Panasonic nyereményjátékEz a promóció véget ért.

Nyerj egy LUMIX S1H-t kompromisszumok nélkül!

Szenvedélyed a videózás? Operatőrként, professzionális filmkészítőként dolgozol, vagy esetleg még kezdő vagy? Tovább akarsz lépni a filmes lehetőségek terén a legújabb filmes technológiának köszönhetően? Szeretnél Lumix S1H tulajdonos lenni? Küldd el nekünk a videódat és bizonyítsd be, hogy Te érdemled meg a Lumix S1H-t!

Támaszkodj a tapasztalataidra, legyél eredeti és fókuszálj a minőségre. Nyűgözz le minket a filmkészítői tehetségeddel, győzd meg a profi filmkészítőkből álló zsűrinket, és mondd el, hogy miért lenne a Lumix S1H a legjobb kamera számodra.

Egy igazán egyedi verseny igényes operatőröknek és filmkészítőknek a videó-központú Lumix S1H-ért!

Verseny a Lumix S1H-ért:

 • Készíts egy rövid videót
 • Regisztrálj
 • Nyerd meg a Lumix S1H-t
 • Használd ki a lehetőséget, hogy Lumix nagykövet lehess, és hozzáférhess más nagyszerű technológiákhoz

Mutasd meg, hogy Te érdemled meg ezt a professzionális kamerát! Engedd szabadjára a képzeleted, adj bele mindent, és alkoss egy olyan videót, ami lenyűgöz minket.

Hogyan vehetsz részt a versenyen és hogyan nyerhetsz?

Hogyan állítsd össze a videód? Az elkészített videó teljes hossza maximum 45 másodperc lehet. A videó egyik részében mutasd meg tehetségedet filmes alkotásodon keresztül, a maradandó részben pedig mondd el, hogy egy Lumix S1H hogyan tudna hozzájárulni a munkádhoz, és a kamera mely funcióit tudnád leginkább kihasználni. Mondd el, hogy miért tetszik az S1H és miért szeretnéd megnyerni. Ezt a mondatot felveheted akár “selfie” videóként vagy hangalámondással is, és minimum 10 másodpercesnek kell lennie.

Töltsd fel a kész videódat a YouTube csatornádra. Majd regisztrálj oldalunkon. Ezután csak annyi a teendőd, hogy izgatottan várd, hogy megnyerted-e az S1H-t.

Értékelés és a zsűri

A verseny videókat Szabó Gábor - Balázs Béla-díjas, Érdemes Művész, a HSC (Magyar Operatőrök Társasága) alapító- és vezetőségi tagja - fogja értékelni, Vít Bělohradský, Rasťo Hatiar és Petr Horký filmkészítőkkel együttműködve. Ne felejtsd el, hogy a zsűri nem csak az eredetiséget, hanem a videó minőségét is figyelembe fogja venni az értékeléskor.

A promócival kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz a részvételi feltételekben.

A promóció időtartama:

 • 2020. június 15. - 2020. július 10.


Regisztráció Nikon készüléktisztításra

Kérjük a *-al megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

 • A regisztráció elküldésével a regisztráló a versenyszabályokat elfogadja.


Mit tud az S1H?:

Kivágás mentes 4K 4:2:2 10-bit belső felvétel + 5,9K 12-bit RAW videó

 • Amikor kereskedelmi felhasználásra készül egy felvétel, akkor elengedhetetlen, hogy a termék olyan képminőséggel rendelkezzen, amely a továbbiakban lehetőséget biztosít az utómunkára. A kivágástól mentes, 10 bites, 4K 4:2:2 belső felvétel a Panasonic Lumix termékeket professzionális felhasználáshoz kalibrálja, és kulcsfontosságú paramétere a Lumix videós egyedülállóságának.
 • A Lumix S1H ezen kívül még RAW video kimentet is támogat 5,9K felbontásig 29,97p képrögzítési sebesség mellett 12-bites színmélységgel + HighRes hanggal.

14 fényértéknél is nagyobb dinamika tartomány, V-Log, V-Gamut, HLG + Netflix tanúsítvány

 • A Lumix S1H a kategóriájában páratlan módon képes rögzíteni a nagyon fényes és a sötét, mély árnyékos részleteket, és a V-Log profilok segítségével lehetővé teszi az alkotók számára, hogy a megálmodott képi hatást érjék el. A színtelítettség megegyezik a VariCam mozi kamerákéval és minden szín leképzési szabványnak megfelel. A Lumix S1H szintén az egyetlen modell ebben a kategóriában, amely a Netflix produkciókhoz kötelező tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kettős natív ISO, All intra, LonGOP, HFR, VFR, Kettős foglalat

 • A váltakozó fényviszonyok alkalmazkodó képességet követelnek meg. A kettős natív ISO olyan, mintha két kamera lenne egy vázba építve. Az egyik a világos jelenetekhez alkalmazható kiválóan, a másik pedig a gyengén megvilágított terek filmezésére termett. A gyorsított illetve lassított felvételek 2-től 180 képkocka/másodperces sebességig rögzíthetők két memória kártyára a felhasználó által meghatározott, különböző módokon.

6,5 fényérték hatékonyságú, hibrid 5-tengelyes optikai képstabilizátor fotózáshoz és videók rögzítéséhez

 • A felülmúlhatatlan hatékonyságú Panasonic képstabilizációs technológia a filmkészítők körében legendássá vált. Ez lehetővé teszi, hogy az operatőrök új technikákkal dolgozhassanak gyakran anélkül, hogy külső stabilizátor rendszereket kellene vásárolniuk. A Lumix hibrid eszközök teljes koncepciója a Fuss & Filmezz elvet követi. Bekapcsoljuk, nem ötletelünk, csak alkotunk.

Megbízhatóság, kereső, kijelző, vezérlés

 • Az alkotónak az eszközére kell számítania. A precíz, erős felépítés, a kiváló szigetelés, a széles környezeti hőmérséklet tartomány, a jó minőségű felhasznált anyagok és a sok évnyi tapasztalat a Lumix termékeket a legmostohább körülmények közötti használatra is felvértezi. A Lumix S1H aktív hűtéssel is rendelkezik, amely a hosszú távú megbízható működést segíti, még kihívásokat jelentő körülmények között is, akár éjjel-nappali üzemben is.
 • Nehéz hasonlóan kiváló minőségű kijelzővel és csatlakozókkal szerelt készüléket találni, amely a személyre szabhatóságnak szinte alig szab határt. Ahogyan a munka folyamata változik, úgy változik ezzel együtt a Lumix kamera is. Az évek során folyamatosan fejlődő "hibrid" koncepció egyedülállóvá teszi a készüléket. A fotós és videós funkciók keveredésének köszönhetően tovább bővülhetett a műveletek széles skálája és ezáltal az alkotói önkifejezés tárháza is. Legyen szó fotózásról vagy videó készítésről.

A nyeremény Lumix S1H:

Panasonic Lumix DC-S1H váz

AJÁNDÉK 28 890 Ft értékben a készlet erejéig! , FullFrame, 24 MegaPixel, Kihajtható LCD
Raktáron: Béke tér
1 399 890 Ft
1 102 276 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor