• FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  35.000 Ft pénzvisszatérítés Sony objektívekre

  220volt
  220volt
  2022.03.30 15:27
  35.000 Ft pénzvisszatérítés Sony objektívekre

  Kihagyhatatlan ajánlat a Sonytól. Vásárolj a promócióban szereplő fényképezőgépek közül, regisztráld a gyártó oldalán, és a tőlük kapott kupon segítségével a következő alkalommal vásárolt promóciós Sony objektív árából 35.000 Ft pénzvisszatérítést igényelhetsz.

   

   

  A promóció menete:

  1. Vásárolj egyet a promóciós fényképezőgépek közül.

  2. Amennyiben még nem rendelkezel vele, úgy hozz létre egy My Sony fiókot.

  3. My Sony fiókodban regisztráld be a megvásárolt fényképezőgépet.

  4. Ezt követően 24 órán belül 3 kuponkódot kapsz a Sonytól emailben.

  5. Vásárolj promóciós objektívet / objektíveket akár a fényképezőgéppel egyidejűleg, akár azt követően.

  6. My Sony fiókodban regisztráld be a megvásárolt objektívet / objektíveket.

  7. Legalább 30 nappal a vásárlást követően a 4. pontban kapott kuponkódok felhasználásával legfeljebb 3 promóciós objektívre pénzvisszatérítést igényelhetsz egyenként 35.000 Ft értékben, mely összeget a Sony elutalja bankszámládra.

     A promóció feltételei:

  • A promócióban kizárólag a megvásárolt termék eredeti vásárlói - köztük hivatásos fotó-/videóművészek - vehetnek részt. A vállalatoktól, szervezetektől, intézményektől és viszonteladóktól a Sony nem fogad el igénybejelentést.
  • Pénzvisszatérítési igényt nem lehet beküldeni olyan termékre vonatkozóan, amelyet árvisszafizetés mellett visszavittek a kereskedőhöz. A Sony jogosult lekérdezni a sorozatszámokat a kereskedőktől, és követni a visszaváltott termékeket. Amennyiben a pénzvisszatérítés megtörtént egy visszaváltott termékre vonatkozóan, a Sony jogosult visszakérni a megfelelő összeget.
  • Csak egy Promóciós Objektív és egy kuponkód szerepelhet minden egyes igénybejelentésben. Minden vásárló csak egy igényt nyújthat be objektívtípusonként, továbbá összesen legfeljebb három (3) termékigénylést. A kuponkódok személyre szólnak, és mind átruházásuk, mind a többszöri felhasználásuk tilos.
  • A Pénzvisszatérítés közvetlen banki átutalás formájában történik Európa területén, amennyiben a beküldött banki adatok helyesek, továbbá a nyugtáról és a sorozatszámról készített fénykép olvasható, és tartalma megfelelő.

  Fontos információk:

   

     Promóciós FullFrame fényképezőgépek:

  Promóciós APSC fényképezőgépek:

  Promóciós objektívek:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár