• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon)
  Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon)
  Összehasonlítom

  Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon)

  Cikkszám: 588955
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  + Ajándékba adjuk a termékhez:
  Tartozék napellenző,
  Nincs beépített képstabilizátor,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  369 890 Ft
  A termék átmenetileg nem elérhető.
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (Nikon) részletes leírása

  Az Art széria prémium optikája mellett ez az objektív a 24mm, a 28mm és a 35mm fókusztávolságokat is magában foglalja.

  Hihetetlen teljesítményével tűnik ki a hagyományos zoom objektívek közül.

  Ahelyett, hogy cserélgetni kellene a nagyteljesítményű, de fix fókusztávolságú objektíveket, egyszerűen csak zoomoljunk! Az új zoom objektív, ami full frame szenzorú fényképezőgépekre lett fejlesztve, olyan minőséget kínál, amit csak a fix objektívek, viszont ennél az objektívnél változtatható a látószög.

  SIGMA elhatározta, hogy létrehozza azt a zoom objektívet, ami ugyan olyan fényerőt és felbontást kínál, mint a fix fókusztávolságú objektívek: más szavakkal, a legmagasabb színvonalú optikai teljesítmény. A kihívás eredménye a SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM | Art, a világ első zoom objektíve, mely gyors F1.8 rekesznyílást kínál a teljes zoomtartományon. Ezt a koncepciót továbbfejlesztve született meg a 24-35mm F2 DG HSM | Art a 35mm-es full frame szenzorú fényképezőgépekre. Lehetővé teszi a fotós számára, hogy egy objektívvel végezhesse el azokat a munkákat, melyeket korábban 3 fix lencsével: 24mm, 28mm és 35mm oldott meg - F2 fényerőt és a legmagasabb szintű optikai teljesítményt kínálva.Ez a csomag sokoldalú funkcionalitást és kényelmet kölcsönöz. Különösen 24mm és 35mm fókusztávolságokon használva ez az objektív kettő prémium, Art szériás objektívnek felel meg.

  Az Art széria magas szintű művészi kifejezése

  A SIGMA a cserélhető objektívjeit három termékvonalba szervezte: Contemporary, Art és Sports ahol minden termék egy egyedi koncepció. Úgy tervezték, hogy az optikai teljesítménye és a bőséges kifejező ereje az Art széria termékvonalát a legmagasabb szinten képviselje. A megdöbbentő képalkotási teljesítménye megfelel a legmagasabb szintű szabványoknak, valamint kiváló tájképeken, portrék, csendéletek közelképek és általános képek készítésére, sőt beltéri képalkotásra is tökéletes. Ideális stúdió fotózásokra, illetve más témákra is, mint az épület és csillagos égbolt fotózás.

  A világ első full frame nagylátószögű objektívje, mely F2 fényerőt kínál a teljes zoomtartományon.

  A 35mm-es full frame fényképezőgépekhez készült objektív, mely F2 rekesznyílást biztosít a teljes zoom tartományon.

  A nagy átmérőjű zoom objektív lefedi a teljes full frame képérzékelő szenzort. Az optikai teljesítménye megegyezik egy fix objektívével a teljes zoom tartományban. Ezek a koncepciók, melyek megtestesítik a SIGMA 24-35mm F2 DG HSM | Art objekítvet. 24-35mm között fedi le a fókusztartományt valamint 24mm, 28mm és 35mm azok a fókuszértékek, melyeket a legtöbb fotós használ. Azért, hogy vonzó BOKEH hatást érhessünk el nagylátószögön, kifejlesztettük a világ első zoom objektívjét 35mm-es full frame képérzékelőkre F2 blendenyílással a teljes zoom tartományon*.

  Három, nagylátószögű, fix fókusztávolságú objektív lefedése

  Kiváló funkcionalitást és kényelmet biztosít ez az objektív három másik fix objektívvel megegyező minőséget kínál F2 fényerő mellett 24mm, 28mm és 35mm-en. 28cm a minimális fókusztávolság és a maximális nagyítása 1:4.4, így ez az objektív alkalmas közeli felvéltelek készítésére, portréra vonzó BOKEH hatással és tájkép fotózásra. A fotósok ezzel az objektívvel megvalósíthatják a látószög módosítását anélkül, hogy cserélniük kellene. Amíg a kívánt háttér hatás elérése nehézkes a hagyományos nagylátószögű objektívekkel, ez a nagy átmérőjű lencse lehetővé teszi a fotósnak, hogy a rekeszt nagyra nyissa és kicsi mélységélességet használjon a lenyűgöző eredményekért.

  A kimagasló optikai teljesítmény a fix fókusztávolságú objektívek a SIGMA Art szériájában

  A SIGMA 24-35mm F2 DG HSM a SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM | Art koncepciójára épül, ami a világ első zoom objektívje ami F1.8 fényerőt kínál a teljes zoom tartományon. Ugyan olyan optikai teljesítményt kínál, mint a fix fókusztávolságú, Art szériába tartozó objektívek.

  Továbbfejlesztett kezelhetőség

  A belső fókusz rendszer kiküszöböli, a frontlencse forgását, így növelve az objektív stabilitását és lehetővé teszi a cirkulár polár szűrők használatát. Ez a tulajdonság különösen hasznos videó felvételek készítésekor.

  A SIGMA legfrissebb technológiáival

  Becsillanás és szellemkép csökkentés

  Hogy létrejöhessen a nagy átmérőjű zoom objektív a full frame fényképezőgépekhez F2 fényerőséggel, a SIGMA minden egyes darabot kompromisszumok nélküli gondoskodással és minőséggel tervezte. Az objektív nagy átmérőjű aszférikus lencsetagokat tartalmaz, melyek fejlett gyártási technológiát követelnek meg egy FLD („F” Low Dispersion)* lencsetagot és hét SLD (Special Low Dispersion) lencsetagot tartalmaz melyek közül kettő aszférikus lencse. A fejlett optika csökkenti a szférikus torzítást, az axiális kromatikus aberrációt és elhajlást ami kiemelkedő optikai teljesítményt eredményez. Még a legnagyobb rekeszen is, ez az objektív lélegzetelállító képminőséget biztosít.

  Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A Sigma Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is. A mellékelt napellenzőt használhatjuk, hogy kizárjuk a nem kívánt fényeket melyen negatív hatással vannak a képalkotásra.

  Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg

  A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként” ismert. A második spektrum minimalizálására - amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél -, a Sigma objektívjeiben három féle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F” Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a Sigma objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.

  Lekerekített blende

  Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy egy test felületén lévő víz tükröződése a háttérben, a lekerekített 9 lemezes blende segíti a vonzó BOKEH effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

  Torzítás

  Vignyettálás

  A legkifinomultabb alapanyagok, használhatóság és funkcionalitás

  A fotóst szem előtt tartó, finomított, integrált kivitel.

  A Sigma minden új Art szériájába tartozó objektívhez gyári tartozék a kiváló minőségű gumírozott csatlakozóval ellátott fényvédő és egy újratervezett lencsevédő. Az objektíveken új autófókusz/manuális fókusz kapcsoló található, amely az intuitív használatot és a jobb működőképességet biztosítja. Belül a HSM ultrahangos motor biztosítja a nagy sebességű autófókuszt és a különösen csendes működést. Fejlett algoritmus kínál még egyenletesebb automatikus fókuszálást. A teljesen manuális fókuszálás képes felülbírálni más funkciókat, ezzel lehetővé téve a fotós saját kezű művészi beavatkozását. A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához. Mind a külső, mind a belső részeknél optimális arányban használtunk TSC-t (hőstabil műgyanta), amely kiválóan egészíti ki a fém részeket, hozzájárulva az objektív nagy precizitású konstrukciójához. Az objektív kereskedelmi forgalomba kerülési időpontjának megfelelő évszám utolsó 3 számjegyét a lencseházra gravírozzuk.

  TSC (hőstabil műgyanta)

  Hagyományosan a fém és polikarbonát minősége határozza meg a fényképezőgép és objektív szerkezetét. Az iparágban először a Sigma objektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC), amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához.A TSC (hőstabil műgyanta) az alumíniumhoz hasonló hőtágulási karakterű. A TSC-ből készült alkatrészek kevésbé deformálódnak, lehetővé téve a kiemelkedően magas precizitású objektív konstrukció létrehozását. Az általában használt 20% üveget tartalmazó polikarbonáttal összehasonlítva a TSC körülbelül 70%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. A 30% üveget tartalmazó polikarbonáthoz viszonyítva pedig 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít. (Az összehasonlítva más Sigma gyártású komponensekkel.)

  HSM biztosítja a gyors AF-et

  Nagy precizitású, strapabíró réz bajonett

  A HSM (Hyper Sonic Motor) biztosítja a csendes, gyors AF funkicót. Az AF optimalizálásával simább fókuszálást értünk el. Továbbá, ez az objektív lehetővé teszi a teljes idejű MF-t (kézi élességállítást) a fókusz gyűrű forgatásával miközben automatikus élességállítás történik. Így gyorsabb élességállítás jöhet létre anélkül, hogy használni kelljen az AF/MF kapcsolót.

  A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

  Új termékvonalak az SGV koncepcióból, új szintre emelik a képminőséget.

  Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a SIGMA szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

  A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A SIGMA objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Régen hagyományos érzékelőkkel mértük az objektívek teljesítményét. Mára már kifejlesztettük saját szabadalmaztatott A1* MTF (modulációs átviteli funkció - modulation transfer function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek a használatával minden egyes objektívet az Aizu gyárunkban ellenőrzünk, saját gyártási telephelyünkön. Ezzel még a korábban észrevehetetlen nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva a folyamatosan magas objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (full frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is.

  46-megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

  MTF chart

  Ténylegesen 46 megapixeles (4800 x 3200 x 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 x 3136 x 3 réteg) biztosító 23,5 x 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezett szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell alul áteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín három dimenziós érzést nyújt.

  Kiemelkedő precizitás és minőség - teljesen egészében Japánban gyártva

  Pár kivételtől eltekintve a teljes SIGMA gyártás -a formákon át az alkatrészekig- az integrált gyártási rendszerünk terméke, mely Japánban található. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni a termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk esszenciája, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. SIGMA termékeink valódi minősége miatt büszkék vagyunk magunkra, ami a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink szerte a világon kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit, mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.

  A kifejezetten az új termékvonalhoz tervezett SIGMA USB Dock rugalmas lehetőségeket biztosít kényelmi és egyéb beállításokhoz

  Az opcionális SIGMA USB DOCK segítségével frissíteni lehet az objektív szoftverét (firmware), módosítani lehet a fókusz pontokat és testre lehet szabni a teljes idejű MF funkciót. Egyszerűen csatlakoztatható az objektív a SIGMA USB DOKKOLÓHOZ, majd a DOKKOLÓ a számítógéphez ahol a SIGMA Optimization Pro program segítségével módosítani lehet számos beállítást.

  A Technical Image Press Association (TIPA) 27 fotózással foglalkozó magazint tömörít a világ 15 országából. Minden évben egyszer szavazással választják ki a fényképezés utóbbi 12 hónapjában kiadott újdonságok közül a kategóriák legjobbjait. Az egyes termékeket technikai bizottság és szerkesztők értékelik, olyan fő szempontok mentén mint az újszerűség, innováció, vezető technológia alkalmazása, dizájn és ergonómia, használhatóság és ár/érték arány.

  2016 TIPA Díj - A legjobb nagylátószögű zoom objektív DSLR-hez: Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art

  Adatok
  Gyártó
  Sigma
  Szín
  Fekete
  Átmérő
  87 mm
  Hossz
  122.7mm
  Tömeg
  940 g
  Felépítés
  18 lencsetag 13 csoport
  Fényerő
  f/2 fix
  Zoom tartomány
  24 - 35 mm (1,5x zoom)
  Szűrőméret
  82mm
  Képstabilizátor
  nem
  Minimum fókusz távolság
  28 cm
  Képszög
  84.1-63.4°
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Nikon F
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Nikon tükörreflexes vázra feltehető
  Gyári napellenző
  tartozék
  Gyártói cikkszám
  588955
  Cikkszám
  588955
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár