• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  GoPro
  Kupon
  Nikon
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Sony kiterjesztett garancia

  220volt
  220volt
  2023.04.24 17:00
  Sony kiterjesztett garancia

  Regisztráld promóciós fényképezőgépedet, objektívedet a Sony oldalán a vásárlástól számított 60 napon belül az 1 évvel kibővített garanciáért.

   

  Ez a promóció véget ért.

   

   

  Fontos tudnivalók:

  - A Sony fenntartja a jogot a +1 év garanciára jogosult termékek listájának bármikori megváltoztatására, ezért vásárlás előtt mindig ellenőrizd kiválasztott terméked jogosultságát a Sony oldalán.

  - Az ajánlat 2024. január 31-ig érvényes – a terméket eddig a napig kell megvásárolni. A termék regisztrálását és az 1 évvel kibővített garancia aktiválását a vásárlástól számított 60 napon belül kell elvégezni.

  - Az egyedi kibővített garancia aktiválási kódját és az aktiválási útmutatót e-mailben fogod megkapni, közvetlenül a termék regisztrációja után. Ne feledd, ha már megvásároltad vagy egyéb módon megkaptad az erre a termékre vonatkozó, kibővített garanciát, akkor ez a kód nem jogosít fel további 1 év garanciára.

  - A megfelelő vásárlást igazoló bizonylatot (az alább felsorolt, részt vevő országokban kiállított forgalmazói számlát) a javítás kérésekor be kell nyújtani. A kibővített garancia nem átruházható.

     A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  A promóció időtartama:

  • 2023. április 20. - 2024. január 31.

  Promóciós fényképezőgépek:

  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  239 890 Ft
  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  959 890 Ft

  Promóciós objektívek:


  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár