05.17. 16:30)

(Friss hír: ÚJRA NORMÁL NYITVATARTÁS SZERINT MŰKÖDÜNK!)


Kedves Vásárlóink!

Számunkra fontos mindannyiunk egészsége, ezért a kormány döntéseit szem előtt tartva átmenetileg változtatnunk kell a mindennapos működésünkön.

A későbbiekben ezen az oldalon találod a koronavírus miatt életbelépő változtatásokat, melyek érinthetik a szállítást, az üzleteink nyitva tartását és egyéb ügyintézéseket, az oldalt folyamatosan frissítjük!

Amennyiben lehetőséged van rá, bolti átvétel helyett válaszd a csomagautomatákat vagy a házhoz szállítást! A 220volt felkészülten várja a következő időszakot, a kollégáink minden higiéniai előírást betartanak.


Ami változatlan:

Ügyfélszolgálat

Keresd kollégáinkat bizalommal az info@220volt.hu e-mail címen vagy 0612363040-os telefonszámon a megszokott ügyfélfogadási időn belül!

Csomagküldés

Az áruszállítást zavartalanul működik, így jelenleg ez a legbiztosabb és legbiztonságosabb módja a rendelésed átvételének. Ha sürgős számodra a megrendelt termék, tájékozódj expressz szolgáltatásaink között! Mindent megteszünk, hogy raktáros kollégáink és a futárjaink a lehető leghigiénikusabb módon juttassák el a kívánt terméket hozzád! Felhalmozott hatalmas azonnali árukészlettel várunk a továbbiakban is, jelenleg hozzávetőleg 20.000-féle terméket árulunk, amiből közel 10.000 azonnal megvásárolható nálunk!

Használt beszámítás: VISSZATÉRTÜNK!

A használt eszközök beszámítása újra lehetséges hétköznap 10-15 óra között a Béke téri üzletünkben. Az ügyintézés menete nem változott, tehát előzetes időpont egyeztetés szükséges a hasznalt@220volt.hu címen vagy +36 20 281 1138-as telefonszámon! Ne feledjétek, a kollégáink és saját egészségetek védelmének érdekében a boltunkban kötelező a maszk viselése! Amennyiben nincs lehetőséged beszerezni a megfelelő védőfelszerelést az időpontod előtt, 1 db sebészeti maszkot biztosítunk számodra.


Ami változik:

Bolti nyitvatartás és maszkviselés

ÚJ INFORMÁCIÓ:

Újra normál nyitvatartással várunk!
Béke tér | Boráros tér (05.20-tól) | Szeged

2020.05.18-tól Béke téri üzletünk is visszaáll a normál nyitvatartásra, a Boráros téri viszont technikai okokból május 20-ig még 15 óráig tarthat nyitva. Kollégáink és saját egészségetek megőrzésének érdekében kérjük, viseljetek maszkot! Akinek nincs lehetősége a rendelés személyes átvétele előtt védőfelszerelést beszerezni, a bejáratnál ingyenesen biztosítunk számára 1 db 3 rétegű sebészeti maszkot.

2020.05.18-tól boltjaink tehát az alábbiak szerint tartanak nyitva minden korosztály számára, időbeli korlátozás nélkül:

A szegedi és Boráros téri üzletünkben az értékesítőkön kívül egy időben maximum 2 személy tartózkodhat az üzletben. Kérünk benneteket, hogy ez esetben a bolton kívül egymástól megfelelő távolságra várakozzatok! A Béke téri boltunk alapterülete egyelőre nem indokolja azt, hogy limitáljuk az egy időben az üzletben vásárlók létszámát, de az ide betérőket is kérjük, hogy a többi vásárlótól megfelelő távolságra várakozzon!

Ami további segítség számunkra:

Garanciális ügyintézés és elállás

A személyes garanciális ügyintézés egy potenciális veszélyforrás mindenkinek, ezért azt gondoljuk Nektek és Nekünk is az a közös érdekünk, hogy átmenetileg csak és kizárólag futárszolgálattal orvosoljuk az esetleg felmerülő problémákat.

Az alábbi online hibabejelentő űrlap kitöltésével díjmentesen futárt küldünk hozzád a meghibásodott készülékért, melyet javítva vissza is juttatunk az általad megadott címre.

14 napos elállásra ugyanez érvényes, tehát töltsd ki az online bejelentő űrlapot, a "Hiba leírása" rovatban pedig tüntesd fel, hogy "Elállás" és írd be a vásárláskor kiállított számla/blokk sorszámát!

Hol találod a számla és nyugta sorszámát? ITT megmutatjuk

A szállítási címet az "Egyéb megjegyzés" rovatban kell feltüntetni!

A hibabejelentő űrlap beérkezése után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

A személyes garanciális ügyintézés a visszavonásig szünetel!

Fotós oktatás

A járványra való tekintettel a fotós oktatásaink átmenetileg szünetelnek. Természetesen (a tükörreflexes és MILC fényképezőgépek vásárlása esetén ajándékba kapott vagy a megvásárolt) oktatási kuponokon lévő érvényesség a helyzetre való tekintettel meghosszabbodik, és a veszélyhelyzet elhárulta után is részt lehet majd venni a későbbiekben kiírt oktatási időpontjaink valamelyikén.

További részletek: Az oktatás aloldalán


Hangsúlyozzuk, hogy minden intézkedés a Ti érdeketekben is történik, mert azt szeretnénk, ha a továbbiakban is teljes biztonságban és nyugalomban vásárolhassatok nálunk és azt a minőséget tudjuk nektek nyújtani, amit már megszokhattatok Tőlünk.

Mindenkinek jó egészséget kíván a 220volt csapata és köszönjük a megértéseteket!

Maszkok készletről:

FFP2 KN95 védőmaszk (10db-os kiszerelés)

Raktáron: Béke tér, Szeged
Akció! 4 990 Ft helyett
2 990 Ft


Maradj otthon és rendelj online!

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor