• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Az OM SYSTEM ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    220volt
    220volt
    2023.06.22 11:05
    Az OM SYSTEM ingyenes szoftverei, amelyeket mindenképp tölts le!

    Ahogy a legtöbb gyártó, úgy az OM System is biztosít felhasználóinak olyan ingyenes szoftvereket, amelyekkel egyszerűsíthetők vagy éppen felgyorsíthatók a munkafolyamatok.

    Az OM System alábbi szoftvereivel feszegetheted a kreativitásod határait. Lássuk, hogy milyen ingyenes termékeket kínál ez a gyártó:

     

    OM WORKSPACE / CAMERA UPDATER

    Az OM Workspace szoftver tele van olyan funkciókkal, amelyek megfelelnek a profi fotósok igényeinek, beleértve a testreszabható képernyőelrendezést és a nagy sebességű RAW előnézetet, amelyek támogatják a fényképezési munkafolyamatok különféle stílusait.

    Letöltöm!

     

    OM CAPTURE

    Az OM Capture egy internetmegosztási alkalmazás, amely kompatibilis OM SYSTEM (Olympus) termékeket csatlakoztat a számítógéphez a még kielégítőbb stúdiófotózás érdekében. Szabályozhatod velük a zárkioldást, a fényképezőgép beállításait és a fényképek átvitelét magáról a fényképezőgépről, vagy csatlakoztatott számítógép segítségével.

    A programot az OM Workspace-el is összekapcsolhatod, a még professzionálisabb stúdiófotózás érdekében.

    Letöltöm!

     

    OM-D WEBCAM BETA

    Az OM Webcam Beta egy olyan alkalmazás, amely kompatibilis OM Digital Solutions tükör nélküli kamerákat csatlakoztathatsz a számítógéphez, hogy webkameraként működtesd őket. Ez a szoftver lehetővé teszi az OM/OM-D kamerák kiváló minőségű videós képességeinek használatát webkonferenciákhoz, ha az egy harmadik fél webkonferencia-alkalmazását használja.

    Letöltöm!

     

    OM IMAGE SHARE

    Az OM Image Share (OI.Share) egy olyan alkalmazás, amely az OM SYSTEM kamerán rögzített fényképek vezeték nélküli importálásához szükséges. A fényképek importálása mellett az okostelefonod távirányítóként is használhatod a távoli fényképezéshez. Ezenkívül módosíthatod a képeket, és helyinformációkat adhatsz hozzá a rögzített képekhez. Ezen túlmenően az alapvető szerkesztések, mint például az expozíciókompenzáció, a képkezelés olyan funkciókat is tartalmaznak, amelyekkel javíthatók a kifejező tulajdonságok, mint például az Art Filter és a Color Creator. Ez az okostelefonos alkalmazás minden eddiginél élvezetesebbé teszi a fényképezést, és új módokat kínál a fényképezőgéped használatára.

    Letöltöm!

     


    Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

    A vadon élő állatok fotózása bizony kihívásokkal teli műfaj, amely speciális felszerelést, különleges tudást és rengeteg türelmet igényel!

    Manapság oly sok inger ér az interneten és annyi látványos fotó lelhető fel a közösségi médiában, hogy igencsak nehéz kitűnni. Így elengedhetetlen, hogy fotósként néha új ötletekkel és technikákkal kísérletezz!

    Egy hatásos és lenyűgöző fotót a minőségi tényezők és a szilárd technika kombinációja képezi, de kezdőként nehéz lehet megtalálni az egyensúlyt ezek között.

    Ebben a cikksorozatban gyártónként gyűjtöttem össze a jelenlegi legjobb Micro 4/3-os (Micro Four Thirds) objektíveket, beleértve a fixet, a variót, az ultraszéles látószöget és a szuper telefotót is a 220volt kínálatából.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár