Nikon azonnali kedvezményekEz a promóció véget ért.

Nikon felszerelés minden helyzetre!

Készülj fel a tél legszebb pillanataira és válaszd minden helyzetben a megfelelő fényképezőgépet és objektívet. Vásárolj MILC-et, DSLR-t, kompakt gépet és objektívet, mert most Nikon azonnali kedvezményben részesülsz termékekként 12 000 Ft-tól akár 120 000 Ft-ig!

A promóció hivatalos oldala itt érhető el.

A promóció időtartama:

  • 2019. október 15. - 2020. január 19. illetve a készlet erejéig.

Az akcióban szereplő Nikon MILC-ek:

Az akcióban szereplő Nikon Z objektívek:

Az akcióban szereplő Nikon DSLR fényképezőgépek:

Az akcióban szereplő Nikon objektívek:

Az akcióban szereplő Nikon kompakt fényképezőgépek:
- Az árak már tartalmazzák a promóciós kedvezményt.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor