• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotós eszközbérlés
  Fotós oktatás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Tamron
  Szűrés törlése

  35.000 Ft pénzvisszatérítés Sony objektívekre

  220volt
  220volt
  2022.03.30 15:27
  35.000 Ft pénzvisszatérítés Sony objektívekre

  Kihagyhatatlan ajánlat a Sonytól. Vásárolj a promócióban szereplő fényképezőgépek közül, regisztráld a gyártó oldalán, és a tőlük kapott kupon segítségével a következő alkalommal vásárolt promóciós Sony objektív árából 35.000 Ft pénzvisszatérítést igényelhetsz.

   

   

  A promóció menete:

  1. Vásárolj egyet a promóciós fényképezőgépek közül.

  2. Amennyiben még nem rendelkezel vele, úgy hozz létre egy My Sony fiókot.

  3. My Sony fiókodban regisztráld be a megvásárolt fényképezőgépet.

  4. Ezt követően 24 órán belül 3 kuponkódot kapsz a Sonytól emailben.

  5. Vásárolj promóciós objektívet / objektíveket akár a fényképezőgéppel egyidejűleg, akár azt követően.

  6. My Sony fiókodban regisztráld be a megvásárolt objektívet / objektíveket.

  7. Legalább 30 nappal a vásárlást követően a 4. pontban kapott kuponkódok felhasználásával legfeljebb 3 promóciós objektívre pénzvisszatérítést igényelhetsz egyenként 35.000 Ft értékben, mely összeget a Sony elutalja bankszámládra.

     A promóció feltételei:

  • A promócióban kizárólag a megvásárolt termék eredeti vásárlói - köztük hivatásos fotó-/videóművészek - vehetnek részt. A vállalatoktól, szervezetektől, intézményektől és viszonteladóktól a Sony nem fogad el igénybejelentést.
  • Pénzvisszatérítési igényt nem lehet beküldeni olyan termékre vonatkozóan, amelyet árvisszafizetés mellett visszavittek a kereskedőhöz. A Sony jogosult lekérdezni a sorozatszámokat a kereskedőktől, és követni a visszaváltott termékeket. Amennyiben a pénzvisszatérítés megtörtént egy visszaváltott termékre vonatkozóan, a Sony jogosult visszakérni a megfelelő összeget.
  • Csak egy Promóciós Objektív és egy kuponkód szerepelhet minden egyes igénybejelentésben. Minden vásárló csak egy igényt nyújthat be objektívtípusonként, továbbá összesen legfeljebb három (3) termékigénylést. A kuponkódok személyre szólnak, és mind átruházásuk, mind a többszöri felhasználásuk tilos.
  • A Pénzvisszatérítés közvetlen banki átutalás formájában történik Európa területén, amennyiben a beküldött banki adatok helyesek, továbbá a nyugtáról és a sorozatszámról készített fénykép olvasható, és tartalma megfelelő.

  Fontos információk:

   

     Promóciós FullFrame fényképezőgépek:

  Promóciós APSC fényképezőgépek:

  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  239 890 Ft

  Promóciós objektívek:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár