• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    A FUJIFILM szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    220volt
    220volt
    2023.06.22 12:40
    A FUJIFILM szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    Ahogy a legtöbb gyártó, úgy természetesen a FUJIFILM is biztosít a felhasználóinak olyan ingyenes szoftvereket, amelyekkel egyszerűsíthetők vagy éppen fegyorsíthatók a munkafolyamatok.

    Ezek segítségével többek között ellenőrizheted képeidet és szerkesztheted a RAW fájlokat. Természetesen a FUJIFILM saját szoftverei mellett olyanokat is használhatsz, amiket már ismersz. Ezen a területen számos fizetős és ingyenes program is elérhető. Lássuk, hogy mit kínál a gyártó:

     

    FUJIFILM X RAW STUDIO

    Ez a FUJIFILM egyedülálló RAW fejlesztőszoftvere. Ha a FUJIFILM X RAW STUDIO-val telepített számítógépet és a fényképezőgépet USB-kábellel összekötöd, akkor a fényképezőgépben lévő processzor a RAW-fájlok feldolgozására szolgál. A feldolgozási időt nem befolyásolják a számítógép korlátai, és nem okoz neki nehézséget nagyszámú kép feldolgozása sem. Mivel optimalizált környezetet kínál a fényképezőgép számára, pontosan ugyanolyan képminőséget kapsz, mint a fényképezőgépé, beleértve a tónusokat, a színvisszaadást és a filmszimulációkat is.

    Letöltöm!

    FUJIFILM X Acquire

    Miután csatlakoztattál egy kompatibilis X sorozatú vagy GFX kamerát Machez vagy PC-hez, a FUJIFILM X Acquire lehetővé válik, hogy a fényképezőgéppel készített képeket áttöltsd Mac-re vagy PC-re, és elmentsd azokat egy meghatározott mappába. A szoftver támogatja a kamera beállításainak biztonsági mentését/visszaállítását is USB-kábelen keresztül, és ingyenesen letölthető a FUJIFILM weboldaláról.

     Letöltöm!

     

    RAW FILE CONVERTER EX powered by SILKYPIX

    A „RAW FILE CONVERTER EX SILKYPIX által üzemeltetett” dedikált RAW fejlesztőszoftver, amely az X sorozat által rögzített bőséges információkkal rendelkező RAW (.RAF) adatokból lehetővé teszi kiváló minőségű alkotások készítését. Támogatja a Fujifilm egyedülálló „Film Simulation” funkcióját is, amely úgy állítható be, mintha filmet választana.

    Letöltöm! 

     

    Capture One

    A Capture One FUJIFILM egyedi fényképezőgép támogatást kínál kizárólag a FUJIFILM felhasználói számára. Ez egy elismert munkafolyamat segéd, kivételes színkezeléssel és precíziós szerkesztéssel. A Capture One FUJIFILM filmszimulációkat és internetmegosztási támogatást nyújt.

    Letöltöm! 

     

    FUJIFILM X Webcam

    A FUJIFILM X Webcam olyan megoldást kínál, amellyel az X sorozat és a GFX rendszerű digitális fényképezőgépek webkamerává változhatnak.

    Letöltöm!

    FUJIFILM Pixel Shift Combiner

    Ez a szoftver egyesíti a Pixel Shift Multi-Shot funkcióval készített 16 RAW-képet, és egyetlen 400 MP-es képet hoz létre, amelyet DNG RAW-fájlként kezel. A Pixel Shift Multi-Shot funkcióval létrehozott képekből származó DNG RAW fájlok kombinálása és kiadása mellett a Pixel Shift Combiner összekapcsolt rögzítési funkciókat is biztosít a fotósok számára, amelyekkel lehetővé válik a zökkenőmentes átmenet a képek készítésétől a kombinálásig, a szerkesztésükön át a végeredményig.

    Letöltöm!


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

    Mint azt korábban már írtam, a fényképezést több oldalról is meg lehet közelíteni. Ez igaz a fényképezőgépen található módok használatára is.

    Korábban már elmélkedtem arról, hogy mitől lesz „PRO” egy váz, illetve mitől egy objektív. Most pedig arról fogok írni, hogy milyen termékeket válogass be mindenképp a fotós felszerelésedbe, ha profinak szeretnél tűnni, vagy azzá szeretnél válni...

    Manapság oly sok inger ér az interneten és annyi látványos fotó lelhető fel a közösségi médiában, hogy igencsak nehéz kitűnni. Így elengedhetetlen, hogy fotósként néha új ötletekkel és technikákkal kísérletezz!

    A vadon élő állatok fotózása bizony kihívásokkal teli műfaj, amely speciális felszerelést, különleges tudást és rengeteg türelmet igényel!

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár