• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Legérdekesebb promóink a héten
  Canon
  Fényképezőgép
  Kupon
  Objektív
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Sony kuponakció

  220volt
  220volt
  2022.05.02 08:00
  Sony kuponakció

  Sony tavaszi kuponáradat! Vásárolj promóciós objektíveket és fényképezőgépeket 20.000 Ft-tól 80.000 Ft-ig terjedő kedvezménnyel a megadott kuponkódok felhasználásával.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

   

  Fontos tudnivalók:

  - Lentebb görgetve kedvezmények alapján öt kategóriába rendezve találod a promóciós termékeket. Mindegyik megjelöltük a kuponkódot is, mellyel az adott kedvezményt igénybe veheted.

  80.000 Ft kedvezmény ⇒ SONY80 kuponkód
  60.000 Ft
  kedvezmény ⇒ SONY60 kuponkód
  40.000 Ft kedvezmény ⇒ SONY40 kuponkód
  20.000 Ft kedvezmény ⇒ SONY20 kuponkód

  - Kosaradban jobb oldalt a narancssárga "Megrendelés folytatása" gomb alatti mezőben van lehetőséged megadni a megfelelő kuponkódot.

  - Ekkor a bal oldali terméklistában a termék alatt megjelenik a kedvezményt tartalmazó sor, mely a jobb felül található "Megrendelés összegzés" részen található végösszegben is érvényesül.

  - Weboldalunk kosaranként csak egy kupont kezel, így amennyiben eltérő kedvezményű termékeket szeretnél vásárolni, úgy azt külön rendelésekben teheted meg.

  - Érdekelhetnek a 120.000 Ft-tól 160.000 Ft-ig terjedő Sony Alpha FullFrame kuponkedvezmények is, amennyiben tervezezel teljes képmezőre váltani:

     A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  A promóciós termékek listája és a kedvezmények 2024. március 1-én aktualizálva lettek.

  A promóció időtartama:

  • 2024. február 15 - 2024 március 31. (meghosszabbítva 2024. február 29-ről), illetve a készlet erejéig.

  80.000 Ft kedvezmény SONY80 kuponnal:

  60.000 Ft kedvezmény SONY60 kuponnal:

  40.000 Ft kedvezmény SONY40 kuponnal:

  20.000 Ft kedvezmény SONY20 kuponnal:


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár