• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    A Nikon ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    220volt
    220volt
    2023.06.22 08:27
    A Nikon ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    Ahogyan a legtöbb gyártó, úgy a Nikon is biztosít a felhasználóinak olyan ingyenes szoftvereket, amelyekkel egyszerűsíthető vagy éppen felgyorsítható egy-egy munkafolyamat.

    Lássuk, hogy milyen ingyenes termékeket kínál ez a gyártó, elsőként nézzük meg az App Store-ból és az Android áruházból letölthető applikációkat:

     

    SnapBridge - Készíts tökéletes felvételeket. Oszd meg azonnal!

    Miért várnál? Az iOS és az Android rendszeren futó SnapBridge alkalmazással a fényképezőgép és a telefon/táblagép folyamatos kapcsolatban maradhat. Hozz ki még többet a fényképezésből - bárhol is legyél.

    Letöltöm az Androidos verziót!

    Letöltöm az iOS verziót!

     

    Wireless Mobile Utility

    A Wireless Mobile Utility vezeték nélkül (Wi-Fi-n keresztül) csatlakoztatja okoseszközöd a Nikon digitális fényképezőgépekhez, így fényképeket tölthetsz le, távolról készíthetsz képeket, és könnyedén oszthatod meg őket e-mailben vagy egyszerűen töltheted fel a közösségi oldalakra.

    Természetesen a néhány további Nikon alkalmazás is elérhető ezeken a felületeken, amik ugyan nincsenek feltüntetve a Nikon oldalán, de a megfelelő keresőszóval megtalálhatod.

    Letöltöm az Androidos verziót!

    Letöltöm az iOS verziót!

     

     

    A számítógépre letölthető szoftverek listája már kicsit hosszabb:

     

    Webcam Utility

    Közvetíts élőben Nikon fényképezőgépekkel, mint egy igazi profi

    Letöltöm!

    NX Tether

    Az NX Tether segítségével Nikon fényképezőgépét vezeték nélkül vagy vezetékes LAN-kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod a számítógéphez. A könnyedén beállítható és használható szoftver zökkenőmentesen működik a népszerű képfeldolgozó/szerkesztő alkalmazásokkal.

    Letöltöm!

    Pairing Tool for NX Field

    Zárkioldás, a beállítások módosítása és FTP képátvitel akár 10 távoli kameráról, szinkronizálva a fő kamerával, vezetékes LAN-kábellel. Erre és még sok más hasznos dologra használható!

    Letöltöm!

     

    Picture Control Utility 2

    A Picture Control Utility 2 egy szoftveralkalmazás, amellyel a Picture Control beállításokat lehet szerkeszteni és kezelni. NEF (RAW) képekből vagy a fényképezőgépből másolt egyéni Picture Control beállításokból kiindulva új egyéni Picture Control beállításokat is létrehozhatsz, illetve menthetsz. A Picture Control Utility 2 szoftverben létrehozott egyedi Picture Control beállítások használhatók a NX Studio szoftverben, illetve memóriakártyára exportálhatók, és onnan másik kamerára importálhatók.

    Letöltöm!

    NX Studio

    A legújabb Nikon fényképezőgép-adatok birtokában naprakészen kezelheted a RAW-formátumú NEF és NRW képfájlokat, így az NX Studio lehetővé teszi, hogy a legtisztább képadatokkal dolgozz, a fájladatok értelmezése és módosítása nélkül.

    Letöltöm!

     

     

    Wireless Transmitter Utility

    Dedikált szoftver, amellyel konfigurálhatod a vezeték nélküli hálózati kapcsolatot Nikon D-SLR fényképezőgépeken.

    Letöltöm!

     

    NEF Codec

    A NEF Codec modul a JPEG és a TIFF formátumokhoz hasonló könnyű kezelhetőséget biztosít a NEF (RAW) fájlok számára.

    Letöltöm!

     


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

    A Nikon a mai napon két új Z családhoz tartozó terméket jelentett be, a Nikon Z 70-180mm f/2.8 és a Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR objektíveket.

    Egy hatásos és lenyűgöző fotót a minőségi tényezők és a szilárd technika kombinációja képezi, de kezdőként nehéz lehet megtalálni az egyensúlyt ezek között.

    Manapság oly sok inger ér az interneten és annyi látványos fotó lelhető fel a közösségi médiában, hogy igencsak nehéz kitűnni. Így elengedhetetlen, hogy fotósként néha új ötletekkel és technikákkal kísérletezz!

    Nikon Z8 - Egy fényképezőgépben minden, amit egy teljes képméretű, hibrid fényképezőgéptől elvárhatsz. Képminőség, pontosság, rugalmasság – mindez egy kompakt és könnyű vázban. A videóktól az állóképekig. A megbízásoktól a szerelemprojektekig. Ne csak alkoss. Szárnyalj.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár