Sony téli pénzvisszatérítésEz a promóció véget ért.

Téli pénzvisszatérítés!

Télen sem hagyunk kihagyhatatlan Sony akciók nélkül. Vásárolj a promócióban szereplő fényképezőgépek, objektívek, vakuk vagy markolatok közül, majd egy gyors regisztrációt követően igényeld vissza a terméked árának egy részét. Ráadásként egyes objektív - fényképezőgép kombinációk együttes megvásárlása esetén az objektívre vonatkozó visszatérítés összegét megduplázzuk.

A promóció menete:

 • Vásárolj az akcióban részt vevő termékek közül 2019. október 18. és 2020. január 31. között.
 • Töltsd ki igénylőlapot a ​Sony promóciós aloldalán! Az igényeket csak az érintett termék(ek) megvásárlását követő 30. nap után lehet benyújtani.
 • Add meg az utaláshoz szükséges banki adataidat!
 • Töltsd fel a vásárláskor kapott számlát, valamint egy fényképet a termék oldalán található sorozatszámról. (A szériaszám helyét ​ITT találod.)
 • A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Sony visszautalja az adott összeget a regisztrációkor általad megadott bankszámlájára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.

A promóció feltételei:

 • Vásárlási időszak: 2019. október 18. - 2020. január 31.
 • Regisztrációs időszak: Leghamarabb a termék megvásárlásától számított 30. naptól legkésőbb 2020. március 31-ig
 • Egy személy maximum 5 pénzvisszatérítés igényt adhat be.
 • Ez a promóció a végfelhasználóknak szól, melyet csak a terméket eredetileg megvásárló ügyfél vehet igénybe (vállalatokra, szervezetekre, intézményekre, valamint viszonteladókra nem vonatkozik).
 • Csak azok a ügyfelek vehetnek részt a promócióban, akik magyarországi bankszámlával rendelkeznek és a terméket is Magyarországon vásárolták.

Duplázd meg:

Azok a vásárlók, akik az alábbi objektívek egyikét vásárolják meg:

az alábbi Sony cserélhető objektíves fényképezőgép egyikével együtt:

jogosultak megkapni az objektív pénzvisszatérítés összegének a kétszeresét (azaz 30 000 Ft helyett 65 000 Ft-ot). A dupla pénzvisszatérítés csak akkor érhető el, ha a lencse és a fényképezőgép termékeit egyszerre vásárolták meg. A dupla pénzvisszatérítés csak az objektív, és nem a fényképezőgép tekintetében érhető el. Nincs korlátozva azon objektívek száma, amelyek a dupla pénzvisszatérítésnél igénybe vehetőek, feltételezve, hogy a felsorolt fényképezőgép egyikével egyidejűleg vásárolták meg.

Fontos információk:

A promóció időtartama:

 • 2019. október 18. - 2020. január 31.

Promócióban szereplő objektívek:

Promócióban szereplő fényképezőgépek:

Promócióban szereplő vakuk:

Promócióban szereplő markolatok:

Promócióban szereplő mikrofon:

- A pénzvisszatérítés összege minden esetben a gyártói promóciós oldalon szereplő összeg!

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor